biala i kerstol

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ja posiadam : Milosc ekologicza, Wczesne dojrzewanie oraz Milosc do Supernawozu.
    Ta podwojna milosc to po prostu 2 rodzaje uszlachetnienia. M.Eko i M do SN

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie pytałaś o to,napisałaś,cytuję :
    Poza tym tutaj omawiamy inny problem,ale właśnie już tak odbiegliście od tematu bonusów,że można się pogubić,więc do dyskusji o szklarni,itd...zapraszam tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/szklarnia.10829/

4. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

żeby nie było... przeczytałem całość... i to w cale nie jest odbieganie od temau... tylko z tematem wątku ma 100% wspólnego... o_Oo_O

Norbi... u mnie w stodole po przelogowaniach też są te niższe wartości bonusów... a Ci... którzy mają po staremu... zapewne kwestia kilku dni... max... i będzie po nowemu... :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: znowu bp... coś nam w tylną część ciała nam wsadza... >:(xDxDxDxDxDxD

5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Atena przeczytaj od początku, właśnie o to pytałam

dziękuję, brakowało mi miłości do SN

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2014
  6. SMOD_Atena

Tytuł tematu jest taki : "biala i kerstol"
    Treść pierwszego posta Autora tematu i jego pytanie jest takie :
    Więc gdzie tu jest mowa o uszlachetnianiu i bonusach ze szklarni ? Jak dla mnie to dwa odrębne tematy.

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2014
  7. John_Shaft

ehhh... szkoda gadać... szkoda, że nie widzisz... że biała i kerstol są bardzo połączone ze szklarnią... i to jest najgorsze... że tego nie widzisz... modemie... :wuerg:

ankagdw lubi to.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wątek założony przez Norbijasa dotyczy zmiany w wyświetlaniu się dwóch wspomnianych bonusów, dyskusja o szklarni i o tym co i w jaki sposób można z niej uzyskać jest już off topem, link do wątku gdzie na te tematy można podyskutować został powyżej podany. Proszę byście powrócili do tematu wątku, w przeciwnym wypadku wątek będziemy zmuszeni zamknąć, a nie chcielibyśmy tego. ;)

9. John_Shaft

pewnie, że nie chcielibyście tego... ;););););)xDxDxDxDxDxD

10. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

No to BP jak zawsze chce wprowadzić zmiany cichcem i tylko spostrzegawczość graczy uwidacznia sposób ich działania.
    Wstydź się BP !!!!!
    Ja w tym układzie nie chcę tego pnącza - oddajcie mój towar !!!!! >:(

11. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)

Czyżby to jednak był błąd?
    Albo test-drive, jak bardzo gracze się wkurzą...

W każdym bądź razie w chwili obecnej wszystko wróciło do normy - znów biała ma 10% a kerstol 5%.

12. SMOD_Atena

Sekme dziękuję za podanie dzisiejszego stanu % przy białej niewinności i kerststolu.

-norbijas- a jaką wartość mają dzisiaj u Ciebie omawiane bonusy i czy masz jeszcze jakieś pytanie w tym temacie ?

13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wyglada na to ,ze bylismy swiadkami zmian zwiazanych z wszystkimi bonusami zwiazanymi z sn co bardzo zmieni bonusy jakie mamy z szklarnii.
    Atena mozesz zamykac..juz wiemy jakiego OO mozemy sie niedlugo spodziewac

Sekme lubi to.
  14. SMOD_Atena

Skoro mogę,to dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.