biopaliwo xxl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzak, 26 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

witam, mam pytanko odnośnie obecnego eventu, czy jak do końca wyścigu zostanie mi mniej niż 6 krokow, to mogę uzyc paliwa xxl ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sądzę, że tak. Jednak kroki, które pozostaną nie przejdą do kolejnego wyścigu.

3. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

no to wiadomo, dzięki za info można zamknąć :D a jak porownalem koszt 5 krokow dla xl i 2 zwykłych to taniej niż xxl :D

4. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Piszę tutaj by nie tworzyć nowego wątku i nie zaśmiecać forum.

Dwa pytania,
    1. Które najbardziej się opłaca paliwoby siac jak najmniej i stracić jak najmniej wypadajek ?
    2. Czy jak zrobie np. całą górę, to później mogę zrobić dół ? Czy od razu muszę się zdecydować ?

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wiocha5 sam musisz ocenić, na jedno paliwo zużyjesz mniej wypadajek a więcej roślin i zrobisz więcej kroków a na drugie odwrotnie. Zapraszam do lektury poradnika, tam są wszystkie informacje: >>>klik<<<.
    Skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.