Bawarskie święto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1Z1byszek, 25 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1Z1byszek

1Z1byszek Czeladnik forum

Dlaczego nie otrzymałem nagrody w dniu dzisiejszym choć skrupulatnie odbierałem nagrody co dziennie i karzecie mi zapłacić 10 florenów. Czy nastąpił błąd w grze

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

1Z1byszek jeśli przy nagrodzie jest znak plus i możliwość odebrania za floreny to znaczy, że nie została odebrana w wyznaczonym dniu. Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. muszka55

muszka55 Okazjonalny autor

Witam ja tez nie wiem dlaczego nie otrzymałam nagrody ostatniej mimo ze odbierałam codziennie nie wiadomo dlaczego pokazał sie plusik i mozliwosc za floreny Pisałam do PT lecz tradycyjnie mi odpowiedziani zeby dac zrzut z ekranu ale ja nie miałam i odstawiono mnie z kwitkiem juz zreszta nie pierwszy raz Co sie dzieje z tą grą?? gram od poczatku istnienia lecz ostatnie dwa lata są takie szopki Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

Witaj muszka55.

Jeśli kontaktowałaś się w tej sprawie z Pomocą techniczną to kontynuuj proszę tę korespondencję. Z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia co dzieje się na koncie Gracza.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. muszka55

muszka55 Okazjonalny autor

nie mam pytań

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy autor wątku, czyli 1Z1byszek ma jeszcze jakieś pytania?

7. SMOD_Atena

Autor wątku dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.