Biedronki - drzewo złotolistne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fiona000777, 22 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fiona000777

fiona000777 Czeladnik forum

Jak zdobyć drzewo/Złote liście, które jest potrzebne do wyrobienia paszy dla biedronek? :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tytuł lekko zmieniłam.
    Drzewo złotolistne kiedyś było do zdobycia w Tajemniczych Sadzonkach oraz podczas Atrakcyjnego zakupu drzew. Obecnie można kupić w Galerii handlowej za 55 florenów lub podczas wyprzedaży za pół ceny. Jest również możliwość otrzymania w prezencie od innych Graczy lub z wymiany podczas eventu Gift&Trade.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Dodam, że złote liście można też kupić na targu.

4. SMOD_Atena

_kubus1404_ dziękuję za pomoc.

Zgadza się, złote liście tak jak i gotową paszę dla biedronek można kupić na targu.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Dodam że owe drzewko jest w jednej z misji na Farmie;) Trzeba mieć tylko odpowiedni lvl by się uaktywniła :)

taczanka555 lubi to.
  6. SMOD_Atena

zerkac1 dziękuję za pomoc, przeglądałam misje i nie znalazłam ale pewnie mi umknęła.

Dodam w takim razie link do poradnika i spisu wszystkich misji:
    Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

7. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Wykonując pierwsze zadanie misji "Świetlik" można zdobyć drzewko złotolistne.Można je wykonać podczas eventu "Pełnia księżyca"

8. SMOD_Atena

LUCERITO11 dziękuję bardzo za podpowiedź, faktycznie w tej misji można zdobyć drzewko złotolistne, z tym że można ją wykonać w dowolnej chwili jeśli posiada się wymagane towary.

A skoro Autorka nie ma dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.