Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ożesz sąsiadko;) Ładnie:) Gratuluję:) Ja już event skończyłam, co prawda niekompletny ale skończone te strzelanie.

Moze kiedyś ten pociag do nas znowu zawita, ale myślę, że częstotliwość 'wypadania' sekwoi będzie ograniczona do minimum:cry:

eliza9070 lubi to.
  2. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

To chyba był najgorszy event jaki kiedykolwiek był na farmie. Ta drażniąca mini-gierka+ brak wypadajek - bez dużej ilości supernawozu i turbonawozu nie do zrobienia, bo wypadajki nie leciały pomimo pełnych pucharów, żółwi stojących na farmie i pnącza. Do tej pory lubiłam jak był Oktoberfest - cały czas pamiętam kota z młotem- to były czasy:p:p:p - ale teraz to już nie za bardzo, ten event zabił te dobre wspomnienia, generalnie malizna i naciągactwo na maksa:wuerg::wuerg::wuerg:

bari06 i SirMarkIIII lubią to.
  3. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no i koniec :( po zbiorach brakuje 22 platki to juz nie wyleca

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Sąsiadko nie poddawaj się! Posłałam płatek!

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie koniec....mam 1 całe pnacze, 2 gołe, wszystko z zakładki różne i zostalo mi 57 talarkow na nic :p oby nigdy wiecej takich eventow

dorota444 lubi to.
  6. annanan1

annanan1 Okazjonalny autor

Szaleństwo ... Emocje jak przy 5 bramkach Lewego :p8):p8):p

Mam 98 talarków, do ostatniego itemu z braz pnącza prakuje 22 talarki ( reszta itemów i pnącze kupione). Rosną jeszcze piwonie( tylko to mogłam zasadzić po zbiorze porannym). Mam 12 płatków- brak jeszcze 18 szt do zwykłej piłki. Jak z piwonii wypadnie 18 to będe skakała z radości. Jak nie to trudno... Będę szukać na G&T itemu.

Jesli macie nadmiar płatków to pomóżcie :)

Ostatnie edytowanie: 23 września 2015
    toDzasta i polnygryzoń lubią to.
  7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Zakupy zrobione - zostały 3 talary ;)

gretag, agi31 oraz toDzasta lubią to.
  8. -szyszka-

-szyszka- Okazjonalny autor

Dziadowski ten ewent, nie porwał mnie...

dorota444 lubi to.
  9. dosias

dosias Generał forum

jest udało sie z platkami, krece ostatnia piłeczke i brązowa katarynka jest moja

10. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Wyjątkowo beznadziejny event. Nigdy więcej takiej mechaniki. Wolę siać źielsko

-szyszka-, chrumcia91 oraz krakra lubią to.
  11. endefis83

endefis83 Czeladnik forum

Zabrakło 2 płatków i na potęgę robię trzcinę i sałatę z wodą :D Może się uda, hehe

12. dosias

dosias Generał forum

co lepiej wziac złotą beczułke, srebna piłe czy brązowa katarynke ( na wymiane na g&t)?

13. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

dziekuje za platki :) starczylo na srebrna beczulke reszte moze kiedys na gt znajde

_Ola_Z_ i toDzasta lubią to.
  14. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

To właśnie doskonale pamiętam ;), to wybrzydzanie na drzewa nawozowe i pamiętam też jak Ty i inni gracze namawiali , żeby je zostawiać bo jak BP coś takiego daje to na pewno będzie przydatne ;). Ale cóż niektórzy myśleli , że się wymądrzacie i nie macie racji o_O. Co innego młodzi , oni nie mieli szansy na zdobycie tych drzew :cry:a ostatnia taka szansa była w maju zeszłego roku :cry:

15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

tutaj fajnie zrobiona tabelka:) Według mnie itemy kosztujące więcej talarków będą bardziej chodliwe ze względu na trudność ich zdobycia. Ale ja nie expert;)
    To ja należe do tych młodych i wybrzydzających, bo swoje sekwoje bez ulepszenia xl, bądź xxl odsyłałam w świat:( Ale człowiek uczy się na błędach:(:D

16. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Biorąc pod uwagę brak pnącza kasztanowego i około 1300 SN (zbierane długi czas) to event poszedł mi całkiem fajnie czyli udało mi się zdobyć wszystkie nagrody z zakładki różne oraz pnącze podstawowe i srebrne (już pracują :)).
    Co do strzelania to dla mnie może być, jedynym minusem tej mini-gry był zazwyczaj długi czas oczekiwania na 12 zwierzaka z 2 talarami.
    Podsumowując, eventy tego typu mogłyby być byle nie za często. Zapas SN będę pewnie odrabiał kilka miesięcy. :)
    Pozdrawiam tych co zrealizowali swoje cele i tych, którym się nie udało.

17. dosias

dosias Generał forum

dobra wzięłam srebna pilę może ktoś będzie jej szukal

18. allasad

allasad Forum Pro

Witam
    event zakonczony w sumie fajny byl.
    Moje zdobycze to zlote pnacze cale
    srebrne pnacze jest ale puste
    brazowe jest brak 2 itemy pila i kataynka mam beczke w ostatniej chwili kupiona
    z roznych nie wykupilam bananow i super nawozu reszta kupiona
    z zagrod to wyszlo niebieski ptaszek - nie mialam teraz mam
    a 11 talarkow zostalo nie ma co kupic
    a tak na poczatku mi zle szlo zla strategia byla pozniej sie poprawilam ale za pozno.
    reszty bede polowac na wymiany i bedzie gitiwo.
    powodzenia dobranoc

19. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

I po evencie... Jeszcze za 1,5 godziny będę miał TS-y do odkrycia. Zazwyczaj nie miałem w nich szczęścia ale może tym razem coś fajnego trafię, a braków jeszcze mam mnóstwo :).

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event się zakończył, gratuluję wszystkim którym się udało zdobyć wszystkie nagrody, a tym którym się tym razem nie powiodło powodzenia życzę w przyszłych eventach.

Trochę tu posprzątałam i nic nie wnoszące do tematu posty usunęłam.

Miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.