Bezmoc Techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika akki56, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akki56

akki56 Czeladnik forum

Przedwczoraj wieczorem wypełniłam w kinie ankietę, miało mi dopisać kinopunkty, oczywiście nie dopisało >:( Napisałam do Bezmocy Technicznej ( Pomoc Techniczna to, to nie jest ...niestety) i dowiedziałam się, że tych punktów nie dostanę. Dlaczego...???? Bezmoc Techniczna nie umie wytłumaczyć. Kino raz wyświetla filmy , raz nie , ale od baaaaaaardzo długiego czasu nie dopisuje za te obejrzane żadnych kinopunktów. Bezmoc Techniczna też nie wie dlaczego. Zasłania się jakimiś tajemniczymi sponsorami. Wykupiłam abonament na młyn...młyn w grze padł...nie działał kilka dni. Napisałam do Bezmocy i co....???? ZERO..... żadnej reakcji tylko znów mętne tłumaczenia...."jacyś oni , coś nie można" itp itd Wydaje mi się, że BP ma gracza "w bardzo głębokim poważaniu">:( i cała gra zaczyna się sprowadzać do dojenia klienta z prawdziwej kasy. Szkoda, bo jest tu trochę młodych graczy i raczej trudno wytłumaczyć takiemu 8-latkowi jak mój wnuk, że choć zapłacisz za coś to i tak nie zawsze dostaniesz to, za co zapłaciłeś. Mój wnuczek stwierdził...to na Farmeramie są oszuści i niestety zgadzam sie z nim w całej rozciagłości

maslane04 lubi to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Po pierwsze - w sprawie ankiety jest ogłoszenie. Szlag ją trafił, zdarza się, niestety. To samo dotyczy młyna.
    Po drugie - za młodych graczy odpowiadają rodzice/opiekunowie. Obejmuje to wyjaśnianie tak trudnych spraw, jak umowy BP ze sponsorami. Przypuszczam, że nie wszyscy sponsorzy płacą za reklamy na całą Europę, a adminom polskiej mutacji widać nie za bardzo zależy i praktycznie nikt nie szuka reklam do polskiego kina, dostajemy to, co zostało opłacone globalnie.
    Osobiście nie dziwię się odpowiedziom udzielanym przez PT - cóż innego mogliby odpisać?

MOD_Kleopatra lubi to.
  3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może zamiast się niepotrzebnie denerwować, zapoznasz się z Ogłoszeniem jakie dzisiaj w sprawie ankiet pojawiło się na forum? Bardzo proszę -- >> INFO: Problemy z ankietą w kinie :)
    Poza tym funkcja w grze jaką jest kino, nie jest bezpośrednio zależna od Bigpointu, duży wpływ mają na jego działanie sponsorzy, natomiast Pomoc Techniczna nie odpowiada za stronę techniczną gry, jak Ci się może wydaje, w takich sytuacjach może, co zresztą robi zawsze, przekazać sugestie Graczy osobom odpowiedzialnym za stronę techniczną gry. :) Odnośnie młyna również na forum pojawiały się Ogłoszenia, może zapoznanie się z nimi nieco pomoże Ci, bardzo proszę INFO: Problemy z młynem ;)
    Jeśli po zapoznaniu się z Ogłoszeniami nadal coś nie będzie jasne, to śmiało pytaj, postaramy się pomóc. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 grudnia 2014
  4. akki56

akki56 Czeladnik forum

Dziękuję za wyjaśnienia, ale problemy i tak zostają nierozwiązane. Prawdę napisał "zzizzie" że "adminom polskiej mutacji widać nie za bardzo zależy" i tu jest sedno sprawy a cierpi na tym zwykły gracz. No cóż..... zawsze można zrezygnować z gry i zlikwidować konto zamiast się denerwować, tylko szkoda tych lat. Na początku wszystko było prostsze i czasami mam wrażenie, że Farmerama zaczyna przerastać swoich twórców. Dziękuję jeszcze raz za wyjaśnienia i linki.

Renia1920 lubi to.
  5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bardzo proszę, mam jednak nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że to nie polska ekipa forum, czatu czy Pomocy Technicznej odpowiadają za kino, bądź też to czy i jakie filmiki tam są wyświetlane lub też czy punkty za ankietę zostaną Graczowi przyznane czy też nie. :) My jedynie pilnujemy porządku i staramy się przekazywać sugestie naszych Graczy, co widać chociażby po tym, że Ogłoszenie dotyczące niedopisywania się kinopunktów za ankiety w kinie się ukazało. :)

6. Wyjaśnione zamykam :)

zzizzie dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.