Opinie Bawarskie święto: Kto pierwszy, ten lepszy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event bardzo spokojny, tym razem bez telefonu - tylko karteczka i pisaczek. Zostało sporo wypadajek z zagród ze stawonogami, gadami i płazami, które przydadzą się do innego eventu Kolejna gałązka na pnącze zdobyta, w zagadkowych drzewka, których mi brakowało i jest fajnie...

2. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Ja również już evencik ukończyłem z niewielkim zapasem który oczywiście wykorzystałem do produkcji stroju kucharza. W sumie około 8 dodatkowych zleceń wykonanych ale nagrody za nie niepowaliły ;)

6elka4 i oset53 lubią to.
  3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Hejka:)
    Mam pytanie, czy w tym evencie były do zdobycia TS-y z wyspy? Ja w tych nazwach się po prostu gubię:oops:
    a w pasku nic u mnie nie ma.
    Trochę dodatkowych nagród zdobyłam.

4. malenka1986

malenka1986 Czeladnik forum

Przedłużcie evencik do 20 . Napiszcie moderatorzy do decyzyjnych. Zabraknie mi 4 strojów do skńczenia

5. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Wyspa była wyłączona z ewentu więc fantów tylko na farmie szukaj.

oset53 lubi to.
  6. oset53

Dzięki:)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja sobie siałam w dzień roslinke, w nocy stawialam jablonki
    Zrobilam 77 tego czegos i oczywiscie ostatni raz niechcacy źle kliknelam...myszka mi zjechala.....na szczescie roslinki mi starczylo na 1 dodatkowy wiec event wczoraj skonczylam, wczesniej nie mialam czasu na zabawe z eventem
    pomocny oczywiscie byl telefon, tyle ze nie musze w galerie wchodzic, bo jak robie zdjecie to mi je od razu pokazuje
    z tsow jakies borsuki pamietam i rozne pomarancze i drzewka xxl wiec zadowolona jestem

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event skończyłam w sobotę :) część podstawową oczywiście, ale w dzień sobie siałam w dalszym ciągu chaber, a na noc stawiałam zagrody i wypadajek starczyło mi jeszcze na ok 50 dodatkowych uniformów, tak dokładnie to nie liczyłam ani nic nie zapisywałam jakie nagrody wypadały.... Całkiem sporo PD, TPD i SG zgarnęlam, nie licząc zagród i drzew z TS-ów , nawozów itp bzdetów.. Teraz wszystko wywlokłam z paska, nawet jakieś starsze TS-y miałam, za ok 4.30 dowiem się, czy było warto czy nie.....;):p

9. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam. Ja też pokuszę się na konkluzje... Event zrobiłem w niedzielę, wykręciłem jeszcze +47 wejściówek. Rozkład nagród był taki: 45% PD, 40% TPD, 10 % nawozy, 5 % TS-y. Jak na niemiecki event to nie sypnęli nagrodami. 0% kombajn, 0% banany (a bardzo na nie liczyłem). Jakbym wiedział to bym nie ruszał eventu :D

10. hp25

hp25 Forum Pro

Ja kombajn wczoraj dostałem o północy na 6h, więc łatwo się domyślić ile z niego skorzystałem. Beznadziejna nagroda. Ogólnie ujdzie w tłumie. Dokładnych statystyk nie prowadziłem, ale generalnie jestem zadowolony.

11. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Ale TPD się trafiały

12. owieczka13

owieczka13 Forumowy żółtodziób

zakończyłam ewent, a nie dostałam item taniec bawarskiego święta,czy ktoś wie dlaczego?

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

owieczka13 - sprawdź,czy itemu nie postawiłaś już w Ogrodzie Ozdobnym, czy na Wyspie Skarbów lub innym miejscu.
    Jeśli się nie znajdzie, napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Na przyszłość z tego typu pytaniami zapraszam do działy Pomoc.

14. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Te zagadkowe zagrody to jakaś patologia :( Zółta mleczarnia kóz, Pomarańczowe ryby, żółte niedzwiedzie, czerwone krowy ;/ moje pierwsze zagrody które w końcu zdobyłam ehhh, ale drzewka chociaż lepiej poszły ^^

15. oset53

Wszystkie zdobyte Ts-y wystawiłam, a trochę tego było. Po prostu kpina co z nich wyrosło.
    Nawet w przyszłości do pociągu nie będą się nadawać. Ręce opadają na takie ''nagrody"

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zabrakło 1 godzinki do skończenia eventu, także pnącza nie ma

morellaa lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pomarańczowe i czerwone to patologia? to zobacz ile narzędzi i kolorwańców zaoszczedziłeś i ewentualnie SP....

18. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

czerwony ok, ale zółte i pomarańcz słabe, pomarańczowe mam z misji :p

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event zakończony, dziękujemy za Wasze wszystkie opinie w temacie.
    Zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.