Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

144 :30 to ok 5 sztuk, ale nie doliczyłam opóźnionego zbioru z 13 baobabów turbo, więc 5 sztuk z okładem na dzień.

2. gucio14

gucio14 Forumowy żółtodziób

chyba mnie ktoś wyrolował na piłeczkach, strzelałem i zostało mi 7 normalnych piłek i 1 premium nie mniałem czasu już czekać na smoka i takie tam podwójne, wyszedłem z gry a gdy wracam już nie mogę oddać żadnych strzał.ów. Czyli jak wejdzie się na strzelnicęto trzeba wszystko naraz wystrzelać , bo wrócićj uż u mnie się nie da aby dokończyć??

kybek93 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie słabo :( mam pytanko: ile potrzeba płatków kwiatów żeby zdobyć wszystko? Est-Orka pięknie wyliczyła ale nie mogę znaleźć.... jutro bede miała kastankowe pnacze wolne wiec natłuke troche-zmarnuje troche SN, a co....trudno.... do grudnia moze uzbieram, bo w grudniu na 2 tygodnie wyjezdzam gdzie bede miala ograniczony dostep do internetu i wolnego czasu :p wiec jak bedzie event to bede chciala sie z nim szybko uporac :p
    wiec planuje jutro 1 sekundowych natrzaskac na wypadajki a potem stawiam drzewka..
    a co w koncu radzicie? XXL czy zwykłe? bo juz sama nie wiem :(

eliza9070 lubi to.
  4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

TUTAJ masz ten post est-orki.
    "Aaa… mądrego to i przyjemnie posłuchać" (Pawlak w "Kochaj albo rzuć") O tym to nie pomyślałem (o tej godzinie) [​IMG]

AgiFarm83 lubi to.
  5. chrumcia91

dziekuje pieknie....
    a co do drzewek? jak u was? co radzicie sciagac xxl i postawic zwykle?

eliza9070 lubi to.
  6. danalm50

danalm50 Czeladnik forum

ja mam nastawiane drzewka xxl na wszystkich polach łącznie z lasem tropikalnym,no i oczywiście sieję też.. wypadajki jak na lek

arstwo.Pomponików wystarczyło na 3 kręcenia.Nie wiem jak wy to robicie,że macie już pnącza.

7. amber♥

amber♥ Komandor forum

hejka wszystkim ..:)
    Tak jak pisałam wczoraj , różne juz zdobyte ...mam 415 talarów tak +, - do złotego pnącza i itemów brakuje mi 8 piłeczek ..jeszcze drzewka trzymam , ale jutro zmieniam na głównej i dzikiej na pola i sieję coś na cały dzień a potem na noc...wystarczy mi tylko złote pnącze - na pamiątkę eventu ..:) ..jeśli będzie nadmiar wypadajek to wezmę sobie jakiś item :) ..hmm włączyli Renzo , akurat zbijałam te stworki i coś mi się zawiesiło ..:( musiałam wyjść z gry i nie dopisało mi 54 talarów tylko mniej :(..ale trudno dam radę jeszcze dużo czasu ..;)
    Powodzenia wszystkim i wymarzonych nagród życzę..:)

kybek93 i eliza9070 lubią to.
  8. chrumcia91

ja najpierw zbieram talarki, a na sam koniec wybiore nagrody. zobacze na co mnie bedzie stac :p

toDzasta i baska22 lubią to.
  9. JJoanna

JJoanna Książę forum

Mi wychodzi jedna pileczka premium dziennie ..... I tylko na tyle mnie stać 8)

Mój poziom to 87

10. 11eveline

11eveline Książę forum

A ja mam same drzewa. I wczoraj ze wszystkich wypadło 190 pomponów, a dzisiaj tylko 127. Różnica ogromna. Jeszcze chyba jutro skupię sie na drzewach, a w niedzielę wezmę się za płatki. Na razie płatków 5 sztuk, i wszystkie sa prezentami od sąsiadów. Przed eventem myślałam, że uda się zdobyć wszystkie trzy pnacza, ale dzisiaj wiem, że aby mieć jedno trzeba sie trochę postarać. :)
    Dla poprawienia nastroju kupiłam dzisiaj "w promocji" kurze jajo. Narzedzia zawsze się przydają :)

chrumcia91 i toDzasta lubią to.
  11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja dopiero teraz popracowałam nad płatkami i wstawiłam 18 premiowych pileczek,ale czy bede miala cierpliwosc nimi rzucac nie wiem hihihihi.W razie co jeszcze raz kasztanowe pnacze bedzie aktywne to dosieje cebule ,ale spokojnie moge jeszcze wyprodukowac 20,tylko pomponikow brakuje.Czas pokaze co i jak, marzyło mi sie 50 szt ale stawiam narazie na 40:)

toDzasta lubi to.
  12. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

na wszystko potrzeba 51 piłek premium, czyli 3060 płatków i 1530 pomponików, zakładając każdy celny strzał :)
    moje obliczenia: strona 20 post #395

chrumcia91, toDzasta oraz marzena5275 lubią to.
  13. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

A ja się bawię powolutku. :)
    Wykupiłam co się dało i mam :
    zagrody -stajnia czerwona, wilcza jama i 2x szopy
    drzewka na głównej :
    morela xxl
    morwa xxl
    buk xxl x 2
    buk xl x 2
    morwa xxl
    drzewka na wyspie:
    baobab
    achacha
    tamaryndowiec
    wianowłostka królewska xl
    papaja xl
    kaki xl
    Robię co się da i ile się da, ale zakończenie eventu czarno widzę, więc daję na luzzzzzzzzzzzzzz. :))

14. visa77

visa77 Komandor forum

Zimorodki nadal omijają mnie szerokim łukiem tak samo jak żółwie ( no cóż nadal będę polować )ale za to mam dziobaki :inlove: koguty i gołębie x2

15. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Powiem szczerze, że ten event nie ma nic wspólnego ze Świętem piwa? Niby nie trzeba siać, ale jednak tak, bo wypadajki? Drzewa zbiera się co 20 godzin, no chyba , że się podleje nawozem, to wtedy może dwa razy? Pierwszy raz jestem zdegustowana:) Brak mi poprostu słów i idę poświętować, no i napić się piwa oczywiście:)

poziom 97( od 4.05.2010)

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Małymi kroczkami do przodu. Wczoraj towar z Różne oprócz bananów, a dziś pierwsze pnącze.

17. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

A co to są te nagrody specjalne i jak je można zdobyć ?
    Pokazują się po 15 strzałach piłeczkami .

18. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry :)
    U mnie pomponów od wczoraj tyle się uzbierało
    Pomysłów na wykorzystanie jeszcze nie mam, bo...
    [​IMG] :p:p

Od wczoraj przybyło mi 219 pomponów, więc jeśli codziennie będę miała taki przyrost to do 23 powinnam ustukać jeszcze ok. 1050, co razem da ponad 1600 pomponów.
    Problemem mogą okazać się płatki, ponieważ mój stan posiadania SN jest mniej niż zadowalający[​IMG] , a żeby zgarnąć wszystkie nagrody musiałabym mieć ok. 3200 płatków. :oops::oops:

Ostatnie edytowanie: 18 września 2015
  19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Brak mi 4 płatków kwiatów żeby ukręcić drugą piłeczkę:( Strasznie wolno idzie, ale event przyjemny

eliza9070, marzena5275 oraz dotikampo lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tadam:D Przyłożyłam się i są efekty:) Wczoraj 190 pomponików, dzisiaj 227:) Wykosiłam xxl (było ich jakieś 10% wszystkich drzew) i wystawiłam nawozowe - ile miałam. Zaraz odpalę pnącze, chyba załapię się z nim jeszcze na przedostatni dzień eventu, to najwyżej dorobię płatków. Walczę, walczę - tym razem nie z losowością ale z wybujałą żądzą posiadaniaxDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.