Opinie Bawarskie Święto 2019

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem z logowaniem jest już naprawiany, zapraszam do zapoznania się z ogłoszeniem: Brak dostępu do gry, jeśli otrzymamy jakieś nowe informacje to również będą zamieszczone w dziale ogłoszeń.

oset53, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

u mnie to samo, na kompie (Firefox) i na telefonie (Puffin)

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  3. Kuliss13

Kuliss13 Aktywny autor

witam u mnie tak samo jak u danusi1502 tez taki komunikat a czas zbierac roslinki :cry:-.-

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  4. betinnn

betinnn Czeladnik forum

Łał!!! Logujemy się!!!

oset53, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Działa wszystko to pewnie przez te reklamy z boku padła gra ....

hiacynta, krasnoludek10 oraz kalinamala lubią to.
  6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Aj Zgredek

on nas może męczyć postami
    to my też go pomęczymy
    regulamin nie zabrania ;)
    no i satysfakcja męczenia Krasnala bezcenna :p

takie '' męczenie ''
    przyda się może komuś się innemu
    nie pójdą ślepo za krasnalem a chętnie wyciągnie wnioski z różnych opinii ,strategii ,podejścia do gry by ułatwić sobie grę :)

7. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Uświadomcie mnie proszę, co to jest kasztanek?

krasnoludek10 lubi to.
  8. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

"Niechcący" (bo przy okazji uzupełniania zwierza i zielcha do misji) zrobiłam do dzisiaj 48 gier... i stwierdziłam, że pnącze musi być moje, skoro zażynałam się przy rozgrzewce, żeby mieć tego przeklętego muzykanta i jego skrzynie (na darmo z resztą, bo noży z niego tyle, co kot napłakał). Trudno, pójdzie trochę SP ale chyba jestem zbyt blisko, żeby się poddać...

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tzw. Kasztanek" to rząd chmur z eventu "Święto kasztana" a bonus to:

Co 96h z pnącza otrzymamy:
    - 50 PD x level
    - 45 TPD x level
    - o 5% większą efektywność super nawozu przez 6h

jak masz uszlachetnienie rośliny np.. goździków - "Miłośc do SN" ( bonus - Zwiększa efektywność super nawozu o 25%), to przy użyciu bonusu z rzędu, białej niewinności, kerststolu i podlaniu roślin super nawozem, rośliny rosną 1 sekundę nawet na super polach i przeważnie dają 100 % "wypadajek".

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie wreszcie pnącze zdobyte :) 67 gierek za mną i mam dylemat co kupować za talarki w sklepie xD.
    Działka koło mojej farmy się zwolniła i jakby ktoś chciałby być moim sąsiadem to zapraszam:).
    Gratki wszystkim, którzy skończyli ewent i życzę powodzenia graczom w zdobywaniu sztućców xD.

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

W sumie też mam tego muzykanta. Ale SN jeśli użyję, to dopiero jutro rano albo po południu. Wczoraj uszlachetniałem cebulę i wpadło wczesne dojrzewanie i jeszcze jakieś 1 ulepszenie z lewej strony.

oset53, hiacynta oraz *dzuga* lubią to.
  12. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Piękne dzięki :)

krasnoludek10 lubi to.
  13. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tylko ja widzę, że większość ludzi to męczy tymi postami nie Krasnala, a siebie. Ale masz rację, regulamin nie zabrania masochizmu ;)

Ale koniec już krasnalowania, lepiej ponarzekajcie ile noży wam brakuje :D
    Bo u mnie jest nędza
    Wystawiłem zagrody i warsztaciki. Może do jutra rana coś ruszy. Bo jak nie ruszy, to mnie coś ruszy -.-

14. 6elka4

6elka4 Baron forum

Tomek jednak jesteś niereformowalny,albo faktycznie nic nie ogarniasz na swojej farmie,albo jaja sobie robisz. Ja mam 55 lat i więcej ogarniam od Ciebie. Wczoraj pisałeś że grasz z przerwami i masz 100 któryś poziom. Ja miałam 2 lata przerwy,wróciłam i mam poziom 211 bo bawię się na poważnie,nie mam parcia na zdobywanie wyżej wymienionych,ale robię swoją robotę i same wpadają. Ty ciągle narzekasz,że jak nie śpisz za długo ,to jesteś na uczelni,to się uczysz albo jeszcze coś innego. Myślisz,że inni farmerzy siedzą po 24h na kompach? Nie MY też pracujemy,dbamy o dom,dzieci lub wnuki,mamy swoje pasje,zainteresowania itd. Nie siedzimy non stop na farmach,ale jako,że jest to odskocznia od tzw. realu lubimy swoje faremki i dbamy o nie najlepiej jak potrafimy. Proszę Cię zacznij słuchać porad graczy,którzy dzielą się swoim doświadczeniem i lepszym wyczuciem gry niż Ty i przestań pisać posty tylko po to,żeby je pisać. A w temacie 45 gier za mną,mam nadzieję na pnącze,ale co będzie to się zobaczy. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za ten wywód,ale ile można czytać te głupotki;)xD

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Coście się tak udali na chłopaka, jakby to jeden tylko taki krasnal był :p

Zrobiłaś event? doszłaś do pnącza?

Ja własnie po zbiorach się doczłapałam :)statystycznie mniej więcej tyle samo leciało na dobę od startu, w lesie drzewa, na głównej sianie na dzikiej zwierzaki misz-masz zwykłe jakieś ts-y bez żadnego fiku miku :p
    W dodatku zbieranie w weekend mi wypadło, więc doczłapałabym się może ciut wcześniej.
    Event trochę nudny, ze względu na powtarzanie tego samego układu.
    Ts-y ze sklepiku - zagrody szkoda było brać,
    ale sadzonki dały 1 paproć drzewiastą więc spoko :)
    Zastanawiam się nad tym itemem z + czy brać czy nie, no ale wypada brać w końcu to item nie?

16. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

o przedłużenie ewentu ani widu ani słychu to samo o rekompensacie padło przepraszamy za błędy i umyto ręce

krasnoludek10 lubi to.
  17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zrobiłam 82 gry . Ze sklepiku wzięłam kupony , TS-y (nie wiem po co jak wyszło to co zwykle )..skrzynie bonusów . Na obecną chwilę brakuje mi widelców ..no i co się będę szczypać jak to tylko piksele to sobie na początku sypnęłam SN z kasztankiem . Teraz tylko coś tam jeszcze sieję to trochę wylotek wpadnie :)

powodzenia wszystkim :)

18. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Chmurki odpalone, teraz pracuję na wynagrodzenie, bo chciałabym trochę poszaleć jak pretty woman w galerii, ale z GT jeszcze marnie. Kuszą mnie sadzonki i zagrody - zaryzykuję i mam nadzieję, że nie dostanę znowu strusia bo się chyba skicham ze śmiechu.

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie czytasz postów i nie wyciągasz wniosków Zgredek :p
    zagrody dawno powinny być na łąkach
    tak naprzemiennie z roślinkami xD
    A coś Ty na mnie się udała xD
    jakby jedna taka agniecha była :p

ja pomagam
    jak nie krasnalowi to innemu graczowi
    każdy pomysł ma znaczenie
    coś można dla siebie wyciągnąć
    Nie zrobiłam
    brakło dwóch widelców xD:cry::cry:xD

ale dam radę xD

a skąd wiesz że robiłam
    podglądałaś ? xD

gratki pnącza i paproci [​IMG]
    eh sporo kasy poszło na alchemika
    skoro układania
    raz zasiewy raz zagrody na wszystkich łąkach
    innym razom na dwóch łąkach roślina na jednej zagrody
    lub na odwrót
    lub na wszystkich zagrody uff [​IMG]

ale i tak mimo problemów z wypadajkami
    lubię zmieniać kombinować szukać
    lepsze niż sianie terror badyla i monotonna klikanka

Nie biorę :sleepy: do niczego mi on kolorystycznie nie pasuje ;)xD

Ostatnie edytowanie: 24 września 2019
  20. magros

magros Nadzorca forum

Witam przez to ze rano nie moglam wejsc na farme nie bede miala pnacz nie wiem kogo obarczyc wina

hiacynta, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.