Bikini

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 23 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Skąd mam wziąć bikini?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wyhodować w fabryce bikini na wyspie,ewentualnie kupić na targu.

3. cypri54

cypri54 Młodszy ekspert

W warsztaciku mozesz wybudowac fabryke bikini.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

catarina2549 bikini to produkt z fabryki małp, którą tak jak już Gracze napisali, budujemy w warsztacie w mieście. Gotowe bikini możesz kupić na targu/ zakładka Produkty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. catarina2549

Na targu wiem że mogę kupić ale chcę do misji na czas ,, kryształowe wodospady może nie precyzyjnie zapytałam się
    Mod, może i wyprodukuję w fabryce ale nie aż 20 szt a jest tylko 18 h czasu .
    To jak to zrobić obym się zmieściła w czasie ?

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Najprościej - wybudować 10 bikini.Jak dojrzeją,to włączyć misje,zebrać,a potem zebrać ponownie.Misja ukończona.Można dodać super pasze,dopalacze,pnącza i będzie jeszcze szybciej.

7. SMOD_Atena

foczunia84 dziękuję za pomoc.

catarina2549 misję na czas włączamy jak mamy do zbioru wymagany towar czy też jego część, tak że najlepiej mieć taką ilość fabryczek aby zebrać wymagane produkty i zmieścić się w określonym czasie. Można to zrobić tak jak napisała foczunia84, ja zrobiłam podobnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. catarina2549

Bardzo dziękuję za szczegółowe info
    jakoś trzeba kombinować
    Pozdrawiam Mod i graczy

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.