Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Polne pomponiki otrzymujemy tylko z drzew. Zapoznaj się z poradnikiem: >>klik<<

2. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

hejka czytam Was pełna podziwu....jak Wy to robicie mam 94 pozion zużyłam setki sn ze wszystkimi wspomagaczami i nie mam jeszcze złotego pnącza.... cos mi sie wydaje że nie zrobię tego ewentu - pierwszego nieudanego od lat, ot zagwozdka

3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Dają TPD :inlove: jak postawisz je na wyspie skarbów. Postawiłam tam złotą katarynkę i beczułkę, bo do kompletu daleka droga.;)

4. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Acha, to wszystko jasne. Dzięki za odp.

tomasz-nadmorski lubi to.
  5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

pompony lecą z dzrew

a pól wypadają płatki

6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dziękuję za odpowiedź, jak nie uzbieram na pnącza to wezmę jakieś itemy :)

tomasz-nadmorski i toDzasta lubią to.
  7. Delfin*

Delfin* Forumowy żółtodziób

w sumie moim zdaniem to wielka lipa, specjalnie zaprogramowane zeby kupic, tyle pracy i wielki guzik z tego jest, oczywiste, ze raczej watpliwe, czy nazbiera sie na zlote pnacze, tylko kup, a w zadnym wypadku, zrobie co bedzie, kupie na co mnie bedzie stac i ani 1 zl nie wydam na to swieto:mad:

8. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Alaire. Lepiej bym tego nie wyraziła. Ta eventowa strzelanka, to być może Eden, ale dla pewnych hmm mniejszości. :cry:xD Ja znacznie oszczędzam na kawie, będąc na" strzelnicy";)

9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Również dziękuję za odpowiedź i trzymam kciuki za uzbieranie całego pnącza :)

10. Megan

Megan Komandor forum

Witam:)
    Nie podoba mi się ten event, ciągnie się niemiłosierne, nie wiem czy dziś nie zakończę go całkowicie, pal licho pnącze i te itemy, z 45 drzewek rosnących 20 godzin wypadło 3 (słownie: trzy) pomponiki:(:wuerg:
    Wczoraj miałam wrażenie, że lepiej sypnęło pomponami, ukręciłam cztery piłeczki premium, dziś uda się zaledwie dwie.

11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

PolaHola Twój post usunęłam, ponieważ zawierał tylko cytat.

12. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

Witam , co dajemy na pnacze ze sklepu gry (event) ? A i co ze zlotym pieniazkiem co daje ?

13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

na pnącze dajesz te itemy eventowe, które odpowiadają danemu pnączu, np. na złote pnącze stawiasz złote itemy.

W tego strzelamy i zdobywamy 1 talarka + bonus

Wszystko jest w poradniku Bawarskie Święto 2015

14. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

15. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

nie mam szans na złote pnącze - jak szczęście dopisze to może coś się uda najsłabsze - brakuje mi 4 - do 5 piłeczek premium - udaje mi się wykręcić max dwie dziennie, zostało 40 godzin - płatki na stanie są (lub będą - kasztanowiec) Niestety z pomponami kicha - a sąsiedzi śpią:) albo jeszcze urlopują:) - nie powiem - potrzebuję wsparcia w tych ciężkich godzinach:)

tomasz-nadmorski, bari06 oraz babydelfi lubią to.
  16. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

U mnie też z pomponikami kicha :(

17. rysio

rysio Generał forum

Koncze te nierorna walke z BP w/s pomponikow, bo obojetnie ile drzew bym nie wystawil zawsze ich brak. Moge max 1 premium na ok 30 godz wykonyc, a wiec szans na jakiekolwiek pnacze = "0".
    A z TS-ow tez kicha ANI JEDNEJ nowosci (na 16 mozliwych)
    Wiec event dla mnie jesli chodzi o zakup w sklepie SUPER
    Jesli o losowosc wypadajek totalna kicha
    Wszystkim wygranym gratuluje i do nastepnego eventu

18. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

No to ładne pocieszenie. Jutro uruchamiam kasztanowe pnącze (zabrakło płatków ) i będę miał do zrobienia i rzucenia 23 piłki. Chyba padnę z nudów. Szkoda, że nie zamknęli wypadania podwójnych np. w ciągu dwóch minut. Jeżeli przegapiłbym to wtedy dodatkowa minuta za gapiostwo. A tak to :cry::cry:

tomasz-nadmorski i toDzasta lubią to.
  19. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Zbiór z Bahamy z drzew bez ulepszeń - 56 pomponów. W Lesie z imbiru tylko po kilka płatków. Na stanie 170 pomponów i 0 płatków. Trzeba uruchomić pnącze i uszlachetnione rośliny, bo płatki słabiutko wypadają nawet z goździków tylko ok.30. Udanych zbiorów. Miłego dnia.

tomasz-nadmorski, Megan oraz toDzasta lubią to.
  20. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

z płatkami to akurat problemu nie mam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.