biuletyn producenta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Generał forum

Czy jest gdzies szczegolny temat WYLACZNIE zajmujacy sie biuletynem producenta

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy masz na myśli temat do rozmów,czy temat,w którym zamieszczane są Biuletyny?

3. rysio

rysio Generał forum

Rozmowy dot WYLACZNIE biuletynu

4. rysio

rysio Generał forum

No to jeszce pytanie konczace temat:
    Czy obowiazuje wylacznie jez. polski skoro i tak (przenajmniej takie jest moje zalozenie) wszystko musi byc tlumaczone na angielski badz niemiecki

5. SMOD_Atena

Na naszym forum,jako że to polskie forum,obowiązuje język polski,jeśli ktoś napisze jakieś obcojęzyczne słowo,musi zamieścić jego tłumaczenie,tak mówi Regulamin forum.
    Nie rozumiem co musi być tłumaczone na angielski czy niemiecki ?

6. rysio

rysio Generał forum

1. jako wszystko rozumiem wpisy graczy
    2. nie przypuszczam zeby VARUN znal osobiscie wszystkie jezyki forow (w tym polski)
    3. jezykiem programistow jest angieski, jezykiem tworcow FARMERAMY niemiecki
    4. dlatego jestem mocno zdziwiony Twoim pytaniem MOD_Atena (Nie rozumiem co musi być tłumaczone na angielski czy niemiecki ?), bo z wypowiedzi mozna wywnioskowac: Wy sobie tam piszcie gracze co chcecie bo i tak to nikogo nie obchodzi

7. SMOD_Atena

1.To logiczne,polskie forum,polski język-ja również rozumiem wszystkie wpisy w języku polskim.

2.Producent Varun nie zna j.polskiego (pisał o tym w którymś z Biuletynów),niemniej jednak w polskiej Ekipie są odpowiednie osoby,które przekładają pytania,sugestie i uwagi Graczy na język niemiecki i angielski i w takiej formie przekazują je do Centrali i z powrotem,tłumaczą odpowiedzi w Biuletynach na j.polski.

3.Jw..nie ma tu żadnego problemu,inaczej polscy Gracze nie mieliby dostępu do gry tudzież do polskojęzycznego forum.Wszystko pochodzi od Bigpoint-niemieckiej gry.

4.Mam nadzieję,że już wszystko wyjaśniłam i nic Ciebie nie zdziwi.

8. rysio

rysio Generał forum

A wpis 2-jezyczny (polski + niemiecki) jest dopuszczalny?
    Sam jestem tlumaczem tego jezyka i po co ktos sie mam meczyc moimi wypocinami skoro moge zrobic to sam

9. SMOD_Atena

Oczywiście jeśli w poście napiszesz po niemiecku i zamieścisz tłumaczenie po polsku,to nie ma problemu :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. rysio

rysio Generał forum

Dziekuje za wyjasnienia
    wiadomo klodka

11. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.