Opinie Bawarskie święto: Kto pierwszy, ten lepszy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koniec eventu,pnącze odpalone. Jeszcze się pobawię troszkę na noc posieję eventówkę może jeszcze coś ugram :)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Event skończony, pnącze działa.
    Skrzynia z niespodziankami dała 1 farmarkę :D

3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

A mnie się wlecze i wlecze :(. Eventówki brakuje mi jeszcze na 6 strojów kucharza. Sieję na jednej łące i myślę, że jutro wreszcie skończę. Powodzenia wszystkim grającym.

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No nareszcie, event zmęczyłam tzn skończyłam.
    Coś tam jeszcze mi zostało tych ubranek, ale to już jutro pobiegam z tacą.

5. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Ewent skończony, pnącze odpalone na początek ze skrzyni SP
    Tajemniczości wystawię jutro.

6. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ewent pewnie nie skończę , ale za to są żyrafy z ts-u :D

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Z jakiego Ts-a?

oset53, usiamik46 oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  8. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Też dostaję same pd, sg, a tajemniczości aż 3 niedzwiedzie żólte, choć mam 4 zagrody pomarańczowych i 2 czerwone,

9. grzesiek26

grzesiek26 Czeladnik forum

Właśnie wskoczyłem w pasek 385 i czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile jeszcze potrzebuję fartuchów i czapek aby zrobić całość?

Renia1920 i oset53 lubią to.
  10. 11eveline

11eveline Książę forum

Pnącze odpalone :). Roslinki posiane - zostało jeszcze po 100 sztuk fartuchów i czapek. I wszystkie wypadły z drzewek xxl. Przy trech zamówieniach - zapamiętywanie nie było już takie łatwe - ale udało się.

11. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

184 czapek i 230 fartuchów przy braku pomyłek

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

od siebie powiem, że u mnie lecą czapki i fartuchy nawet z jabłonek XXL. na plusie mam już 200 czapek i 240 fartuchów. Więc polecam jabłonki zwykłe, żaby, kameleony, pszczoły, bobry w sumie wszystko od 16h wzrostu i więcej. A dla niskich leveli jabłonki. Naprawdę są tanie a fajnie z nich leci.

13. luna198

luna198 Czeladnik forum

zostało mi jeszcze 11 strojów do uszycia mam 14 czapeczek 2 fartuszki i 1000 roślinki czy dam rade zrobić całość ?

-toja_71-, Renia1920 oraz oset53 lubią to.
  14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Muszę się pochwalić, z Ts-ów farmowych dostałam żółtą jajcarnie,xDxDxD jaja sobie robią:cry:
    Poza tym pom. kameleonyx2, osły i bobry. nic więcej nie wystawiłam, i dobrze bo szkoda nerw na jakieś
    małpy czy cóś:p:cry:

15. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

hm kiedyś to był tajemniczy stajenny ? hahaha

6elka4 i Renia1920 lubią to.
  16. superirena

superirena Aktywny autor

Bardzo proszę o podpowiedź. Na pasku mam 525. Kręci się w tej chwili 15 zleceń. Ile jeszcze mam ich ukręcić?

17. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

na 11 strojów potrzeba: 44 czapeczki, 55 fartuszków, 1650 roślinki - trochę dozbierasz i zrobisz...
    jeżeli masz całe 525 to zostaje: 14 w przedostatnim i 6 w ostatnim (licząc bez pomyłek), czyli jeżeli kręci się 15 - to jeszcze 5. a jeżeli dopiero zaczynasz 525 - to ono wymaga 15.

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na przedostatnie zadanie potrzebujesz jeszcze 14 a na ostatnie 6..przy zalozeniu ,ze nie popelnisz zadnego bledu

Alutka, 6elka4 oraz usiamik46 lubią to.
  19. superirena

superirena Aktywny autor

dzięki za podpowiedź, czyli jeszcze 5 do ukręcenia. Super powinnam zdążyc, a teraz zmykam , a te 5 ukręcę po południu.

20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

żółte jaja to i ja dostałam ivencik na ukończeniu jakoś ślimaczył mi się

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.