biezacy event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agusia19856, 18 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agusia19856

agusia19856 Forumowy żółtodziób

dlaczego nie moge oddac rzeczy w evencie (czyli isc po drodze z okruchami) skoro mam je w odpowiednich ilosciach...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie możesz robić dowolnych zadań tylko te, które są kolejno udostępnione, zadania te system podświetla. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: >> Tajemnica Wielkiego Sera <<. Znajdziesz w nim między innymi i przykładową grafikę:

Zadań nie trzeba robić kolejno zgodnie z numeracją. Po wykonaniu zadania "startowego" oznaczonego cyfrą 1 - system podświetla na kolor jasnoszary kolejne zadania możliwe do zrealizowania.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. iformela

iformela Forumowy żółtodziób

mam wstarczjącą ilość mimozy a nie mogę zacząć gry wszędzie wiszą kłódki?? poradnik czytałam kilka razy nie wiem co mi umkneło...kikam na poletko z nr.1 gdzie trzeba oddać 200 miozy mimo że mam2000 to wisi kłódka

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Witaj jak klikasz na pole nr 1 to po prawej stronie wyświetla Ci sie ile danego towaru masz dostarczyć jeśli masz wymaganą ilośc to na kolor zielony napis szukaj, klikasz wtedy w ten napisz czyli szukaj i w ten sposób dostarczysz towar :)

5. SMOD_Atena

Po kliknięciu w kwadracik z zadaniem po prawej stronie w okienku trzeba jeszcze kliknąć przycisk Szukaj, na grafice w czerwonej ramce:

szuk.png

W 1 zadaniu od którego musimy zacząć wymagane jest 50 x słonecznik, widoczne również na grafice.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 dziękuję za pomoc.

6. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.