Opinie Bawarskie Święto - Pieśń Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Źle napisałam. Tu gdzieś na forum znalazłam stary wątek (sprzed roku lub dwóch), że Windows 10 farmeramy nie ceni, że lepsze są starsze wersje tego systemu. A kupienie starszego systemu na nowym lapie jest prawie niemożliwe. Sklepy dostosowują do wymagań użytkowników, a gra?
    Nie wiem jak jest teraz. Niemniej się zirytowałam i poniechałam zamiar kupowania nowego laptopa. Cenowo to ja mogę kupić tylko Windowsa, wykluczam jabłuszko.

Za pół godziny zbiorem zielsko i idę spać, w nocy nie wstaje!xD Nigdy nie kochałam tak farmeramy, by zwlekać się z łóżka w nocy. Co to to nie! xD

Nutka i polnygryzoń lubią to.
  2. Noelland

Noelland Okazjonalny autor

Czy tylko ja mam tak, że muszę mieć wszystkie trzy na maxa żeby dostać 5 gwiazdek? :( nawet jak w jednym brakuje jednej kropki to dostaje 4, a na początku eventu dostawałam za taką kombinacje 50 talarów :( Swoich TS-ów jeszcze nie wystawiałam, ale moja sąsiadka z zagród wyciągnęła dwa jelonki i zimorodki :D

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam eventówkę,pośpiewałam (czytaj pofałszowałam:oops:),kupiłam:D
    na sklepowych półkach zostały:
    sn,sp,gwiazdki i babeczki................
    zostało mi 21 talarów,482 flakony i 417 dzbaneczników......................
    koło południa jak wstanę pośpiewam dalej:D
    teraz zmykam spać,dobrej nocki wszystkim:D

4. visa77

visa77 Komandor forum

Mam swoje pierwsze jelonki, jupi :inlove:

5. igraszka

igraszka Koneser forum

Zazdroszczę ,mi z ciekawszych rzeczy trafiły się borsuki i ewentualnie pomarańczowe orły, bez wahania wymieniłabym powyższe na jelonki właśnie.

tosia lubi to.
  6. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Prosze wytłumaczcie mi kiedy te kropeczki w okienkach pod zwierzatkami,ktore trzeba wybrac bedą zielone,bo ja nawet ani jednej kropeczki zielonej nie mam,dlaczego?

7. igraszka

igraszka Koneser forum

Rozumiem ,ze na planszy eventowej ,żeby rozpocząć grę klikasz w ikonkę nektaru ? Jeżeli tak, musi pojawić się następna plansza ,na której pierwszy wyświetla się chórek ,wybierasz jakieś zwierzątko i powinnaś zaraz zobaczyć jak celnie trafiłaś ,informuje cię o tym właśnie ilość zielonych kropek pod zwierzątkiem...

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Plan zrealizowany w 100% :)
    Pnącze+itemki

Jeszcze o gwiazdki powalczę.

9. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

tylko ja w ogóle nie mamani jednej kropeczki pod rzaadnym zwierzatkiem wiec nie mam rzadnego wyboru bo gdybym miala chociaz jedna lub kilka to wtedy moglabym cos wybrac

Gdzie mogę posłuchać orginalnego śpiewu Ingrid?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2016
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Pod zwierzakami nie ma kropeczek.Jak wybierzesz wszyskie trzy komponenty to klikasz w strzałkę i dopiero wtedy pojawi się z boku wynik z kropeczkami.

babydelfi i tosia lubią to.
  11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

pnącze już działa, a ja walczę chociaż o kilka nagród z pozostałych :p

gadek lubi to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Słuchaj, a może po prostu przeczytaj poradnik... do eventu oraz do gry jako takiej...?
    Dźwięk włączasz w ustawieniach gry, prawy górny róg ekranu.
    A żeby mieć jakiekolwiek kropeczki, musisz najpierw wybrać pierwszy zestaw, odpalić śpiew tej gęsi i wtedy zobaczysz kropeczki wskazujące, jak dobrze/źle dobrałaś elementy.
    Uff.

gadek, Kasialka, tosia i dalsza osoba lubią to.
  13. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Eventowo

Popierniczam na Windows 10 od kilku miesięcy i nima najmniejszego problemu jeśli chodzi o Farmeramę, powiem więcej, znacznie szybciej kosi mi sałatę jak Windows 8,1 :)

Problemy mogą mieć Farmery co bezpłatnie aktualizowali wcześniejszą wersję do 10, a parametry kompa ledwo dają radę ogarnąć minimalne wymagania 10.

A w temacie, w związku z tym iż tyram od rana do nocy u Miastowych, na chwilę obecną nimam Talarów nawet na pnącze i itemy :(

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No wiesz co?:p A naklejka???????o_O ( :p;)xD:cry:xD ) U mnie zabraknie na 3 item ale to nic-i tak pnącza nie biorę,to na pamiątkę 2 mam.8) Naklejka oczywiście wzięta-chyba na ZB tylko wystarczy talarków,bo mam równiutko 500 szt zielska i 270 talarków.Więc u mnie to już ostatni "koncert":p

15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Gram w farmeramę na windows 10 od ponad roku lub dalej i nie narzekam8) Czekam na zbiór goździków i może doczłapie do pnącza:music:stan talarów obecnie: 1572 nic nie kupowałam jeszcze:p

Nutka i tosia lubią to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja gram na 8 letnim laptopie z XP (wczesniej miałam viste, ale ze była piratem jak się okazało pozniej, to jakis rok temu czy 2 XP wujek mi wgrał) i działa nawet w porządku ;) pomimo że lapek często się tnie jak cos innego robie, ale do farmy akurat zastrzeżeń nie mam
    Odkryłam Tsy:
    pomarańczowe guano, kurnik czerwony, pancerniki i kameleony pomrańczowe-nie narzekam, za sianogrosze bym ich nie zdobyła ( no chyba ze klonując i samej budując, ale tego nie robię :p)
    z drzewej 2x jałowiec górski, poziomkowiec xl, 2x niesplik japonski xxl, niesplik japoński xl
    cedrat xxl, baobab xl, tamaryndowiec xl, cedrat xl, tamaryndowiec xxl i grejpfrut
    nie narzekam na nic, bo ostatnie gt mnie nauczyło, że wszystko może się przydać.....
    ehh ta wytwórnia masła orzechowego za neonową stajnie xD

Nutka, Peonia, tosia i dalsza osoba lubią to.
  17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hehe,nawet do tego albumu nie zaglądam ;)

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też nie zaglądam ale naklejka musi być 8)

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Fakt,chyba musi być :D Więc zbieram na gwiazdki i naklejkę :)

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Hej :)

u mnie naklejka obowiązkowo musi być , pnącze też już pracuje, a w sklepie do wykupienia banany, super nawóz i gwiazdki.
    Na SN jeszcze dozbieram ale na resztę mnie nikt nie namówi. Mam dosyć siania brr...
    Z nagród najbardziej ucieszyła mnie pitomba xxl i jelonki:inlove: - moje pierwsze:)
    Śpiew Ingrid powalającyxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.