BB + farmerki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 30 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

czy to mozliwe zeby na 20 hodowli dostawac po 1- 2 farmerek?
    co to za nowy "psikus" ze strony BP?
    czy ktos ma podobnie zle lub gorzej?

PS. tylko w losowosci nie pisac ze to "losowosc", z gory dziekuje

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale niestety tak właśnie jest, nikt z nas nie ma wpływu przecież na to ile ich z ilu wkładów dostanie

.Remik8. lubi to.
  3. rysio

rysio Półbóstwo forum

jesli znasz rachunek prawdopodobienstwa to nie powinnas tego pisac, a jesli nie to wz monete i rzuc nia 20 razy i policz ile razy bal orzelek a ile reszka, i taki prob mozesz probic kilkadziesiat i wyniku po 1 lub 2 orzelkach i reszek z pewnoscia nie uzyskasz. ich wyrzucenie lezy w granicach ponizej 0,01%.
    z tego wynika ze nie losowosc decyduje w tej grze lecz odgornie napisane skrypty i to one "reguluja" losowosc

.Remik8. lubi to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam
    agucha31 - dziękuję za pomoc.

Nie wiem, jak mają inni. Z tego, co widzę w wątku eventowym farmarki wypadają różnie. Raz częściej innym razem rzadziej.
    Przypominam, że o częstotliwości wypadania farmarek z oaz miłości możesz porozmawiać w temacie Mini eventy - temat do rozmów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

pytania byl / sa 3.
    odpowiedz gracza i moja polemika wyniknela z sytuacji
    brak innych chetnych do udzielenia odpowiedzi wiec pozostawiam temat do dyspozycji wladzy Modowskiej

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z graczami na temat wypadania farmarek z oaz miłości możesz porozmawiać w wątku, który Ci wskazałam we wcześniejszym poście.
    Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.