biala i kerstol

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Odnoszę się do pogrubionego
    Ale za to koszyczki będą miały jeszcze większy popyt
    Skoro maja graczy za idiotów to nich wróci farma z 2010 roku -tam było jasno i przejrzyście :sleepy:
    Chyba BP nie zna przysłowia "kto daje i odbiera ten ......):p

EDIT- sprawdziłem u siebie 2 razy się przelogowałem teraz i mam jak SMOD_Chris (w stodole sprawdzane i na targu) stare wartości

juliuszka i Sekme lubią to.
  2. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Tu chyba raczej trzeba zdobyć uszlachetnienia: Miłość do SN i Podwójna miłość do nawozu. Tak mi wynika z tego, co czytałam na forum.

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ciekawe jakie jeszcze czekają nas dziś niespodzianki.Najpierw bałagan z ts- zamiast północnych,świty ( ciekawe,czy w ogóle wilki z nich mogą urosnąć....) a teraz to.Najgorzej,że zrobili to po cichu,bez żadnej informacji.Czy naprawdę sądzili,że nikt się nie zorientuje?

4. Sekme

Sekme Generał forum

To znaczy, że do Was z Chrisem jeszcze niszczarka nie dojechała. U mnie niestety już po nowemu...

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja nie wiem czy to nie był jakiś błąd wyświetlania ?
    -norbijas- czy próbowałeś się przelogować i sprawdzić wartości tych bonusów ponownie ?

Ja sprawdziłam u siebie,wszystko jest tak jak było,na pnączu również ( akurat mam do zebrania ) :

6. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

może tylko moderatorzy mają bez zmian 8)

7. Sekme

Sekme Generał forum

Ateno, niestety, ale u mnie to samo, co u Norbiego... wszędzie. Na "zegarku" też...

8. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDpewnie to ta najlepsza baza danych;)
    Hej:mad::p- przesadziłaś ;)

-kangoo- lubi to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie ma zadnego bledu wyswietlania sprawdzalem wielokrotnie nim napisalem pierwszy post w tym watku

10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

U mnie przez chwile byly na targu i w stodole, nowe wartosci bialej niewinnosci i kerstolu(5 i 3%). Po przelogowaniu, wszystko powrocilo do normy czyli 10 i 5 %.

11. SMOD_Atena

Ja cały czas mam nadzieję,że jednak to błąd wyświetlania jest :)Niestety nie ma jak się upewnić,skoro u jednych Graczy jest tak,a u innych inaczej.Nie pozostaje nam w tej chwili nic innego jak czekać na odpowiedź z Centrali,tak jak napisał SMOD_Chris :

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ha,u mnie też.

13. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Kurka rurka walę teraz marchew ale wstawiłem te 2 produkty i mam tak jak widać - jedyna zmianę jaka zauważam to taka że teraz widać ile co daje

EDIT- pnącza nie sprawdzę bo odpalałem wczoraj

14. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

W slocie przy goździkach mam aktywną tylko miłość ekologiczną, to powinnam jeszcze dołożyć: miłość do SN ?

15. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

i podwójna miłość jeszcze
    tak pisała est-orka ;)
    jej nawet bawełna rosła 1s

est-orka lubi to.
  16. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Jesli uzywasz SN do podlewania gozdzikow...to jak najbardziej.
    Wyprobowalam gozdziki (wszystkie ulepszenia szklarniowe mam)z kerstolem, biala niewinnoscia i bonusem z pnacza-rosly milisekunde. W momencie podlania SN juz byly dojrzale

17. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak właśnie.... cebula, bawełna, goździk i róże....przy jednym bonusie dla SN w szklarni z białą kerststolem w slocie i aktywowanym rzędzie dożynkowym, miały natychmiastowe dojrzewanie.

Edit. Teraz sprawdziłam róże.... z max. bonusami ze szklarni i białą i kerststolem w slocie ....rosną 7min. .....czyli narazie bonusy nie są zmienione.....być może przygotowywana jest zmiana wartości bonusów i stąd ten chwilowy błąd wyświetlania.

-norbijas- lubi to.
  18. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

ale ja nie mam "podwójnej miłości" przy goździkach, może jakoś inaczej to się nazywa? podpowiedzcie proszę

19. SMOD_Atena

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tylko miłość do sn jest.Może kangoo chodziło o miłość ekologiczną ( skraca wodę i nawóz zwykły).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.