Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nana290159

nana290159 Książę forum

Ja nie rozumiem, co ze zlotymi talarkami od panienki? Myslalam, ze wieczorem wejde na farme i tak, jak bylo napisane cos za nie kupie? Ktos wie o co chodzi?

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Event przebiegł bez emocji. Niby był, a jakby go nie było ;):p

Na deser zaserwowano mi rarytasy :D

3. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

gratulacje:)

gretag i AgiFarm83 lubią to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

jak wieczorem? Jak event do 14 był
    Gratki

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję :) Nie spodziewałam się zimorodków. Moje pierwsze :D

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Widziałam już Twoje posty, w których pisałaś, że czekałaś na smoki. Czy to znaczy, że nie strzelałaś do kociej czarownicy? Ona dawała dokładnie tyle samo talarów co smok. Nie zdarzyło mi się tyle czekać. Absolutny rekord to ok. 12 min (na 50 piłek).

-norbijas-, toDzasta oraz gretag lubią to.
  7. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

ja też właśnie ich nie mam ale wystawiłam kibelki i trzymam kciuki:)

toDzasta, gretag oraz AgiFarm83 lubią to.
  8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

na początku strzelałam a potem przestałam jak przeczytałam FAQ, że znikają strarzały i tak dalej. Ale jestem "mądra":cry::cry::cry::cry:. Płakać mi się chce.

gretag, dotikampo oraz olenkabe1 lubią to.
  9. mahartka

mahartka Baron forum

w końcu postawiłam niespodzianki.. rano się okaże co się z nich wykluje.. event bez emocji.. nigdzie mi się nie spieszyło, trochę za dużo drzewek w porównaniu do pól zostawiłam ale co tam ;) zdobyłam wszystkie niespodzianki, banany i kupon, a oprócz tego ze dwa itemy :) pnączami nawet się nie zainteresowałam :D strzelanie jak strzelanie.. trzeba było tylko liczyć ile już tych podwójnych było.. ale pod koniec chyba trochę poprawili bo szybciej wyskakiwały.. jakaś namiastka akcji chyba miała być ;););)
    za potrzebny wkład zasobów i czasu do nagród to całkiem całkiem ten event :)

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To potrzymam razem z Tobą :)

eliza9070, olenkabe1 oraz gretag lubią to.
  11. elarw

elarw Czeladnik forum

Pomyliły mi się dni :( Nazbierałam talarków i nic nie wymieniłam, bo mi się wydawało, że mam czas do jutra ::cry:

12. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

nie dziekuję:p

AgiFarm83 lubi to.
  13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Nie przejmuj się, to tylko gra:) Każdy ma prawo do pomyłek. Ale trzeba było pytać kochana na forum:)
    Gratuluję sąsiadko:) Ja też miałam takie szczęście:)

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jak małżon jest w domu, to mam trudna pracę na farmie, bo jego straszzzzznie denerwuje, ze ja nic nie robię "tylko farma" W między czasie: jest przygotowany obiad, chałupka ogarnięta i psisko na spacerze, zakupy zrobione. To małłłłłłooooo?????

15. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

mój zrzędzi tak samo-znowu farma!

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Widzę to samo u każdej;) Taka sama sytuacja jest i u mnie;) U mnie czasem farma obrabiana z prędkością światła. Na szczęście przy tym evencie jakoś szczególnie zajęty był to mogłma sobie spokojnie postrzelać i wystrzelać te talarki:)

17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Event mi się podobał, choć nie mam żadnego pnącza, ale mogłam mieć działające brązowe, a w zamian mam brazową katarynkę, piłę i złotą beczkę xD. Liczyłam dzisiaj przed pracą na ukręcenie zwykłej piłeczki i zgarnięcie pnącza bez beczułki / brakowało mi zaledwie 12 talarków /, ale płatki ze mną wygrały i brakło mi ich całe pięć do realizacji misternego planu, zatem ... zgarnęłam SN , naklejkę , kupon i zagrody, a niewielki nadmiar talarów oddałam wirtualnym czeluściom. Taki mam gest.... czyli podsumowując :
    RÓŻNE prawie całe, bez bananów.
    Brązowa katarynka i piła oraz złota beczka.
    Z drzewek jedna "moja" nowość czyli jarząb domowy, zagrody dopiero postawię.
    Zdobyłam to choć nie zaglądałam na farmę od 11.00 w piątek do 18 w niedzielę , czyli jeśli ktoś narzeka ,że nie dało się zdobyć pnącza to ... nie ma racji. Mogłam spokojnie mieć to brązowe, drzewka i SP, ale za nadmierną szybkość jest ... mandat:p.

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry :)
    Gratuluje szczęśliwcom trafionych z ts cudów, mnie omineły, ale jekoś przeżyję xD
    Podsumowując event:
    3 kompletne gałęzie pnącza działają, do tego cała zakładka różne, czyli ts itd, na okrasę komplet złotych itemów udało mi sie zebrać :)
    Jest dobrze ;)

19. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Zostawiłam sobie wykup pnącza na dzisiaj rano, ale zapomniałam włączyć komputer i uciułane talarki - około 600 - wymienią mi teraz na PD i SG. Myślałam, że rano sobie jeszcze 2 piłki doprodukuję i kupię to srebrne. Chytry i zapominalski dwa razy traci. :oops:

Krzychu64 i toDzasta lubią to.
  20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

to jest przykre:cry:xDxDxD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.