Opinie Bazar lamowatości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Według tabelki w Poradniku dmuchawca nadal będziemy potrzebować do produkcji paszy dla lam:

robins71, krasnoludek10 oraz -norbijas- lubią to.
  2. madziales

madziales Stały bywalec

Dziękuję bardzo:)

robins71, aleksandra oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

kocyki zrób z SP tam nie trzeba wypadajek

krasnoludek10 lubi to.
  4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Event skończyłam wczoraj. Sweterków i lam naprodukowała z małą górką (kto by w takie upały miał czas i siłę liczyć na bieżąco ile tego wychodziło :p ).
    W tej chwili dalej sieje dmuchawca, bo skoro ma zostać i jeszcze na przyszłość do paszy się przydać, to wole po pierwsze mieć mały zapasik. Po drugie, w tej chwili przynajmniej jakieś w miarę przyzwoite PD daje. Bo potem to już będzie typowa jak na roślinę z niskich poziomów bryndza ;)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event skończę po południu - z dmuchawca na pewno wyleci te brakujące 38 zabawek a i zapas do paszy będzie;) Tylko pytanie, czy mam kasztana jadalnego. Ee.. Nawet jakbym musiał kupić, to (jeszcze) mnie stać. Sweterków zostało około 20, lam nie patrzyłem.

EDIT: Nareszcie qniec!

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2019
    aleksandra, Cardamon oraz robins71 lubią to.
  6. barnabik

barnabik Forumowy żółtodziób

Mam pytanko. Prawe zadanie przedostatni etap. Pokazuje mi 6 sweterków a w FAQ widzę 1. tak powinno być???

7. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ehhh
    Wyliczyłem czy mi starczy dmuchawców i starczyło, ale okazało się że brakuje mi teraz około 130 wypadajek... więc ten event to totalna porażka. [ciach]
    Przynajmniej będzie zapas dmuchawców które pójdą na targ :sleepy:

Niestosowną prośbę usunęłam, ponieważ z takich rzeczy na forum nie żartujemy.
    MOD_Zła

robins71 i aleksandra lubią to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Powinien być jeden sweter do oddania.
    Nie mam, jak sprawdzić, ponieważ event ukończyłam jakieś dwa dni temu.
    Czy możesz zrobić zrzut ekranu i wkleić na forum, jak to u Ciebie wygląda?

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wykończyłam ewencik,,nareszcie,siałam tylko na 2 łąkach,,zapasik zabawek,,ho ho 1154,,,skąd aż tyle,,,nie robiłam paszy

robins71 lubi to.
  10. barnabik

barnabik Forumowy żółtodziób

Już Ok dziękuję za odpowiedź

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

I w dodatku masz pecha, że komuś się chciało czytać starocie. post przywracam, zapraszam na zasłużony urlop, zgodnie z regulaminem.
    Jednocześnie dziękuję za wszystkie opinie w temacie i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.