Opinie Bawarskie Święto - Pieśń Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IrmaGreese

IrmaGreese Forumowy żółtodziób

Przyjemny event z całkiem przyzwoitymi nagrodami i ciekawą formą. Niestety jedna rzecz bardzo mnie zirytowała. Animacja śpiewu nie daje się wyłączyć. Z tego powodu marnuje się absurdalnie dużo czasu. Słuchanie Ingrid jest zabawne tylko kilka razy później można tylko oszczędzić sobie nagrań wokalu.

2. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Kasztan użyty i tak zakończyłem :)

3. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

TS masakra szkoda słów:cry:

Alicjanastka lubi to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ingrid podarowała mi z TS : różowy staw z rybami :inlove: , wydry, orły żółte , żółwia ,
    flaszowiec XXL :inlove:, 2 x cedrat XXl , jarzębina XXL, surmia XXL xD, poziomka XXL, jap.drzewo wiśniowe XXL reszta XL .
    Nagrody wszystkie zdobyte w sumie ewent mi się podobał :) teraz farmę muszę znowu uporządkować :).

Bronek82, Nutka oraz Alicjanastka lubią to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zgarnęłam i banany, zostały mi jeszcze gwiazdki i babeczki do kupienia
    posiałam jeszcze przytulię, eventówki mam na 2 nektary, cz wypadajek tyle mi wyleci to nie wiem....ale mam 100 talarow wiec na gwiazdki ni jak się nie załapię ehhhh 10 talarów w najlepszym przypadku mi zabraknie :p no trudno, w takim razie pewnie wezme babeczki ktorych mialam nie brac ;P
    mimo wszystko i tak jestem zadowolona z eventu :)
    jakby kasztan byl wolny to bym uruchomila a tak trudno :p niechcą poszedl z resztą pnącz

Nutka i Alicjanastka lubią to.
  6. .Ela1981.52

.Ela1981.52 Czeladnik forum

chciałam zrobić wszystko mam do jego skończenia ale przycisk od piosenki nie działa.

Alicjanastka lubi to.
  7. dosias

dosias Generał forum

u mnie na razi brak wypadajek może do 14 wyskoczą i zdobęde przynajmniej sp oprócz pnącza

Alicjanastka lubi to.
  8. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Buuuuuu, jak mi kiepsko idzie, no gdzie te wypadajki, horror!!!!

Alicjanastka lubi to.
  9. Auas

Auas Okazjonalny autor

witam brak mi jrdnej wypadajki

Alicjanastka lubi to.
  10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Uf... udało się na sam koniec xDxDxD.
    Już wszystkie prezenty rozdałam przykro mi Auas, ale może ktoś jeszcze Cię poratuje. Wszystkim życzę ukończenia eventu.

I nie mam Kasztanka :)

Ostatnie edytowanie: 4 października 2016
    Bronek82, Nutka oraz ŚNIEGULICZKA lubią to.
  11. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

sasiedzi obudzcie sie brak jednego flakona

12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

A ja nie skonce eventu, tzn. nie bede w stanie zdobyc pnacza. Cóż bedzie szukanie w czasie GT :)!
    bez kasztanka naprawde ciezko, a pierwszy raz w zyciu wstawalam na zbior w nocy....

Bronek82, Alicjanastka oraz Kasialka lubią to.
  13. magros

magros Nadzorca forum

mnie brak flakonow zeby dostac banany troche jeszcze wpadnie z roslin ale potrzeba 70 zobacze postawilam co mozna do zbioru przed 14

14. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Brakuje mi 36 flakonow zeby zdobyc ostatni item na pnaczeeeeee

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event dla mnie sie juz skonczyl brak czasu,z rozne wykupilam to co chcialam
    ,na pnacze brakuje itemu:trening czyni mistrza,trzeba bedzie poszukac na gt ale i tak superrr jesli zaczyna sie event od soboty popoludnia :p

Nutka, Alicjanastka oraz Kasialka lubią to.
  16. chrumcia91

Poradźcie mi co najlepiej zasiać na superpolu żeby wypadajki poleciały-kasztanek nie dziala.....kerstol i biała jest i super nawoz tez :p

17. tosia

tosia Nadzorca forum

dla mnie również event zakończony:)bez kasztanka udało mi się zdobyć naprawdę sporo i jestem zadowolona:)wieczorem wystawię ts, zobaczymy co się pojawi:)

powodzenia walczącym:)

Chrumcia ja bym posiała goździki:)

visa77 i Nutka lubią to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    udało się zdobyć item "Walkiria śpiewa":D
    więcej chyba nie zdziałam,mam 4 talary,64 flakony i 125 roślinki..............................
    roślinka jeszcze rośnie.................

19. magda2007

magda2007 Książę forum

jak do krestanolu i białej dodasz źródło życia i eliksir życia , to z włączonymi bonusami na goździki tymi skracającymi czas, nawóz i wodę rosną 2,35 na super polu

Ostatnie edytowanie: 4 października 2016
  20. chrumcia91

2,47 mi rośnie...kurde...moglam rano zasiac a tam to sie nie wyrobie :p
    dobra, trudno :p
    dzieki :)
    edit:eek: źródle życia zapomnialam :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.