Belka "ulubionych" roślin do siania.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Podczas siania siewnikiem wystarczy muszką najechać na pole siewu i wyskakuje Belka z ulubionymi, dopiero po kliknięciu otwiera się cała tabela z roślinami.

Czy nie było tak samo przy sianiu ręcznym, tzn belka wyskakiwała po najechaniu na ikonkę i dopiero klik otwierał cały panel ?

Nie mam pewności czy tak było, czy jest, czy powinno być.
    Sieję cały czas ręcznie i teraz mam jakąś pustkę, bo trzeba klikać i otwiera się od razu cały panel.

Coś mi się ubzdurało, czy coś mam nie tak ?

2. Po kliknięciu na szybki siew wyskakuje belka z ulubionymi potem wybierasz co chcesz i siejesz klikając na poletka.:)
    Nie wiem czy o to Ci chodziło bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem Twoje pytanie :)

3. hlnrys

Po kliknięciu wyskakuje cała tablica z belką u góry. Chodzi mi oto czy nie powinna najpierw pojawić się tylko belka i to tylko po najechaniu na ikonę (bez klikania) Wydaje mi się że jeszcze przedwczoraj tak było.

4. A mi się wydaje że tym względzie się nic nie zmieniło zawsze ta belka wyskakiwała po kliknięciu. :)właściwie to jestem tego pewna :)

5. hlnrys

U mnie ta belka teraz się w ogóle nie pojawia. po kliknięciu wyskakuje od razu cały panel z roślinami.

6. A spróbuj z innej przeglądarki i zobacz czy nie masz belki z ulubionymi ???:)

7. hlnrys

8. Ok to poczekajmy :)

9. hlnrys

Używam FF, ale sprawdziłem też IE, jest tak jak pisałem. Jeżeli można to prosiłbym o screena z ręcznego siania gdy widoczna jest przy wyborze sama belka.
    Wrócę ok. !9

10. Proszę u mnie po kliknięciu na szybki siew wygląda to tak przepraszam za jakość ale zalatana jestem i tak wyszło :)

11. hlnrys

Tak, mam tak samo i chyba było tak cały czas. Po nieprzespanej nocy (Pełnia) mam chyba zaćmienie.
    Możesz jeszcze sprawdzić jak to wygląda przy siewniku, czy tam faktycznie pokazuje się najpierw sama górna belka, a dopiero po kliknięciu całość. Niezależnie od odpowiedzi więcej pytań nie będzie. Przepraszam za ten mały zakręt.

12. W siewniku po najechaniu na poletko pokazuje się tylko górna belka potem dopiero całość :)Więc chyba jest u wszystkich tak samo :)

I skoro nie masz więcej pytań to zamykam i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.