Opinie Bawarskie Święto - Pieśń Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,na noc posiałam goździki i melony,bo mam tylko 66 flakoników...............

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie jeszcze 2 godziny eventówka rośnie i na noc coś, ale nie za długiego żebym jutro nie musiała długo czekać :p

3. *ewa*

pośpiewałam i mam 834 talary,czyli połowę tego co potrzeba na pnącze i itemy....................

tosia lubi to.
  4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

U mnie 1303 talary, mam nadzieję, że jutro pnącze odpalę i potem zbiórka na inne nagrody :)

tosia, chrumcia91 oraz BA_Ghost lubią to.
  5. bichu1978

bichu1978 Czeladnik forum

Ja pnącze zostawiam na koniec,póki co zbieram nagrody z drugiej zakładki:)
    Póki co z zagród mam jelonki (w końcu) i kolejne borsuki:) sadzonki też posadziłam ciekawe co z nich się "urodzi"
    Do zgarnięcia jeszcze SP, ZB, gwiazdki, SN, wejściówki

Na noc ulepszone goździki na wypadajki a od rana znów sianie eventówki brrrrrrr

Nutka lubi to.
  6. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Ja dopiero dzisiaj tworzę sobie nektary - całe 4 sztuki :D Po pracy się pobawię w śpiew a ogólnie z tym eventem się nie spinam, ile zrobię tyle będzie. Nie lubię jak event nie ma końca więc bym se kupiła jakieś zagrody, sadzonki, banany i gwaizdki. Nawet pnącze aż tak mnie nie kusi ale zobaczę jak to wyjdzie w trakcie, bo póki co bieda ...

7. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie z rana!
    Z ukręconych dotychczas 46 nektarów odpaliłam już pnącze oraz zgarnęłam TS-y.
    Uruchomiłam też kasztanka bo jakoś marnie leciały flakony.
    Teraz pora na SP,SN i inne specjały ...
    Pozdrawiam wszystkich zakatarzonych , nie dajcie się!!!

8. igraszka

igraszka Koneser forum

Dla odmiany , dopiero skończyłam rozsiewać evetówkę.Zazwyczaj nadganiam podczas weekendu ,ale że piknie ma być,więc pewnie wybędę na łono natury ,ostatnie w tym roku tak ciepłe dni,szkoda "zmarnować" na siedzenie przed kompem. Na pole rzucę trochę sn, trochę super zośki ,na super paszę mam chęć może się uda:)

Nutka, Megan, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hejka farmerzy :)Po głębokim zastanowieniu na razie robię "inne"Mam już SP,SN,kupon i mały item wzięłam.Pnącza chyba nie zrobię a te itemy szału nie robią :p Ale co tam flakonów wypadnie do końca,to se pośpiewam,bo normalnie japa mi się cały czas do Ingrid cieszy jak przedszkolakowi :D

10. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Czy ktos zauwazył ze w młynie nie mozna ukrecic wiecej niz jeden nektar to samo dotyczy innych pasz.Przedtem mozna było wiecej czy to błąd programistów czy tak zostanie? Wy tez tak macie czy tylko tak u mnie jest? To samo się tyczy paska gdzie widnieje suma sianogroszy np:(5.9mil ) dopiero po najechaniu kursorem na niego wyskakuje okienko z pełną suma sianogroszy.(5 916 948).Znowu udziwnili:(

Megan i kybek93 lubią to.
  11. asia

asia Aktywny autor

no to teraz nie wiem w sumie czy mam się czym chwalić czy nie. Flakonów może nie mam tony ( czytam Wasze wyliczenia i nadal nie wiem ile czego powinno się mieć :) ), ale jakoś wyjątkowo dobrze mi idzie trafianie w idealny ton :)
    raz tylko pozostałam przy 40 talarach, tak zawsze dostaję 50. I żeby było weselej, może z 3 razy musiałam robić aranżację 5 zespołów, zwykle przy 2-3 mam już komplet 5 kropek.
    W zespół oczywiście jest trafić najłatwiej, potem wybieram piosenkę i chórek, który jakoś miałby się komponować z zespołem. I nie wiem jak, ale trafiam :)

Nutka, Megan, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

U mnie dzisiaj była nawet 25 :(
    Nie lubię tego kombinowania.
    Strasznie dużo tych gwiazdek trzeba na te nagrody :(

13. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Siew- zbiór-Siew-zbiór i tak w kółkoxD Wczoraj na noc skusiło mnie wystawić zagrody TS
    Nic ciekawego , ale nie do końca;):music:

Orły pomarańczowe mi się trafiły:) Szczerze nawet nie wiedziałem, że takowe istniejąxD

Powodzenia i duuuużo cierpliwości życzę;)

14. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Roślinka rośnie, Ingrid śpiewa z różnym skutkiem lecz dziś pierwsza próba i jest 50 talarków....... czyżby zapowiedż dobrego śpiewania:)

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja nie lubię jak od razu czysto śpiewa :p lubię ją "pomęczyć"xD Za 1:19 znowu pofałszuje...

16. 11eveline

11eveline Książę forum

Pnącze z itemami odpalone. Teraz sieje roślinki na pozostałe nagrody. Miłego dnia wszystkim :)

gadek, kybek93 oraz Megan lubią to.
  17. Megan

Megan Komandor forum

Wczoraj tak mi trzy razy fałszowa, nie potrafiłam znależć odpowiednich nutek i dostałam trzy razy tylko 40 talarkow, lecz potem poprawiłam się;)

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dzisiaj sobie zapisałam ile mi wypadło wypadajek. Na 3 łąkach miałam zasianą cebulę na małych polach
    na głównej pól było 198-z nich wypadlo 29 wypadajek (JohnyCytryna tu stoi)
    na dzikiej i leśnej mam wszystkie możliwe pola i wypadło 21 i 25
    na Bahamie i w lesie miałam guaranę, Na bahamie miałam małe pola i chyba 7 zagród i wypadło mi 20 i 20 wypadajek. Czyli razem 115 sztuk- Rysio, możesz sobie porównać czy u Ciebie wypadają słabo czy nie-puchary mam na maxa na drzewie

kybek93 i tosia lubią to.
  19. *ewa*

witam:D
    zebrałam melona z wyspy i lasu deszczowego i dostałam 55 wypadajek................

kybek93 i tosia lubią to.
  20. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Przed chwila nastawiłem bez problemów 12.

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.