Big Brother 4: The RoadKill

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika matiz321, 1 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Veto

2. Patryk192000

Patryk192000 Okazjonalny autor

za mało piosenek, prowadzący sie nie postarał xd

3. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Kogut: Ania i Luukas byli nominowani do eksmisji. Wygrałem Veto, więc mam prawo do anulacji jednej z nominacji...

Jednak zdecydowałem się nie używać wygranego Veta na nikim.

A to oznacza, że nominacje w drugiej części cyklu siódmego pozostają bez zmian.

OSTATECZNE NOMINACJE DRUGIEJ CZĘŚCI CYKLU SIÓDMEGO

Ania
    & Luukas
    Jedno z was już niebawem pożegna się z Domem Wielkiego Brata.

Wszyscy oprócz nominowanych i Głowy Domu muszą oddać głos na jednego z nominowanych.
    Osoba, która zbierze ich najwięcej - odpadnie z gry. W wypadku remisu głos odda Głowa Domu.
    Jako że mamy podwójną eksmisję, czas na głosowanie będzie bardzo krótki.
    Głosować możecie od teraz, do godziny 22:20. Po 22:20 ogłosimy wyniki głosowania!

Kogut: Ta ceremonia Veto została zakończona.

<post pls>

4. patrycja9922

5. matiz321

matiz321 Hrabia forum

NUTKA NA KONIEC PODWÓJNEJ EKSMISJI:

Głosy zostały oddane. Osoba, która odpadnie z gry
    otworzy swoją kopertę - o ile ją w ogóle znalazła.
    Dowiemy się czy odpadnie na dobre,
    czy może los się do niej uśmiechnie i powróci do Domu BB.

Jeśli w jej kopercie znajdzie się bilet w jedną stronę do domu,
    to wyeksmitowana osoba będzie miała tylko chwilę na zabranie swoich rzeczy,
    pożegnanie się z innymi
    i opuszczenie domu BB.

Stosunkiem głosów:

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .

Luukas... trzeci raz z rzędu na bloku i trzeci raz z rzędu jesteś bezpieczny,
    dzisiaj z tylko jednym głosem na koncie!

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Ania - to zdecydowanie nie jest twój szczęśliwy dzień,
    w takich sytuacjach nie warto ufać nawet sobie, a co dopiero innym.
    Zostałaś wyeksmitowana z Domu Wielkiego Brata zdobywając aż 5 głosów...
    Ale!.. jeśli znalazłaś kopertę, to masz szansę na powrót!

Za moment dowiemy się czy Ania znalazł swoją kopertę,
    oraz co się w niej znajdowało.
    Ania powróci, czy nie powróci? Oto jest pytanie!

*dzień 25

<post pls>

Ostatnie edytowanie: 23 września 2016
  6. patrycja9922

ok

7. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Koperta Ani była ukryta >>>TUTAJ<<<, w znakach zapytania.

.
    .
    .
    .
    .

Ania znalazła ją bez większych problemów.
    W związku z tym za moment ją otworzymy
    i zobaczymy co znajduje się w środku.

.
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

A w kopercie znajduje się:

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Niestety dla Ani i na szczęście dla domowników,
    w kopercie znajduje się bilet powrotny do domu.

Ania - to oznacza, że masz tylko chwilę na zabranie swoich rzeczy,
    pożegnanie się z innymi i opuszczenie domu BB...
    ale..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Nie oznacza to, że żegnasz się z nimi na zawsze!
    Aniu - gratuluję! Zostajesz pierwszym członkiem jury!
    Za jakiś czas to właśnie ty możesz być decydującym głosem!

Na dzisiaj to wszystko, jeszcze tylko ustalimy termin kolejnego zadania - o Głowę Domu - i spokój : )

EDIT:
    Zadanie o Głowę Domu odbędzie się jutro - środa - o godzinie 20:00.

<post na zapas PLs>

Ostatnie edytowanie: 13 września 2016
  8. patrycja9922

Ciekawe kto wygra kolejne HOH ;>

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratuluję Pati bycia HOH przez jeden dzień:p:D A kolejne HOH pewnie wygra (jak już się pojawił i wygrał Veto) :p:D Wiecie już o kim mówię:) ??? Tak! To KogutxD !!! I czemu prowadzący nie dał mi rozmieścić kopert:p ??? Byłoby o wieeeeeeele trudniej:D

10. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Właśnie rozpoczął się cykl ósmy. W tym tygodniu będziemy gościć w grze nietypowego gościa. Nasz gość będzie pomagał mi prowadzić zadanie o Głowę Domu, oraz będzie wam współtowarzyszył przez tych kilka dni trwania cyklu. Myślę, że bez zbędnego przedłużania mogę go wam przedstawić.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

A może nie GO, a JĄ?

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

W cyklu ósmym towarzyszyć wam będzie...

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

ADDIE!

GG (jeśli nie macie, to dodajcie): 43217638
    Mam nadzieję, że wszyscy (a przynajmniej większość) zna Addie. Brała ona udział w 2 edycji Big Brothera na farmie i zna BB na wylot.

Jak już wspomniałem, Addie będzie współprowadzić zadanie o Głowę Domu, w cyklu ósmym będzie moim pomocnikiem, współprowadzącą: )

A wspomniane zadanie o HoH odbędzie się już niedługo.
    <post pls>

11. patrycja9922

Zaraz zadanko : D

12. krasnoludek10

Czemu nie ja:D ???

HOH:p

13. matiz321

matiz321 Hrabia forum

"Zgadnij, co on powiedział”

Week 8, day 26

Niedawno z gry został wyeliminowany Raff. Zadałem mu kilka pytań procentowych, na które odpowiadał - w procentach xD Zadaniem graczy jest zgadnięcie, co on powiedział, zgadnięcie jaki procent wskazał.

Ja będę zadawał pytania i zbierał na nie odpowiedzi w rundach nieparzystych, a Addie, jako współprowadząca – w rundach parzystych. Odpowiedzi wysyłane są przez graczy na priv - w zależności od rundy do mnie albo do Addie.

Osoba, która będzie najdalej od poprawnej odpowiedzi odpada z zadania. Ostatnia osoba wygra tytuł Głowy Domu (w wypadku kiedy dwie lub więcej osób podadzą odpowiedź oddaloną od poprawnej najdalej i o taką samą wartość to wszystkie odpadają z zadania - nie opłaca się więc ustawiać zadania mówiąc “wszyscy dajemy 50%”, bo.. wszyscy mogą odpaść).

1. W ilu procentach chciałbyś teraz, w tym momencie, na etapie F8 powrócić do gry?
    100%

Cytrus - 65%
    Channel - 79%
    Kogut - 60%
    Luukas - 69%
    Kamel - 33%
    Patryk - 95%
    Justyna - brak odpowiedzi

2. W ilu procentach chciałbyś zemścić się na tych, którzy na ciebie głosowali?
    83,99%

Kamel - 88%
    Amanda - 89%
    Patryk - 100%
    Bazil - 94 %
    Channel - 89 %
    Luukas - 90 %

3. W ilu procentach byłeś ZADOWOLONY z tego, że odpadłeś?
    10.5%

Cytrus - 0%
    Channel - 20%
    Kogut - 10%
    Luukas - 69%
    Kamel - 50%

4. W ilu procentach chciałbyś utrzymywać NOWE znajomości z gry po jej zakończeniu?
    0.99%

Cytrus - 26%
    Channel - 15,6%
    Kogut - 32%
    Kamel - 30%

5. W ilu procentach kibicujesz Kamilowi?
    2%

Cytrus - 10%
    Channel - 1%
    Kamel - 14%

6. W ilu procentach kibicujesz pati?
    25.01%

Cytrus - 50%
    Channel - 30%

A to oznacza, że...

Channel wygrywa zadanie o Głowę Domu!
    Gratulacje - zostajesz nowym HoH!

Jej nominacje zostaną ogłoszone jeszcze dzisiaj, a po nich odbędzie się losowanie do Veto :)

7. Na ile procent myślałeś przed odczytaniem wyników głosowania, podczas którego odpadłeś, że Luukas odpadnie, a ty zostaniesz w grze? - 0.01%
    8.
    Na ile procent według ciebie w finale znajdzie się Kogut? - 31%
    9.
    W ilu procentach chciałbyś dokonać wielkiego blindside`u? <zasadzki> - 98%
    10.
    Na ile procent chciałbyś wziąć udział jeszcze raz w następnej, ale dokładnie takiej samej edycji kropka w kropkę - to jest ze mną jako prowadzącym i takim samym castem jaki był w tej edycji? - 1%

tłum. konkurencja hoh
    tydzień 8, dzień 26

<post pls>

14. patrycja9922

Gratulacje dla nowego HOH :>

15. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Channel: One of my duties as the Head of Household is to nominate two people for eviction. Here are two keys locked in the box. I will pull the first key and the face of the nominated person will appear on the Memory Wall. Then I'll do the same with the 2nd one

Channel: The 1st Houseguest I Have nominated is... Luukas. Lukas - byłeś już nominowany 3 razy; nominowałam cię po raz czwarty. To tylko strategiczne posunięcie, jako jedyny nie byłeś częścią grupy która ze sobą współpracowała od dawna.

Channel: The 2nd Houseguest I Have nominated is... Kogut. Kogut - postanowiłam nominować ciebie, ponieważ musiałam kogoś jeszcze wybrać, a twój wcześniejszy brak zaangażowania w grę mi to po prostu ułatwił.

Channel: This nomination ceremony is complete.

Channel: Jednym z moich obowiązków jako HoH jest nominowanie dwóch osób do eksmisji. W tym zamkniętym pudełku znajdują się dwa klucze. Wyciągnę pierwszy klucz. Twarz nominowanej osoby pojawi się na ścianie pamięci. Potem zrobię to samo z drugim kluczem.

Channel: Pierwszą osobą, którą nominowałam jest... Luukas.

Channel: Drugą osobą, którą nominowałam jest... Kogut.

Channel: Ta ceremonia nominacji jest zakończona.

Kogut, Luukas- zostaliście nominowani do eksmisji.

O bezpieczeństwo powalczycie w zadaniu o Veto.
    Za moment odbędzie się losowanie do PoV, termin zadania ustalimy z szóstką osób biorących w nim udział.

<post pls>

16. patrycja9922

Nominacje Głowy Domu.

17. krasnoludek10

Losowanie do Veto - czy Kogutowi będą sprzyjać gwiazdy na ziemi i na niebie w "Sprzeciwie":D ??? Tego dowiecie się już niedługo:p Bądźcie dalej z nami;) !!!

18. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Do zadania o Veto wylosowani zostali Kamil (nr 5), Justyna (nr 6) i Cytrus (nr 7 to channel; wolny wybór channel).
    Zadanie odbędzie się jutro o 21:00. Wezmą w nim udział Channel, Luukas, Kogut, Kamil, Justyna i

<post pls>

(...) Wyjrzał przez okno. Spojrzał na zielony krzak rosnący tuż pod murem wielkiego domu i w tym momencie oślepiło go światło słoneczne odbijające się od dziwnego przedmiotu. Zaciekawiony przymrużył oczy i spojrzał na tę rzecz jeszcze raz. Pomimo łzawienia oczu wpatrywał się w niego przez dłuższą chwilę. Gdy już miał odchodzić od okna, słońce przygasło. Spojrzał jeszcze raz. Zobaczył małą puszeczkę z metalu. Zaciekawiony jej zawartością postanowił za wszelką cenę dobrać się do puszki. Założył buty, ubrał bluzę i wybiegł na dwór. Puszka nadal leżała w miejscu, które przed chwilą obserwował z góry. Była jednak znacznie większa, niż mu się wydawało. Na puszce było napisane "Puszka Pandory", a obok mały druczkiem "nie otwierać!". Był jednak zbyt ciekawski, żeby jej nie otworzyć. Chwycił wieczko puszki i pociągnął z całej siły.. to co ujrzał przeraziło go. Zaczął uciekać do domu, robił dwumetrowe susy. Ufff ufało mu się uciec. Cały spocony wszedł do swojego pokoju, zdjął bluzę, buty i położył się na łóżko. Postanowił, że nikomu nie powie o tym, co przed chwilą zaszło na dworzu. (...)

19. patrycja9922

Co się teraz stanie :eek:

20. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Pewnie częśc z was, kiedy ostatnio do gry wkroczyła Puszka Pandory, a Kamil się jej zrzekł, domyślała się, że to nie koniec przygód z tą puszką...

No więc tak.. w pierwszym poście, w cytacie, została ukryta dzisiaj Puszka Pandory. Jak się pewnie domyślacie z niebieskiego tekstu dwa posty wyżej, puszka została.. otwarta! Tym razem nie dowiecie się, kto ją otworzył, jednak dowiecie się, co to otwarcie sprawiło. A skutki otwarcia są dla was.. nie najlepsze xD

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

(...) coś jakby dym od papierosa wdarło się do wielkiego domu przez dziurkę od klucza. Unosiło się tuż nad sufitem. Nikt nie widział, że cokolwiek obcego dostało się przed chwilą do domu. A ono latało i latało, prostym korytarzem daleko w przód. Matiz i Addie stali na końcu korytarza. Rozmawiali o nominacjach Channel. Nagle poczuli okropny zapach dobiegający z głębi korytarza. Obydwoje unieśli głowy w stronę sufitu i.. zamarli ze strachu. Z dymu tworzył się nieregularny kształt, jednak coraz bardziej przypominał on kosmitę. Wtem dało się słyszeć przeraźliwy pisk i tajemnicza postać zaczęła latać jak oszalała po całym korytarzu. Kiedy wreszcie stanęła w miejscu, Addie i Matiz zaczęli uciekać. Nic to jednak nie dało, bo owe tajemnicze coś zaczęło ich gonić.. było szybsze. Nagle wleciało w Addie... Addie stanęła w miejscu, popatrzyła się na Matiza i zaczęła się głośno śmiać. Nie był to jednak zwykły śmiech.. w jej śmiechu można było wyczuć... grozę. Kiedy przemówiła, Matizowi zrobiło się gorąco. Addie przemówiła.. głosem robota (...)

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Robot? Addie? Jakieś sensowne wyjaśnienie?
    Tak! Pora na kolejny twist!
    Zingbot! Addiebot!

Złe duchy z puszki zmieniły waszą miłą prowadzącą w okropnego Zingbota. Przez to Addie, a raczej Addiebot będzie wam od teraz do końca tego cyklu utrudniała życie, będzie was zalewała falą hejtu, będzie wam docinała.. Podziękujcie otwierającemu puszkę, że sprawił wam w tym cyklu P I E K Ł O!

A ja czekam na dzienniki <3

<post na zapas pls>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.