Bawarskie piosenki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 2 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dlaczego nie ma informacji że ten rząd też jest do nabycia ? >:(

2. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Informacja na ten temat jest od wczoraj w ogłoszeniach :D

Ostrzeżenie - Po zakupie dzisiejszych pnączy możliwe wyskoczenie błędu i informacji o tym iż dane pnącze nie zostało zakupione iż możliwe że nie występuje na terenie twojego kraju.

PNĄCZĘ pojawia się po około 10 minutach ;)

Pozdrawiam :)

Mateusz lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz rząd chmur "Bawarskie piosenki" dostępny jest tylko u tych Graczy, którzy go wcześniej nie kupili tak jak to już bywało wcześniej. Skoro masz w Galerii taką możliwość to znaczy, że wcześniej nie kupiłeś i chyba info o starym rzędzie nie jest potrzebne. Ale przekażę Twoją uwagę oczywiście.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zerkac1 dziękuję za pomoc.

Mateusz lubi to.
  4. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Tak ja wiem ale przecież zawsze błędy się zdarzały prawda? , a skąd ja mogę wiedzieć iż to nie jest błąd ? zawsze mam patrzeć na O.O więc patrzę a tam nie ma informacji na ten temat :)

Można zamknąć

Pozdrawiam ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rzędy są do jednorazowego zakupu, nie możesz kupić po raz drugi.

A skoro można to zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.