Opinie Bawarskie święto: Kto pierwszy, ten lepszy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Miałam same drzewka (zwykłe 20 godz.) + 1 menażerię i manufakturę. Mam 154 fartuchy i 110 czapek. U mnie nieźle lecą z drzew. Rozsieję eventówkę i wieczorem znowu wystawię drzewka. Do eventówki wrócę w weekend:)

bacowa70, jagódka133 oraz ross2 lubią to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja to chyba sobie transparent z takim hasłem wymaluję. ;)xD

Wydłużają czas na zapamiętywanie i realizację zamówienia.

3. aneta1977

aneta1977 Czeladnik forum

dzięki za podpowiedz

gretag i panoramaogrodnicza lubią to.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam słaby aparat w komórce ale i tak zawsze daje radę,więc szkoda,ze te chochle lecą z upraw :p 0:08 i następny siew z wszystkim na duże pola...

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kochana u nas w nocy zawsze minimum to jedna pobudka :p jak nie jedno to drugie jęczy lub płacze więc przerywany sen to dla mnie normalka :) od 3,5 roku nie przespałam ciurkiem nocy xD :cry: więc jak się budzę a chce szybko wysiać badyl to zaglądam na farmę :p ooo i kolejny argument kombajn mam tylko ze spółdzielni i z upolowanych kuponów więc oszczędzam jak mogę więc dopóki działa kombajn to eventówka do oporu bo szkoda siać długorosnących.
    u mnie jak na złość na kole brak 100% lub 200% ehhh a tak by się przydało... ale za to pegaza drugiego upolowałam.

6. magros

magros Nadzorca forum

doszlam do 100 zobacze czy robic event

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Gratuluje teraz juz szybko pojdzie

usiamik46 i gretag lubią to.
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gratulacje,teraz masz już z górki :)

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD- Róża mamy coś wspólnego.
    Spokojnie również o sobie mogę powiedzieć "uzależniony nałogowiec" - i dobrze mi z tym:)
    w nocy do obrabiania farmy rzadko wstaję ale to bardziej z tego powodu, że późno chodzę spać i jak już wstanę, to jest dzień.

Tak mi jakoś z zasiewem wyszło, że jeden badylek dojdzie za 1,5 godz. a na drugiej łące za 2,5 godz. - czy ktoś może mi wyliczyć, o której pójdę spać:p

10. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Z tą godziną to jakaś ściema8),bonus ważny 12 godzin(teraz już zostało 6 i pół godziny):p
    [​IMG].
    Wiadomo,że wszystkiego nie dam rady w tym czasie wysiać,ale za to mocno podgonię;)

11. -marjola-24

-marjola-24 Forumowy żółtodziób

nie pokazuje mi sie ,ze moge robic czapki w mlynie na farmie ale na bahamie moge dlaczego

Majeczka13 lubi to.
  12. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Kliknij w zakładkę specjalne. W młynie oczywiście. Powinno się pokazać.

gretag lubi to.
  13. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

W młynie robisz strój kucharza, czapka i fartuch są "wypadajkami". A strój kucharza w młynie znajdziesz w zakładce akcje specjalne /Majeczka - dzięki/
    Jeżeli jeszcze masz jakieś pytania to zapraszam TUTAJ

gretag lubi to.
  14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Na jednej łące zdecydowałam się jednak wystawić na noc 16-godz. zagrody - z wodą oraz zwykłą paszą dojdą za 11,32 godz.:) mnie tam pasuje, będzie więcej czapek i fartuchów:) (u mnie są to bociany i gołębie).
    A na drugiej łące jeszcze nie wiem co będzie.-.-:)

15. ross2

ross2 Komandor forum

Ja zbieram za 5 minut i w nocy wstane przed 3 ( u mnie ) a pozniej juz bedzie dzien :)

Nutka i bacowa70 lubią to.
  16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale pech za 8 min urośnie badyl a za 1min kończy mi się kombajn >:( a to wszystko przez to, że nie dałam nawozu przy zasiewie o 22:00 ehhhh ten zbiór pojadę ręcznie, a odpalę sobie kombajn tak aby móc siać w nocy za jego pomocą:p

mama 5500tys badyla czyli połowa za mną... teraz z górki :)

Ostatnie edytowanie: 21 września 2017
  17. kayt69

kayt69 Forumowy żółtodziób

Fietole, z pól nie wypadają czapki ani fartuchy. Tylko z zagród, warsztatów i drzew!

18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Z pól (upraw) nie wypadają czapeczki ani fartuchy - tylko chochle.( Po co Ci tyle chochli?) Oprócz pól musiałaś mieć zagrody, drzewka lub warsztaty. W tym ewencie sianie roślin (oprócz ewentówki) mija się z celem. Ewentowa roślina potrzebna do młyna, na wypadajki - drzewa, zagrody, warsztaty.

jackreacher123 lubi to.
  19. ciurka6

ciurka6 Stary wyjadacz

Z upraw nie wypadają fartuchy i czapeczki - tylko z drzew, zagród i warsztatów. Chochle wypadają tylko z upraw.
    U mnie marnie, na jednej łące miałam na noc same zagrody i drzewa i wypadło może po 10 szt. wypadajek. Dziś w dzień posieję chabry, a na noc obstawie wszystkie 3 łąki drzewami i zagrodami.

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    U mnie pomalutku ewencik się robi - 66 strojów i będzie koniec . Roślinka rośnie , drzewka kwitną , na noc wszędzie zagrody i do przodu z tym majdanem . Miłego dnia wszystkim życzę , niech fartuchy i czapki obficie się sypią .xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.