Biegun Północny i Południowy, czyli nowe zagrody, zadania itp. :)

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TheAngry, 1 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheAngry

TheAngry Wielki mistrz forum

Fajnie by było, gdybyście dodali do Farmeramy biegun północny i południowy. Od 50 poziomu będzie dostępny biegun północny, a żeby dostać się na biegun południowy trzeba zbudować statek. Proponuję 10 etapów budowania. 1 etap: np. 250 desek, 500 gwoździ, 5 młotków i 5 farb. Propozycje następnych etapów piszcie w komentarzach (nie chcę być taki, że ja wszystko wymyślam). To nie tak, że budujemy statek i cieszymy się pustymi biegunami. Proponuję dodać trochę zwierząt takich jak pingwiny (pasza: 1 ryba, czas produkcji paszy: 10 min, można zebrać zwierzę z zagrody co: 19:22 godzin, koszt zagrody: 15000 SG), lamparty morskie (pasza: 1 pingwin, czas produkcji: 25 min, można zebrać co: 30 godzin, koszt zagrody: 25000 SG). Jeśli jeszcze jakieś zwierze wymyślicie, pisać w komentarzach. ;) Jeśli chodzi o rośliny, nie mam pomysłów, więc wiecie co macie robić. :) Jeszcze jedno. I na normalnej farmie i na Bahamaramie (czy jakoś tam) są oddzielne punkty doświadczenia. Na biegunie też mogłoby tak być (BPD, Biegunowe Punkty Doświadczenia). :) Jak będę miał świeże pomysły, to napiszę. :)

Pozdrawiam, TheAngry

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak na tak szerokie założenie jakim ma być Biegun Południowy, do budowy którego mamy wykorzystać statek, który trzeba będzie najpierw wybudować by do niego dopłynąć, sam pomysł wydaje się nie do końca dopracowany, a tym dziale powinny się znajdować pomysły dopracowane przez Autorów. Brakuje w nim także ankiety, a po zamieszczeniu pierwszego posta, nie da się jej już dodać. Dlatego wątek zamykam i przeniosę do Archiwum, Autora zaś proszę by stworzył nowy pomysł i pamiętał o dodaniu ankiety. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.