Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Najlepiej strzelać do tych z dwoma talarkami, jeżeli masz piłkę premium to takich podwójnych jest max 12 i później jeszcze 3 te złote się zestrzeliwuje, a jak zwykła piłka to jest chyba max 8 tych z podwójnymi talarkami, 3 złote i zostają srebrne.

Nutka i Anuszki lubią to.
  2. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Wygląda na to, że zmarnowałam dużo talarków, tak ciężko wyprodukowanych o_O no nic jeszcze jest trochę h ;) dziękuję za odpowiedzi :)

AngelGina lubi to.
  3. zdun44

zdun44 Czeladnik forum

witam czy rzedy chmur to nakładki czy mozna kupic od razu złoty pozdrawiam

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Można od razu złoty :) Są 3 pnącza.

5. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Ale się cieszę xD dzisiaj odkryłam tajemnicze zagrody i mam żółwika :music:(jeszcze go nie miałam) trudny event w zbieraniu wypadajek, ale każdy może uzbierać chociaż na TS-y :)

ankak106 i Nutka lubią to.
  6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ehh..normalnie nie mam cierpliwości do tych postaci>:(>:(:mad::mad:

Żeby nad jedną grą ślęczeć 10 min i czekać na podwójne postaci to gruba przesada. Wzięłam ten najsłabszy rząd z kompletem itemów, potem wzięłam złoty rząd z kompletem itemów. Na koniec zostawiłam srebrny, ale z tym może być krucho. Tak jak dzisiaj uszlachetnionymi załatwiłam kwestie wypadajki na te pnącze, tak z tą z drzewa może być problem. Brak mi jej ok 700 sztuk, z drzew wyciągam ok 200 wypadajek dziennie. Eventu jeszcze 3 dni zostało, więc może być trudno. No, ale może jakimś cudem uda się. Jak nie wyjdzie to nic się nie stanie, chociaż te 2 pnącza są. A za resztę wezmę SP, kuponik i zobaczy się co tam jeszcze. Niestety tutaj muszę wybierać, bo czasowo mam za mało czasu na kombinowanie.

7. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Już się cieszę na samą myśl o czasie, jaki będę musiała zużyć na celowanie8)-.--.-

8. zdun44

zdun44 Czeladnik forum

dziekuje

9. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Minimum 3 h ci zejdzie :D

10. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Hej, gdzie mogę przeczytać, co dają poszczególne pnącza? Jakoś nie mogę znaleźć informacji :(

agnieska lubi to.
  11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

W poradniku Bawarskie Święto 2015

Trochę źle wyliczyłam, brak mi 210 wypadajki drzewkowej, więc dam radę :p

I tą SP też powinnam dać radę zgarnąć i coś jeszcze..

12. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

A ja właśnie zebrałam trawę cytrynową z dwóch pól na Bahamie i wypadło całe 0 pomponów. Nieźle.

13. Sekme

Sekme Generał forum

Pompony wypadają z drzew, więc nic dziwnego, że z roślin nic Ci nie wypadło ;)

14. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Chyba zrezygnuję z tych pnącz. Mam 279 talarów i raczej nawet na ten normalny nie uzbieram. Wypadajek prawie brak. Wykupię sobie tylko to, co jest w różnych i wybiorę za resztę jakiś item i dam sobie spokój. Szkoda czasu i nerwów.

bari06, eliza9070 oraz babydelfi lubią to.
  15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Normalnie mnie zmroziło jak zobaczyłem ten screen.
    Gdyby nie to , że Cię lubię to zrobiłbym złośliwe ..... xD:cry:xD:cry:xD:cry:xD.
    Mego współczuję i łączę się w bólu.
    U mnie 9 leży i nie mogę się zmusić do celowania.

Bry hiszpańskie (ponownie).

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ja właśnie porzucałam sobie piłeczkami i mam 221 talarów:D
    za 2 godz.20 min. zbieram goździki i złota piła jest moja:D
    jutro poluję na złotą beczkę:D
    może jeszcze złote pnącze się uda:)
    niestety jutro nie będę miała zbyt czasu,bo najpierw praca,a po południu zaczynam rehabilitację............

gretag lubi to.
  17. .dorek..

.dorek.. Forumowy żółtodziób

Z całej farmy po zbiorze drzew trzy pomponiki? To jakieś jaja są a nie ewent. Beznadziejne to.

bari06, bona53 oraz babydelfi lubią to.
  18. Iskierka95

Iskierka95 Komisarz forum

Witam wieczorowo,na taką ilość to dobrze zarezerwować cały dzień------trafić podwójne to około 15-25 min i najlepiej co jakiś czas się wylogować, żeby nas coś nie trafiło:mad:przynajmniej ja tak robiłam>:( a tak na koniec to ciekawi mnie co ten ewent ma wspólnego z bawarskim świętemxD

19. Nutka

Nutka Komandor forum

A ile tych drzew masz i na ilu polach? Bo to rzeczywiście wydaje się niemożliwe o_O

malinarp i kybek93 lubią to.
  20. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Śmiej się ze mnie, bom głupia... -.-Czytając wypowiedzi na forum powinnam już wiedzieć, na czym ta mini-gierka polega i jak długo się brnie przez smoki, czarownice i inne straszydła, wyskakujące niczym Filip z konopi na marnej strzelnicy odpustowej.
    Trzeba było wcześniej narobić piłek i sukcesywnie celować, bo teraz muszę uruchomić wszelkie pokłady cierpliwości, żeby wykorzystać te próby:wuerg::wuerg:
    Doszłam do wniosku, że nasi kochani tfurcy z BP chcieli wypełnić nam czas oczekiwania na wypadajki fascynującą, zajmującą, ekscytującą i pobudzającą zmysły mini-gierką:eek::pxD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.