Opinie Bawarskie Święto - Pieśń Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

TS............szkoda gadać:cry::cry::cry::cry::cry:

..chmurka i Anuszki lubią to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witaski,pnącze z itemami zdobyłam ,SP zgarnęłam,jakieś sadzonki,chyba wyspowe,posadzę kiedyś,,naklejkę i,,koniec,,,spóżniłam się do pracy 10 min,,przeżyję

112 gałąż,ło matko,ale zbierania

agniecha$ lubi to.
  3. *ewa*

na jednej z młodych faremek nie dostałam drzewek wykupionych w sklepie Walkirii.................
    napisałam do PT,do tej pory czekam na odpowiedź..............

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja trafiłem 6x6x6 :)

gadek lubi to.
  5. 11eveline

11eveline Książę forum

Zdobyłam wszystko, a itemy mam podwójne. Jedne stoją na pnączu, a drugie czekają na g&t - może komuś się przydadzą. :)

tosia i gadek lubią to.
  6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Mam tak samo -.-

tosia i olkaa001 lubią to.
  7. gadek

gadek Fanatyk forum

Uuu,a myślałam,ze tylko mnie te cyfry prześladowały,dobrze wiedzieć,że na forum są dwa diabłyxD:cry:xD

Bronek82, tosia, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  8. wilkgrzes

wilkgrzes Aktywny autor

chętnie się z Tobą wymienię :inlove: udało mi się zdobyć pnącze i walkiria śpiewa .... niestety mając do wyboru SP i pozostałe itemy wybrałam SP ;):p przyda się do kolejnych eventów hodowlanych - 60 szt. to jest to !!!

9. ser33

ser33 Okazjonalny autor

a ja dostałem jeleniexD:inlove:xD

10. ..chmurka

..chmurka Czeladnik forum

u mnie to samo :( dwie pomarańczowe mleczarnie ! reszta też marna, muszę pamiętać, żeby przy kolejnym iwencie takich prezentów nie brać

tosia lubi to.
  11. *ewa*

ja to już przywykłam:(
    u mnie TS zawsze.................szkoda gadać:(

tosia lubi to.
  12. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Z Tsow farmowych wyszły japońskie drzewo wisniowe dwa razy, jalowiec górski, i jarząb (ten czerwony) xxl, co piąte nie wiem,ale cos w ten deseń, może dereń, ale nie pamiętam czy to możliwe.
    Tych wyspowych na razie nie odkrylam, zagadkowych zagród tez nie.
    Wydaje mi się, ze udalo mi się osiągnąć więcej niż zakladalam. Nie liczylam na pnącze, tylko ewentualnie na jakieś dwa itemy. Z różnych nie bylam zainteresowana bananami, gwiazdkami, naklejka. Przepis juz mialam.
    Tymczasem mam pnącze i jeden item. Oraz sp, SN, tsy farmowe, wyspowe, zagadkowe zagrody, wejściówki, kupon. Gdybym nie wyjeżdżala (jeden dzień) i nie zlekcewazyla końcówki ( poltora dnia) to myślę, ze zgarnelabym i drugi item i zlote banany. Muszę jeszcze raz przeliczyć potrzebne wypadajki, bo cos mi się pomylili i niepotrzebnie odpuscilam w końcówce.
    Event fajny, Ingrid slodka, tylko ten jej śpiew... masakra! xD

p.s. przepraszam za ewentualne literowki bądź slowa nie pasujące. Tablet sobie zmienia. Przyklad: ja pisze "slowa", ten prosiak zmienia na "solowa".-.-

13. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Z TS dostałem jelońki i 2xwydry i sowy pomarańczowe. TS'owych drzewek nawet nie ruszałem bo i tak nie dostane nic co jeszcze nie mam (czyli rolini, bugweli i tych nowszych). Zabrałem jeszcze pnącze z itemkami, super paszę, nawóz, przepis i naklejkę :) Jestem nawet zadowolony chociaż mogło być lepiej :p

aleksandra i tosia lubią to.
  14. tosia

tosia Nadzorca forum

z ts farmowych i bahamowych u mnie kicha totalna, zero nowości a za drzwiami stoją już nowe nowości i najnowsze nowości8)8)
    zagród nie wystawiłam ale pewno będzie podobnieo_Oogólnie jestem bardzo zadowolona, choć gdyby Ingrid śpiewała od razu idealnie, to bym zgarnęła więcej;)

aleksandra, Nutka oraz michal01096 lubią to.
  15. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Oj, nie. Nie chcę nawet pamiętać o tym evencie. Po co się denerwować? :) Poza tym zbieram tylko itemy na konkretne pnącza.

tosia lubi to.
  16. Andre1909

Andre1909 Stały bywalec

u mnie z TS i dostałem same starocie niestety,trzeba dalej czekać na jelonki

tosia lubi to.
  17. tosia

tosia Nadzorca forum

wiem, czytałam Twój post;) naprawdę szkoda ale czasem tak bywa niestety, nie ma co się denerwować, mówi sie trudno i obrabia farmę dalej:)

18. 11eveline

11eveline Książę forum

Nie ma sprawy. Przypomnij się podczas g&t :)

wilkgrzes lubi to.
  19. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Nadal jednak uważam event za bardzooo udany ,ponieważ wpadły mi jelonki,których brakowało:) pozdrawiam

20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie evencik jako tako. Zebrałam tylko pnącze z itemami, naklejke, SP, SN i Tajemnicze zagrody. Zabrakło 3 talarów żeby zgarnąć jakieś inne TS'y ale nie chciało mi się już sadzić

agniecha$, aleksandra oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.