Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dosias

dosias Generał forum

witajcie ja czasami nawet pilki premium dziennie nie mam, tak słabo lecą te płatki ( na zmiane sieje róże i goździki) . Pnącza srebnego nie mam szans zdobyc co najwyzej brazowe i może jakis itemik na wymiane na g&t kupie. Z zakładki różne wiekszosc zdobyte oprócz naklejki zb i sn

właśnie zebrałam róże, do piłeczki zabrakło 5 płatków, no cóż ukręce jutro. Zmykam na film wróce później

Twoje posty połączyłam ponieważ po usunięciu postów innych Graczy, Twoje były jeden pod drugim.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 września 2015
    babydelfi i toDzasta lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. sweet-gosia

sweet-gosia Czeladnik forum

czy ktoś jeszcze miał ten problem?

Post edytuję, usuwam niestosowne słowo w cytowanym poście. Proszę o staranniejszy dobór słów.

SMOD_Atena.

4. cheray

cheray Aktywny autor

moje plany zrealizowane, pnącze za 420 talarów na stanie i teraz jeszcze chcę powalczyć o jakiś itemik i oczywiście super paszę trzeba zgarnąć skoro dają taki przyzwoity pakiecik ;),powodzenia w zdobywaniu pnączy i reszty korzyści dla wszystkich :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sweet-gosia, jesteś pierwszą osobą, która zgłasza taką sytuację. Na pewno pojawia się 8 figurek z podwójnymi gwiazdkami przy zwykłych piłeczkach, może jedną przeoczyłaś lub za krótko czekałaś, ja na tę ostatnią figurkę dość długo zawsze czekam.

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    gratuluję zdobyczy i cierpliwości;)
    ja takie doznania - jednak o 10 piłeczek mniejsze:inlove: - będę miała jutro wieczorkiem, gdyż nie chcąc wychlapać całego SN, sieję jeszcze, licząc na płatki:p to co będzie brakowało zdobędę kasztankiem :)
    mam ogromną nadzieję, że podobna gierka:wuerg::cry: już się nie powtórzyxD

7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dzięki pomocy jednej z Was (mamaewa62 bardzo bardzo dziękuję!!!xD) udało się wyprodukować trzecią dziś piłeczkę i mam na stanie 480 talarów :D

i teraz pytanie:
    kupić pnącze brązowe, czy może spróbować uzbierać na srebrne??? :music:

Nutka, agi31 oraz Tralanetka lubią to.
  8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ja bym próbowała nazbierać, jakby się nie udało, to zawsze zdążysz kupić brązowe;)

Nutka, Tralanetka oraz babydelfi lubią to.
  9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i chyba właśnie tak zrobię :music:

bylebym tylko nie zapomniała dokonać zakupu :p

agi31 i Tralanetka lubią to.
  10. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Brązowe zawsze zdążysz kupić, gdyby zbieranie na srebrne się nie powiodło. Ja próbowałabym do końca eventu nazbierać na to wyższe.

Zapomniałam " pochwalic" się TS z wyspy ( tych farmowych nie wystawiłam jeszcze)
    i mam: Kakaowiec XL :cry:, pistację XL:cry:. pistację XXL:), Dwa tamaryndowce:inlove: I ACHACHĘ :inlove::inlove::inlove:xD

11. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dziękuję i ja również mam nadzieję, że takich doznań już nie będzie. Myślę, że jutro nazbieram jeszcze na jedną piłkę premium i tym samym zakończę Oktoberfest, mimo, że nie uczciłam go ani jednym piwem:p:p
    Gdybym miała więcej SN (zużyłam ok. 2000) to pewnie jeszcze sporo piłek bym wyprodukowała, bo pompony leciały bardzo przyzwoicie. Natomiast płatki to porażka na całości - ok. 50 % mniej, niż zwykle-.-

12. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

totalna porażka z 6 drzewek na baha 4 to orzesznice:mad:

13. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Tak wlasnie robie, ale dopiero od wczoraj sieje na wszystkich polach, bo wczesniej wystawione mialam drzewka i tylko na jednym polu sialam i na wyspie, wiec moze teraz uzbieram cos wiecej plateczkow i dokrece pileczek :)
    Zycze wszystkim duuuuuuzooooo wypadajek i jak najwiecej prezentow.
    Pozdrawiam

14. dosias

dosias Generał forum

Witajcie. właśnie wrócilam z filmu i niespodzianka mnie na farmie zastała dzieki mamaewa62 i babydelfi mam dzisaj ukręconą jedną piłeczke.( dziękuje wam) Pomponikow mam zapas na 4 piłeczki jeszcze i mam nadzieje że zdąże uzbierać płatki zawsze to jakiś nadprogramowy itemik wpadnie, bo do brązowego pnącza prakuje tylko 30 talarków

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no dobra, nie wytrzymałam :p
    wzięłam 3 rzędy, wszystkie Tsy i banany i superpasze :)
    teraz bede zbierać na itemy :p ile uzbieram tyle uzbieram. a jak zostanie mi 5 talarków to wezme naklejke xD

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobry wieczorek !

Czegoś tu nie rozumiem (?)
    Wiele osób chwali się efektami TS a wiele narzeka na małą ilość wypadajek.

Ja od samego początku mam na wszystkich możliwych poletkach drzewka, które sukcesywnie dają ok. 245 pomponików ze zbioru.
    Testowane same podstawowe. Przedwczoraj z jednej łąki wykarczowane drzewa zastąpione SuperPolami i sekundowymi goździkami dały odpowiednią ilość płatków (fakt - trzeba mieć duuużo SN).
    Zmielone wszystko we młynie dało mi duuużo czasu na wypatrywanie podwójnych talarków (a owoce sobie dojrzewały).
    Teraz znowu spokojnie czekam na owoce.

TS nie wystawiam (bo i po co ?) Skończy się event, to wystawię.
    Zagród nie preferuję, bo zakup na targu jest dla mnie korzystniejszy.

Mam wszystkie pnącza, całość z zakładki "różne" i teraz kupuję itemy na nowe pnącza z nadzieją na szybkie G&T.

Monokultura na farmie daje niesamowite efekty !

Jeśli mogę komuś pomóc (w niewielkim zakresie), to proszę dać znać.

17. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Hej, a jak ktoś pisał, że zostawia wszystkie strzelania na koniec to miałam napisać iż się albo zanudzi na śmierć albo ostanie wściku.

Ja znalazłam dzisiaj trochę czasu i w sumie dopiero zaczęłam ten event. Natłukłam płatków na wszystko co chcę kupić. Z kasztanem za 1600 SN...nooo...jak szaleć...
    Ukręciłam 9 piłek i....pod koniec każdej serii warczałam "dawaj blondynę...dawaj blondynę".
    nie będzie xxx...pluł mi w twarz, więc chcę wszystkie pnącza... reszta zależy, no i zastanawiam się nad zakupem SN...xDxDxD

18. CosCiem1

CosCiem1 Okazjonalny autor

rozumiem ze ten event jest jednorazowy i przed zakończeniem trzeba wykorzystać zdobyte talarki? jak za sn mozna szybciej uzbierac na pnacze?

Ostatnie edytowanie: 21 września 2015
  19. dosias

dosias Generał forum

ja niestety nie mam dużego zapasu sn wiec radze sobie jak moge, nie musze miec wszystkich pnączy powoli robie tyle ile zdołam. Zmykam, powodzenia wszystkim. Odezwe się jutro wieczorem

babydelfi lubi to.
  20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Dokładnie tak.
    Kolejna piłeczka premium wymielona. Czekam ile płatków wyleci z cebulki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.