BB - ilosc dopisywanych zwierzat z hodowli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 15 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Mam powazne watpliwosci co do ilosci dopisywanych z hodowli zwierzat. W sumie zuzylem paszy na ok 100 klonowan w tym 6 x konie i 13 x malpa. koni na 2 tury tzn uzycie tych wyhoodwanych nie wystarczylo, w malpach mialem na 2 klonowania

czy ktos zauwazyl podobnie?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

rysio, czy mógłbyś napisać jaśniej na czym polega Twój problem?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

jezeli wrzucam 13 klonowan (malp) to w przychodach powinno byc min + 13 szt. sa w zakladce wyniki (strefy milosci) wymienione ale w pasku / zakladce "wybor" nieobecne

4. BA_Marion

W takim razie pozostaje zwrócenie się do Pomocy technicznej. Z poziomu forum nie mam możliwości wyjaśnienia tego.

Czy masz jeszcze pytania?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

Szukam czy kos ma podobne spostrzezenia!
    Do PT nie mam po co pisac, ich odp bedzie ze problem lezy w przeszlosci i nie moga nic zrobic

6. BA_Marion

rysio, to nie jest dział służący do dzielenia się spostrzeżeniami. Jeśli uważasz że na Twojej farmie wystąpił błąd, to należy to wyjaśnić z Pomocą techniczną, która jest w stanie sprawdzić zapisy z Twojego konta.
    Jeśli chcesz zasięgnąć opinii Graczy o skuteczności ich działań w oazach, zapraszam do wątku tematycznego Mini eventy - Temat do rozmów.
    Ponieważ nie masz dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.