Bigpoint,,,,

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fiona160469, 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

jak sie mozna skontaktowac z dzielem platnosci sms Bigpoint,jakis nr jest do nich????tylko prosze nie mowic ze przez pomoc techniczna bo nie odpowiadaja tilko zamykaja zgloszenie moje,,,,tak nie moze byc zeby nie dopisywli fl,sracilam ponad 12 zl z kupno 75 fl przez sms.....

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

fiona160469, nie ma kontaktu telefonicznego i nie składasz reklamacji przez formularz kontaktowy pomocy technicznej, bo jeśli napiszesz do PT zostaniesz odesłana do kontaktu zgodnie z opisem w poradniku:
    Znajduje się tam również link do Warunków korzystania z serwisu płatności sms.

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

UWAGA:W celu dokonania płatności telefonicznej, waluta w telefonie musi być taka sama jak waluta w grze. Jeśli jest inna, prosimy skontaktować się z Pomocą Techniczną.

Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. fiona160469

to musze napisac na e-mail @mobiltek.pl??????tyle razy kupuje i pierwszy raz mnie [ciach] zamykaja moje zgloszenia,nie odpowiadaja,a wczesniej mialam problem do odpisywali informowali co zle zrobilam...

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. fiona160469

a jak mam sie wyrazic ze nie dopisali mi fl???narazie dziekuje zobaczymy czy odzyskam swoje pieniadze albo fl....

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wypełnij zgłoszenie, które wysyłasz pod wskazany adres, dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.