Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

ta sowa biedna głodna tam siedzi

to na naklejkę wystarczyxD

toDzasta i dantic3 lubią to.
  2. kgospoda

kgospoda Forum Pro

wystarczy xD:DxD na razie sprawdze czy uciułam na coś jeszcze ;)

dantic3 lubi to.
  3. Elatea

Elatea Aktywny autor

Aż muszę to napisać: beznadziejny ten event. Nudny, aż nie chce się logować. Brak pomysłu na to, żeby udział był kuszący.
    Strzelanie piłkami jest tylko nieciekawą formalnością. Mam piłki to muszę je wystrzelać i tyle atrakcji. Nagrody słabe i brzydkie.
    Nie myślałam, że to napiszę ale event z bobrami był lepszy. Przynajmniej były emocje z wspólnego zbierania.

dantic3 lubi to.
  4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

sowe nakarmiłam :D

zgadzam się z tobą dla mnie ten ewent to niewypał

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 września 2015
    kybek93, JJoanna oraz marzena5275 lubią to.
  5. JJoanna

JJoanna Książę forum

Zlote pnącze cale już mam , teraz jutro uzbieram na pnącze srebne - a itemy zbiore podczas G&T - bo na nic już nie będę miała . Dzial rozne wszysko zdobyte .
    A to tylko przez moja glupote tak mało zdobyłam bo zamiast odpalić Kasztanowe pnącze na początku ewentu to ja go odpaliłam dzień przed ewentem i o to tego skutki . Dopiero od wczoraj mam na chodzie Kasztanowe pnącze - gdyby nie ta moja nieuwaga - to bym zebrala wiecej - ale zawsze lepiej cos niż nicxD Jednak kasztanowe pnącze z miloscia do super nawozu robi cuda - szkoda , ze jeszcze nie mam uszlachetnionej roślinki ( dopiero zaczynam uszlachetniac ) to by były cuda heh;)

Pozdrowionka

P.S.

Mój poziom 87 , Wyspa 181

Ewent calkiem niczego sobie , tylko takich strzelanek nigdy więcej :wuerg:;)

Mój poziom 87 , Wyspa 181

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 września 2015
    0olimpia0 i dantic3 lubią to.
  6. Elatea

Elatea Aktywny autor

Pewnie marudzę, ale nie rozumiem jaki związek ma czerwona panda z niemieckim świętem. Itemy też z innej bajki.
    No ja jestem zdecydowanie na nie. Ale kończę z marudzeniem, dobranoc! I powodzenia tym, którzy jeszcze walczą!

dantic3 lubi to.
  7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja juz też nie bedę marudzić :)nie zdobędę trudno :)życie toczy się dalej ,ale potrzebuje dużo płatków :) za kazdy płatek dam uśmiech :D

kybek93 i 0olimpia0 lubią to.
  8. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

No i finito. Pnącza skompletowane, różne także i na plusie 137 talarów. Czekam do jutra na pompony aby wybrać dodatkowy item. Na początku zakładałem zdobycie jednego (złotego) pnącza ale udało się zrobić wszystko. Rzucanie piłkami to normalnie masakra:wuerg:

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam wieczorkiem:D
    wreszcie usiadłam po męczącym dniu:D
    najpierw praca,potem lekarz,a na koniec wyprawa po nową pralkę:D
    jeszcze trochę bawię się w evencie,jakiś itemik jutro jeszcze kupię:D
    a na najstarszej młodej faremce rzutem na taśmę udało mi się zdobyć zwykłą beczułkę,będzie pamiątka z eventu:D

10. tessao

tessao Cesarz forum

( nadmiar pomponików polnych z niedoborem płatków) i ...."mam" w końcu pnącze, ale brązowe pnącze z itemami
    dobra i taka pamiątka

gratulacje dla wszystkich zdobywców ;)

toDzasta i dantic3 lubią to.
  11. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

I słusznie bo oszustwem względem innych graczy by było gdyby te płatki u Ciebie a nawet jeden płatek z tych drzew wyleciał.

Ja też nie wydaję kasy a event skończyłem i jeszcze coś dokupię podobnie jak masa innych graczy co tu na forum możesz sprawdzić.

Wybacz xD:cry:xD :cry:akurat w tym evencie TSy były prawie za nic (jedna piłka) a i te szopy, bociany,żaby to co?? co miało wyjść?? pancernik bonusem??:music:

Wiem że już inni odpowiedzieli ale nie mogłem się powstrzymać.

12. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

Cóż, bida z nędzą.... żadnego pnącza...... trochę zakupów, Niestety nie mam kasztanowego pnącza, nie kupuje SN i koszyków to tak się kończy.... Jednak zabawa to zabawa. Mam satysfakcje jak mi się czasami udaje zakończyć event bez zakupów :). Obaczymy co Pokaże "Dzień Polski". Ciekawe czy Polacy będą mieli fory xD

dantic3 lubi to.
  13. aisunel

aisunel Generał forum

POMOCY!!NIE moge wysylac prezentow sasiadom,jak naciskam pudelko zapalek to wyskakuje misja.ZACZALEM GRAC DOPIERO WCZORAJ//po powrocie ze szpitala/.Uklad mam ciekawy 600 platkow 0 paczkow w niemeickim pudrze.Z czego najlepiej leca te paczusie\mam jescze sporo SN.Teraz wszedzie ustawilem krotkie zagrody moze z nich cos wyleci.Platkow nazbieralem na cebuli.Chcialbym zdobyc chociaz SP.A tak bym chcial sobiepostrzelac do tych czarownic.Troszke podobne do moich pielrgniarek,chociaz niektore o zlotym sercu::))

dantic3 i pretorianka lubią to.
  14. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

poratujcie platkami na 8 ide do pracy i brakuje mi do pnacza ( moge sie wymienic

15. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

polegnę na pomponikachm mam cały brązowy rządm złote pnacze bez itemów,,, pilnie potrzebuję 7 pomponikowm moze ktoś mnie poratować?

16. nnalepkaa1

ewa podesle pompona a moge liczyc na platek ?

17. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

ja odpuszczamm brak płatków... brązowe pnacze mam i złota katarynkę... xxxx70

18. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Event beznadziejny,kosztował mnie dużo nerwów i SN,a i tak do zdobycia złotego pnącza brakuje mi 10 talarów,nałogowo leciało mi bardzo mało płatków,z głównej całej łąki gożdzików maximum 27 płatków.dziennie robiłam tylko 2 piłeczki premium,a zdarzało się ,że 1.Gdyby nie 1000 szt Sn nie zrobiłabym ani połowy złotego pnącza-.-Strzelanie to osobna bajka doprowadzało mnie do szewskiej pasji>:(.Nigdy w życiu nie wezmę już udziału w takim evencie:(:(:(

AnnDżelina lubi to.
  19. nnalepkaa1

pomozcie brakuje mi 4 platki a zaraz spadam do pracy (

20. matylda8

matylda8 Aktywny autor

Do wykonania planu brakuje mi tylko i az 152 platkowo_O gdyby wypadaly tak jak przy innych eventach to bylaby szansa a tak.... no trudno:oops: Jak ktos ma jakies zbedne platki to chetnie przygarne:p

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.