Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CosCiem1

CosCiem1 Okazjonalny autor

mam jeszcze 1 pytanko jak przez sn mozna zwiekszyc ilośc talarków? mam dopiero 138 a czytam ze wiekszosci uda sie zdobyc wszystkie pnacze? :(

2. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

SN przyspiesza wzrost roślin, wiec możesz zrobić więcej zasiewów i tym samym zebrać więcej wypadajek i przerobić je na piłki i później na talary.

Nutka i eliza9070 lubią to.
  3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Używając kasztanowego pnącza. Nie zwiększy ono ilości talarków, ale płatków z pól, jeśli ma się zdobyte ulepszenia ze szklarni. Więcej płatków da więcej piłek a te przerabiamy na talary.

Ostatnie edytowanie: 21 września 2015
  4. CosCiem1

dzieki śliczne za info:) musze zajrzeć do tej szklarni bo szczerze jeszcze z niej nie kożystałam

5. kgospoda

kgospoda Forum Pro

a czy macie jakis pomysł na pomponiki?
    platków jutro dozbieram sekundową cebulką (musze tylko kerstol kupić), ale wystawiłam wszystkie posiadane drzewa, a pomponów nie za wiele... :oops:

Mam aktualnie 290 żetonów, 1 pilke zwykla i jedna premium, i zapasu pomponików na dwie dodatkowe premium. Myślę, że na brązowe pnącze uzbieram, może SP lub TSy sie jeszcze uda ;)

Ogolnie nie podoba mi sie ten event - choć i tak nieco lepszy niż ryby, które bardziej mnie wkurzały. Natomiast nie jest to mechanika, której bym na farmie pragnęła... -.-

Keczmer lubi to.
  6. -rybka24-

Zajrzyj, bo warto :) Możesz niezłe ulepszenia zdobyć.

7. kasia_max

kasia_max Okazjonalny autor

Poratuje mnie ktos malym bialym pomponikiem ?? Plizzz .Brakuje mi jednego do zlotych bananow....:(:(:oops::cry:

8. -rybka24-

Płatki kiepsko lecą, brak kerststola, same utrudnienia. Może następnym razem będzie lepiej .

9. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Ja tam zastawiałam wszystko drzewami. Dziś sypnęło mi 154 pomponami z TL, Bahy i lesnej. To liczę na to, ze jutro będzie więcej.

10. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Sąsiadko masz max prezentów, rano podeślę kerstola :)

11. CosCiem1

ojej czarna magia ta szklarnia troche sie zejdzie zanim ogarne na razie nie mam pojecia o co chodzi:(

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

goździki z leśnej polany dały mi właśnie 43 płatki xD jeszcze jutro rano zbiór goździków i późnym wieczorem również, no i wtedy zobaczę ile mi ich brakuje i ile SN muszę jeszcze wychlapać:oops:

optymistycznie myśląc, zaoszczędzę jakieś 200 sztuk SN, bo chciałam odpalić kasztanka dzisiaj o 15-ej, ale się powstrzymałam :p przecież mam jeszcze czas ;)

Ostatnie edytowanie: 21 września 2015
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nawet banany chyba sobie odpuszczę
    Kochani pomożecie zdobyć item do pnącza?

noż kto to widział teraz po sezonie płatki kwiatów zbierać jak pełno tylko liści
    depresji dostanę od szukania

wzięłam sobie tsy z różnych ale na razie nie postawię bo nie chcę się denerwować
    sp jeszcze jest ale sn to wyszedł na momencie

Ja gratuluję tym co się udało zdobyć zakładkę różne całą i 3 pnącza

Ja chcę chociaż jedno pnącze za tyle stresu i ciężkiej pracy ale brakuje mi jeszcze tych nieszczęsnych żetonów na 1 item

0olimpia0, visa77 oraz Keczmer lubią to.
  14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam wieczorowo

Złote, srebrne pnącze oraz cała zakładka różne zdobyta. Do brązowego pnącza brakuje mi 126 pomponików ale to już chyba wyleci jutro. Może nawet uda mi się zdobyć jakiś item luzem.

0olimpia0, -norbijas- oraz -mala159- lubią to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja właśnie uruchomiłam złote pnącze:D
    ścięłam drzewa poza dziką łąką ponieważ tam przeważają baobaby,postawiłam małe pola i posiałam goździki,bo mam 143 pomponiki,a tylko 15 płatków:(
    no i pora spać:D
    dobranoc:D

16. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Event męczący jak mało który:( ale komplet jest... na stanie zostało 39 talarków, 45 pomponów i ponad 1000 płatków:)
    [​IMG] [​IMG]

17. visa77

visa77 Komandor forum

Jak dobrze pójdzie to zdobędę brązowe pnącze ;) brakuje mi tylko 136 talarków

Keczmer i _miki101- lubią to.
  18. conrado255

conrado255 Czeladnik forum

a mi jak na złość pompony kiepsko wypadają złotego nie zdobędę ale na srebrne już mam -.-

19. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Jak już je zdobędziesz, to potem do tego potrzebujesz poszczególne itemy? To bardzo drogi event... Ciekawy, to fakt :) Pracowite żniwa :)

visa77 lubi to.
  20. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mam zakupione wszystko z zakładki" różne" i złote pnącze z kompletem itemów na nie.:inlove: Wreszcie!xD SN poszło na owe delicje 1200 sztuk. :cry:xD Zostało mi 5 talarków, dwie piłeczki premium i pomponów na jeszcze dwie. Za pół godziny zbiorę płatki do kompletu. Strzelać na razie nie będę. -.-Takie doznania muszę sobie jednak dozować :cry:xD Kupię później jakiś item, albo dwa. I to by było na tyle. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.