Berneński pies - zagrody zawieszają grę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaska860, 17 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witam
    Nie wiem czy problem jest znany i czy występuje u wszystkich czy tylko u mnie, a może tylko na kliencie.
    Od kiedy pojawiła się ta zagroda za każdym razem jak stawiam menażerię z tymi pieskami, czy je karmię czy sprzątam qpę to gra mi się zawiesza przy próbie przejścia na inne pole. Nie ma znaczenia czy stoją na głównej, dzikiej czy leśnej. Odświeżam i po problemie, ale po takim czasie to jest już zatrważające.
    Czy to znany problem czy mam zgłaszać do PT ?
    i czy ktoś mógłby sprawdzić na kliencie czy ma tak samo ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Sprawdziłam teraz na koncie testowym i tam nie miałam żadnych problemów przy karmieniu i pojeniu.
    Nie mamy też innych tego typu zgłoszeń ani żadnych informacji o takim problemie.

Jeśli problem ten u Ciebie występuje na kliencie to zastosuj proszę standardowe czynności:
    odinstaluj klienta,
    usuń ikonę instalacyjną,
    zamknij i ponownie uruchom komputer,
    pobierz i ponownie zainstaluj klienta z nowo pobranego pliku exe.

Jeśli te czynności niczego nie zmienią to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Tak też uczynię. Nie mam więcej pytań.
    Dziękuję :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.