Opinie Bawarskie Święto 2019

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

W punkt :D Też marzyło mi się zakupowe szaleństwo, a tu trzeba wybierać ;), wzięłam zagadkowe, bo nie mam mrówek, mant i paproci drzewiastej, może to i kupowanie kota w worku.... ale jakaś nikła szansa na nowość jest ;) na razie siedzą w pasku, a ja nadal zbieram zastawy na dalsze gry :)
    Teraz wystawiłam jedno pole zagrody gęsi i dwa królików, zobaczymy jak będzie :D, miały być żółte koty, ale jakoś zmieniłam plan, jak się nie sprawdzi, to jednak koty, albo nadal goździk :D

2. Kloni17

Kloni17 Książę forum

U mnie 2413 niestety dał sianogrosze :cry:

3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

No popatrz, a ja na długich roślinach +2 zagrody w ciągu dnia bez problemu pnącze mam i będzie sporo ponad. Po co stawiasz zagrody 20 godz jak z kotów leci 100%?

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie zgadzam się z Tobą, moim skromnym zdaniem ewent tylko wypadajkowy = szansa pokombinowania i skończenia.:)
    Sukces numer jeden, wypadajki lecą.:)
    Moja farma przy takiej wypadalności daje 14 gierek na dobę.
    Tego obliczenia nie rozumiem. W tej chwili wystawiłam ryby, dokładniej żółte ryby, za 6 godzin będę miała 128 noży i 128 widelców.
    Ewentów coraz bardziej nie da się zrobić bezmyślnie. 8)

5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    o wlasnie, nie tylko ja tak myslalam;),
    w sklepiku te nagrody za drogie, taniej za farmarki,;) jak porownalam towar za farmarki i talarki, :sleepy:
    nawet farmarki, lepiej je z kola zbierac:),
    teraz powazna sprawa:sleepy:, pnacze przeleci mi kolo noska:), ale zrobilam zapas zwierzakow, roslin i troszke owocow;)
    przy okazji zrobilam kilka misji:), i to tez cieszy;), ale walcze do konca;)
    Pozdrawiam i hmm, walczymy do konca;)

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Do pnącza brakuje mi jeszcze 59 noży. :p

7. magros

magros Nadzorca forum

Witam a u mnie o pnaczu moge pomarzyc same agrody ale i tak malo leci tych nozy a i widelcow tez brak ponad 500 szt

8. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam z ranka
    Mi zostało 5 zestawów do końca,powoli drepcze,ale do przodu.Bez nerwówki.Ale przypomnieć chciałam ze można się podratować w oazie,wiadomo pasza,ale przy końcówce może się przydać.Na moim próbnym zestawie na 10 zwierzaków dostałam 6 noży 4 widelce.Powodzenia walczącym i udanego całego tygodnia.

PS Przy dodawaniu postu miałam problem i napisało mi że wystąpił błąd.
    Po przelogowaniu zobaczyłam moje dwa wpisy :) Czary mary :)

Ostatnie edytowanie: 23 września 2019
  9. Auas

Auas Okazjonalny autor

witam ja moge tylko pomarzyc o pnaczu

10. magros

magros Nadzorca forum

Witam moge zapomniec o pnaczu wszedzie zagrody a itak ponad 500 nozy brak

11. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Wystawiłam rysie, bo miałam dla nich sporo paszy, a dla kotów mi wyszła. :cry:xD Poza tym łudziłam się , że może zmniejszę dysproporcje pomiędzy wypadalnością noży i widelców. :oops:

Po nocnej hortensji i kręceniu wiadomej paszy w młynie żółte koty znowu powędrowały na wszystkie trzy pola. Z "niańką", neonowym pnączem, doniczką i kulkami w slotach rosną trochę ponad 4 godziny.

56 gierek zaliczone. xDFarmerzy jak zwykle mieli rację.:inlove: Zdążę do pnącza,a może i coś ponad 60 uciułam. xD

12. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie po rannym zbiorze goździka ukręciłam 10 zastaw. Jest dobrze, dropy dopisały, pnącze jest. Koty też spisują się bardzo dobrze. 100% wypadalności noży. Powodzenia :).

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nie martw sie, z rysiow rob cukierki :), na moim targu drogie,123 000 :), bo gracze robia misje;),ja jeszcze tez;)
    zezloscilam sie i postawilam gesi:D, co z nich wyleci, hmm,
    ale wydaje mi sie, ze kurek przykrecony, i duzo graczy nie pokonczy ewentu:), ale to tylko moje zdanie;)

14. maudisol

maudisol Okazjonalny autor

na chwilę obecną mam 39 gier a talary trafiłam dopiero za 18 razem :p;)

u mnie podobną wypadalność jak żółte koty dają zagrody borsuków, łasic i kretów

Ostatnie edytowanie: 23 września 2019
  15. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Skończyłam. Noży mam jeszcze na 10 gier...Nie prowadziłam "dziennika pokładowego"więc z grubsza - 2 pierwsze dni siałam długorosnące, potem przeszłam na zółte koty. Z zagród zagadkowych, najciekawsze były pomarańczowe tygrysy...Drzew nie zamierzam brać, więc wrócę do tego, co najbardziej lubię robić w sklepiku - kolekcjonować kupony. Jak coś zostanie, zgarnę skrzynię bonusów (ostatnio wpadła mi z nich "L" na plony) Ogólne wrażenie - myślałam,że będzie trudniej, było zwyczajnie...ale w sumie myślałam,ze w nagrodach może pojawić się gwarantowana zagroda mant lub mrówek a nie tajemniczości...Widać BP ich tak łatwo nie puści -może i lepiej.

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witam.
    U mnie też słabo: 47 gier, ale zaraz zbieram koty :music:
    Talary trafiłam za pierwszym razem, ale człek łasy na te +20 za pierwszą odkrytą kombinację, no i przekombinowałam...Teraz jadę tylko na tej pierwszej. Jak na razie zgarnęłam zagadkowości i teraz czaję się na wszystkie kupony na kombajn, ale poza tym jest sporo fajnych rzeczy. Wszystkiego co chcę raczej nie zdobędę.

17. niebo016

niebo016 Generał forum

W tej chwili mam zrobionych 39 gierek 8)i nie mam ani jednego widelca. Dzisiaj musiałam użyć super nawóz na pół pola hortensji i waleriany. Zbiór kwiatków za 3 godziny. Oby było dużo widelców.8)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kolejna doba mija, kolejne 14 gierek na koncie, moja farma cały czas trzyma wydajność na stałym poziomie.:D

Jak tak dalej pójdzie to do końca ewentu zaliczę 92 gierki.:D

19. magros

magros Nadzorca forum

gratuluje wyniku panorama u mnie cienko nie bedzie pnacza

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.57 układów ułożonych.Jeszcze jeden zbiór żółtych rysi,z 3 pól,dzisiaj,to pewnie skończę...Wzięłam wszystkie kupony i po jednej zagrodzie,zobaczę na co jeszcze mnie stać będzie...48 godzin do końca,więc luuuzik :p

21. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry. Do pnącza pozostało mi rozegrać 8 gier czyli 376 widelców:p i 224 noże a może te noże ukryte są z widelcami w tym niebieskim pudełku na koniec kalendarza i po 1000 szt BP tam schowało:D.ŻartowałemxD.

22. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie jeszcze do pnącza brakuje 480 noży. Marnie to widzę. Żółte rysie na polach się pasą
    ale czy dadzą radę wyzwaniu to się okaże na finiszu.
    Gratulacje dla tych co mają już event z głowy i trzymam kciuki za takich jak ja.

23. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z tego co widziałam w wątku, żółte rysie dają 100% wypadajek obu rodzajów (albo prawie 100%). Do końca eventu nie wysilając się szczególnie możesz je zebrać jeszcze 6 razy. Powinno być dobrze:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.