Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dziękuję za zwrócenie uwagi zaraz zostanie to poprawione :)

ma-ter, eliza9070 oraz chrumcia91 lubią to.
  2. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Czy ja dobrze zrozumiałam: 3 rzędy chmur?
    Najchętniej zgarnę pakiet 60 SP (szkoda,że tylko jeden), TS-y i może nazbieram na 5 ZB.

3. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, czy dobrze zrozumiałam, że wypadajki będą tylko z drzew i pól? Wygląda na to, że zwierzaczki trzeba wysłać na urlop do paska. Pozdrawiam

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a proszę bardzo :)
    dokladnie tak- i ja swoje też pochwoam, chociaz probuje tour de farma II skonczyc i jeszcze jedna misje, ale to zdażę :p
    juz sie nie moge doczekac tego eventu. :)
    oby tylko te wypadajki dopisały
    jutro usuwam zagrody do paska i wystawiam drzewa
    dzieki nowym misjom z drewnem i bobrami zdobylam sporo gwiazdek- w misji z drewnem tylko ostatnie zadanie z kombajnem zostawiam a bo i drewna mi zabraknie troche, ale do tropikalnego lasu coraz blizej :p

ma-ter, gadek oraz betty10 lubią to.
  5. Kathea

Kathea Baron forum

Event całkiem, całkiem. Szkoda trochę że trzeba farmę przemeblować, ale mówi się trudno, nagrody są chyba tego warte.

est-orka lubi to.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

A ja czekam na naszych super strategów ,posłucham jakie bedą mieli pomysły na event i podejme decyzje jak to zaplanowac by miało rece i nogi;)
    Bardzo mi to pomogło przy kotach,czlowiek ciągle sie czegos dowiaduje i uczy mimo ze tyle gra.Jak to sie mowi co dwie głowy to nie jedna,a tu bedzie wiecej głów:)))))
    Narazie zdejmuje z pól futrzaki i inne gady,czas na ich urlop hihihi

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Event bez siania i jednocześnie event bez użycia super paszy... lepiej być nie mogło. xDxDZapowiada się super. Nagrody też fajne ale trochę ich dużo i trudno będzie się zdecydować.o_O Mam nadzieje że wypadajki będą leciały na tyle dobrze że przeciętny farmer jak ja czyli bez duuużej ilości super nawozu i rzędu kasztankowego da rade uzbierać na choć jedno kompletne pnącze oraz komplet nagród z zakładki różne i z jeden luźny itemik na wyspę. :)

martynka1428, est-orka oraz ramona45 lubią to.
  8. koolek50

koolek50 Forumowy żółtodziób

Czy dobrze mi się wydaje, że cudowne pnącza, to nie trzy różne, tylko nakładki na zwyczajne pnącza, tak jak w przypadku zagród?

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    Podoba mi się tym razem xD
    Farmę obstawiam wyłącznie drzewami na rozpoczęcie, po zebraniu pnącze kasztankowe na polach zrobi swoje ;)

10. Kathea

Kathea Baron forum

Też się zastanawiam czy nie zdemolować tylko jednego pola i posłużyć się pnączem.

est-orka lubi to.
  11. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

pytanie, które drzewa stawiać, żeby było z nich dużo wypadajek... Baobaby (odkąd wprowadzili do gry baobab trochę się to określenie zdewaluowało, ale chyba nadal wiadomo o co chodzi) na pewno, a reszta?

ma-ter lubi to.
  12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Baobaby u mnie na stałe stoją ;) na pewno wszystkie specjalne, reszta ile gdzie wlezie xD

est-orka lubi to.
  13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

14. czarsa

czarsa Baron forum

Witajcie Farmerzy..:))

...a ja jestem nastawiona niezbyt optymistycznie...do wypadajek specjalnego szczęścia nigdy nie miałam (mimo kasztanowego pnącza itd)...no cóż...powystawiam co się da i zobaczymy jak mi "obrodzą" wypadajki...:)

est-orka lubi to.
  15. janczurka

janczurka Stały bywalec

Norbi - dzięki za wskazówkę! :)

-norbijas- lubi to.
  16. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzięki za znalezienie tego postu :).Właśnie myślałam , żeby wykorzystać radę Ogiego tylko nie pamiętałam , gdzie szukać postu :).Też mam premium i postawię drzewa 20 godzinne wszędzie ;):p. A potem na jednym polu pnącze załatwi drugie
    wypadajki:).

-norbijas- lubi to.
  17. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

A ja drzew nie mam za dużo, raptem zajęły mi cala leśna polanę i połowę leśnej łąki, myślicie że warto zainwestować w drzewa i dokupić jeszcze klonu lub migdała?

-norbijas- lubi to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

spoko:)
    godzina siania i wypadajki beda;) a przy premium piaty zbior bedzie darmowy;)

nie musi to byc klon ev migdal wystarczy ze czas 20 h;):)

19. Kathea

Kathea Baron forum

Przydatny taki event, zaczęłam przeglądać jakie drzewka mogę wystawić i ze zdziwieniem zobaczyłam że 20 tajemniczych sadzonek siedzi sobie w pasku i się nie odzywa.

wolf031973, gadek oraz .Robaczek. lubią to.
  20. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Czyli mam rozumieć że nie ważne czy postawie śliwkę czy klon cukrowy prawdopodobieństwo wypadajki jest takie samo??? tez muszę dokupić parę drzew myślałam żeby kupić klony ale chyba można to załatwić tańszym kosztem...

-norbijas- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.