Opinie Bawarskie Święto - Pieśń Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

[ciach]
    W temacie.
    Najpierw posieję a później pójdę na koncert ;)))

Cytat usuniętego posta i odpowiedź nie w temacie usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 września 2016
  2. rysio

rysio Półbóstwo forum

Mam - Moze i zwieksza ale u innych u mnie podejrzewam NIE

tyle co inni gracze!

puchary na MAXA a John C mnie omijal z uporem maniaka

Po raz kolejny łączę Twoje posty i tym razem upominam słownie. Bardzo proszę nie pisz postów jeden pod drugim.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 września 2016
  3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

1 próba i 32 talary.

Znów to samo na początku pójdzie mi kiepsko a później będzie świetny koncert Ingrid:)

Nutka lubi to.
  4. rysio

rysio Półbóstwo forum

a ja az z 2,5 obaszarow ca 50 szt

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Masz jakieś zielsko ulepszone w szklarni?Ja mam na maxa cebulę i nawet jak ją sieję na małych,z wodą,na noc,to rano mam dużo wypadajek-nie wspomnę o kasztanku,bo nie wszyscy go mają-a ja mam ale drzew nawozowych,to już nie,wiec oszczędzam.

gadek i Nutka lubią to.
  6. tosia

tosia Nadzorca forum

Nigdy nie używam innej rośliny niż goździki na super pola, jedynie je mam uszlachetnione:) i sprawdzone, i dałam super pola 2 dni temu (wszędzie) bo mam mało sn.
    Na baha miechunka - najdłuższa roślinka u mnie.

Zagrody, warsztaty u mnie sie nie sprawdzają więc nigdy ich nie mam.

Z samych drzew 20h też super leci ale ręcznie zbierać mi się ich nie chce dlatego pozostaję przy swoim planie gry:)

Niestety ze zwykłych dużych pól leci mi mniej więcej podobnie jak Tobie ok 20 wypadajek ale drzewka zwykłe 20h (naokoło dużych pól) nadrabiają a cytryny nie mam, kasztanka też brak,jedynie puchary na drzewie, bo mi się nie chciało biegać z nimi między polanami i odświeżać grę non stop.

Może spróbuj następnym razem super pola plus długorosnące uszlachetnione roślinki i drzewka naokoło, albo same drzewska tak jak Chrumcia miała, może pomoże a jak nie to już sama nie wiem:)

agniecha$, zonaania2122 oraz Nutka lubią to.
  7. rysio

rysio Półbóstwo forum

Mam (korzystam jak musze z powodu brakow SN)
    Ale na poczatek eventu (zbior 14:01) mialem 440 na malych orkisz; 304 na malych papirus, drzewa nawozowe, normalne i XXL, 16 zagrod - i z tego konlomeratu (innymi slowy cala farma) 131 wypadajek, to jest BARDZO SMIESZNA ilosc
    1. zbior na duzych polach (41) rosliny eventowej - 0 wypadajek
    2. zbior na duzych polach (41) rosliny eventowej - 2 wypadajki

A do tego puchary mam na maksa, niestety innych przywilejow brak

gosiagosia60 lubi to.
  8. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

rysio... to strasznie ubogo ci wypadło.... ja z prosa na duzych polach niewiele tego mialam... wypadlo 24 wypadajki, no t ow porównaniu z twoim wypadało raczej super niż dobrze...

ciesze sie ze taki event jest ten poprzedni w tym stylu mi sie bardzo podobal :)

tosia lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

130 wypadajek na start to jest bardzo przyzwoita ilość,więc troszkę przesadzasz.U mnie z goździków i melonów jest średnio 140.

10. rysio

rysio Półbóstwo forum

to przeczytaj ponizej - z rosliny eventowej z jednej laki 0+2
    Jesli pomnoze przez 5(lak) = 10 szt/1 zasiew
    zeby cos osiagnac trzeba 44 zasiewy = 440 wypadajki a potrzeba jest 44x25 = 1100 szt
    Czyli skad wziazc reszte!!!!! Matematyka jest taka prosta i nie klamie
    ====================================
    Innym z marchwi lub prosa prawie wypada wiecej - wystarczy poczytac wpisy

11. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

śpiew Jngrid jakby to powiedzieć, by jej nie urazić... raczej do chóru to ona sie nie nadaje. Roślina rośnie, wypadajek 187

Nutka i Sookie lubią to.
  12. gosiagosia60

Ale któreś zielsko masz uszlachetnione?No i nie przesadzaj-ja dzisiaj 140 miałam na początek.Dlatego zawsze na noc cebulę sieję a w dzień eventówkę.Kupa czasu jest,nazbierasz 8)

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Np z uszlachetnionej rośliny i kasztanka,jeśli masz.A jak nie masz,to w nocy siej róże i się nazbiera.

zonaania2122, Nutka oraz Sookie lubią to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

starac sie bede - o efektach decyduje nie ja lecz BP
    juz zeby ukonczyc poprzedni event wypotrzebowalm 220 SN na gozdziki i cebule. poprzednio przynajmniej (u mnie) lecialo z drzew wszelkiego rodzaju. a teraz???????
    a tak na marginesie to jaka galaktyczna lub marsjanska rosline trzeba posiac aby otrzymac 220+ wypadajek?
    chetnie taz ja posieje to o konie eventu martwic sie nie bede
    ===================================================
    foczunia84 - przetestowalem juz chyba wszystko o efektach pisalem na biezaco. Byl ewent ze z baobabow nawozonych i super zagrod efektywnosc wypadajek byla +/- 66%. poprostu sa farmy i eventy ze porady sie NIE sprawdzaja

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Widzę,że narzekanie już się niektórym włączyło... a event trwa dopiero 4 h;) No cóż. Na chwilę obecna mam 212 wypadajek przy czym z eventowej na farmie z dużych pól podsypanych zośka,sn. wodą i nawozem zwykłym wypada po ok 10 szt wypadajek z dzikiej,i ok 12 z leśnej a na baha- 3-4. z każdego pola.U mnie zaznaczam Na leśnej stoi sobie Jasiek...

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie czytam tak dokładnie forum,aby znać bieżące relacje każdego usera z każdego eventu.I znam jedną niezawodną metodę na wypadajki - uszlachetnione rośliny ( u mnie goździki ) na super polach z kasztankiem.A przede wszystkim,trudno obliczać zakończenie eventu po 4 godzinach od jego rozpoczęcia.

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam eventówkę i wanilię,wyleciało "całe"35 wypadajek,mam ich 174:(
    jeszcze raz eventówka na dużych polach z wodą i nawozami,potem powinno wystarczyć na małe pola:D
    ale na dzikiej łące stoją baobaby,nie zamierzam ich zdejmować...........

tosia i Sookie lubią to.
  18. gosiagosia60

Ja zawsze panikuje-a od kilku eventów kasztanka w zanadrzu trzymam i nie wykorzystuję,po wysianiu zielska ustawiam farmę na normalny cykl produkcji i co ma wypaść,to wypada...

tosia, Nutka oraz zonaania2122 lubią to.
  19. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Wypadajek mniej niż poprzednio ,średnio do 30 sztuk z całego pola .Bywało 45-50 .
    Zobaczymy jak będzie później .Na teraz średnio , zwłaszcza ,że 25 stuk na jedna próbę .

tosia i argus.2000 lubią to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dokładnie jak ja:D

tosia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.