Opinie Bawarskie Święto 2021

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Nareszcie widzę jakieś światełko w tunelu.
    W poprzedniej edycji miałem średnio 0,93 talara z łatki.
    Teraz częściej korzystam z guzików (drzewka XXL na noc) i kończę planszę, jak nie idzie.
    Udało mi się podnieść średnią do 1,12 talara z łatki.
    Jeszcze tylko 14GT brakuje mi do ostatniego ulepszenia tkaninastycznego wyczynu.
    Zostało 54 godz., coś jeszcze wykupię ze sklepu,
    ale dalej nie lubię tego ewentu.

2. karla170480

karla170480 Ambasador forum

spapugowałam:p

3. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

mam 77 guzików i nie moge zamienic łatki co jest u mnie nie tak :music:

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie tak naprawdę to już znudził ten event.:oops:
    Nawet mi się nie chce pilnować zbioru rośliny, ten czas wzrostu 2:53. Z jednego zbioru 10-11 łatek, a z tego 10-11 GT.:D
    No może trochę więcej, bo wykupiłam item z 4 ulepszeniami (350 GT) i mam 181 GT.
    Ułożyłam 318 łatek, czyli średnia wychodzi 1,66.
    TS mnie nie interesują, a na co uzbieram? - kukawki by się jednak przydały, bo nie mam, no i ten florenowiec.xD:cry:xD

Tylko 5 razy możesz wymienić na jednej planszy.

5. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

dziękuję bacowa70 czyli musze zmienic plansze?

6. PoloMit

PoloMit Komandor forum

U mnie 306 łatek :) kukawki i tkanistyczny wyczyn zgarnięte, teraz zbieram na ulepszenia;)

7. jerzyk58

jerzyk58 Czeladnik forum

O którym itemie piszesz bo nie wiem który wybrać

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Item był szeroko opisywany,chodzi o tkanistyczny wyczym plus ulepszenia w sumie 350 GT:p

Zbliżam się do kukawek powinny wskoczyć do koszyczka.xD
    Tkanistyczny i dwa piccolo dojrzewające są już moje:)

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie srednia wynosi 2,38

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Póki co trafiłam na dwie "talarkodajne" plansze. Z jednej zgarnęłam 58 GT, z drugiej coś ponad 70 (chyba 71). Mam na liczniku 243 łatki, tkaninastyczny wyczyn z ulepszeniami i jedno piccolo zgarnięte, zbieram GT na drugie piccolo:) I pewnie na tym poprzestanę, bo na wiele więcej nie nazbieram roślin:)

Edit.
    A, jeszcze coś... Pierwsze piccolo dało magiczne drzewo. Nie wykluczam, że kiedyś się przydaxD

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

mi się właśnie trafiła plansza za 48 talarów ale i tak dżinsy wypadają u mnie słabo 1 pikolak w pasku a do papuziego brakuje mi 98 talarów jak się nie uda wykupię drugiego pikolaka :)

12. Miśka84

Miśka84 Analityk forum

Cześć Wszystkim :) powiedzcie mi co to są za itemy do zdobycia, one są z poprzednich edycji np ten wyczyn itd co to wogóle za item że każdy z Was na niego poluje

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zgarnęłam kukawki, 1 Piccolo ( Parasolka w kropki) i zbieram na drugie Piccolo.

W sumie na [​IMG] łatki zgarnęłam 765 talarów, co daje średnią 2,1

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja mam wszystkie pnącza aktywne,nie kupuję itemów,,wyczyn też mam ulepszony,drugiego nie chcę(nie mam gdzie stawiać),,w sklepiku drożyzna jak smok,wezmę sobie kukawkę i może 1 skrzynkę piccolo:)

15. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A u mnie średnia wynosi 0, bo nie robię tego eventu ;)
    Kukawek mam trochę, reszta nagród - nie dla mnie. Chociaż perspektywa piccolo i dwóch nowych bajkowych źródeł - kusiła:inlove:...
    Powodzenia i szczęścia tym którzy jeszcze "łatają", chociaż nie wiem czy na tym ( na szczęściu) powinien w całości polegać event...

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No cóż, przy graniu bezkosztowym poza młynem i zwykłym kombajnem (za FL z misji), to zdobywanie w eventach zagród i drzew pochodzących z płatnych tajemniczości jest najlepszym rozwiązaniem.
    I dlatego w tym evencie postawiłam na kukawki. Reszta to dodatek.

17. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie

ja szyję, a może raczej łatam dalej....zbieram teraz na papuzie gniazdo, kukawki chyba ma więcej osób i może uda się dostać w G&T ...a może się mylę....no zobaczymy :)
    z piccolo wyrosło : zabawa w wodzie i święto świateł ....nie będę komentować, dla każdego, co innego ma inną wartość

18. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Gratuluję zatem szczęścia.
    W sumie to co napisałaś jest dyskusyjne.
    Ale no cóż, każdy ma prawo do własnego zdania. A mnie ta pogrubiona czcionka onieśmiela, więc już zostawiam ten wątek :)

19. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Item z nakładkami ,piccolo dało dwa kwiaty:inlove:kukawki kukają w menażerii ,farma wróciła do pól i lasów:)

20. halina54

halina54 Hrabia forum

picolaki daly zabawe w wodzie i swieto swiatel,.....szkoda bylo zachodu lepiej bylo kupic kukawki,ale kiedys tam wpadna

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.