Biuletyn producenta - gdzie się podział?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WilczyKierz, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

A ja chciałam zapytać o biuletyn producenta - co się z nim dzieje? Nie mogę znaleźć nigdzie biuletynów z 2015 r., czy są publikowane w jakimś innym miejscu niż dotychczas, czy całkiem zawieszono ich publikowanie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety styczniowego Biuletynu jeszcze nie otrzymaliśmy z Centrali BP,jak tylko go otrzymamy zostanie niezwłocznie zamieszczony na forum w odpowiednim miejscu,czyli tutaj : Biuletyn producenta
    Pozostaje nam cierpliwie czekać.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. WilczyKierz

Styczniowego nawet nie ma??? A to przecież już luty... One zawsze pod koniec miesiąca były? Jakoś mi się zdawało, że na początku...

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

5. SMOD_Atena

A no nie ma,ale to przecież chyba nie tragedia.Każdemu może się zdarzyć opóźnienie,prawda? Jestem pewna,że producentowi zależy na tym,aby jak najszybciej przekazać nam informacje o pracy zespołu BP,itd...ale widocznie Biuletyn nie jest jeszcze gotowy,dlatego też musimy cierpliwie czekać.Ja jako moderator forum,ani pozostali członkowie ekipy nie mamy na to wpływu,ale bardzo przepraszam za to opóźnienie i mam nadzieję,że Biuletyn niebawem otrzymamy i będziemy zadowoleni z jego treści.

Agata00755, dziękuję za pomoc.

WilczyKierz,liczę na Twoją wyrozumiałość :) czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Mojabonanza lubi to.
  6. WilczyKierz

Ale ja nie mam pretensji:) Pytam grzecznie.

7. SMOD_Atena

Cieszę się,że nie masz pretensji i też grzecznie odpowiadam :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. WilczyKierz

Nie, dziękuję. Można zamknąć:)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można, to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.