Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Za talarki które zdobędziesz w mini grze. Tam w nagrodach w każdym pakiecie są 3 itemy i rząd cudownego pnącza.

ma-ter, gadek, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

tak, za talarki

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam. Evant zapowiada się świetnie :). Nagrody z zakładki Różne -super i jak tanio :D. Chyba, że strzelanka nie będzie wcale taka łatwa :(, ja np. krecików u Renza nie ruszam bo bym już nic nie zdobyła. No i istotne jak będą wypadać wypadajki :eek:. Zastanawiam się czy nie zostawić drzew na 2 polach a tylko na jednym zdjąć zagrody i dać pola? Tu będzie można podrobić jakimś przyspieszaczem, a jak się pracuje to z drzew normalnych i tak tylko raz dziennie się zbierze :eek:. Mam nadzieję, że na nagrody z zakładki różne uzbieram :D, nawet może być bez złotych bananów, bo to co na nie to raczej przeznaczę najpierw na pnącze :p. Powodzenia Wszystkim życzę w zdobyciu wymarzonych nagród :).

ma-ter, Megan oraz toDzasta lubią to.
  4. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

a czy ktoś mógłby mi sensownie wytłumaczyć różnicę między zwykła piłeczką, a premium? Tzn chodzi mi o to jaka jest wyższość tej drugiej nad pierwszą? No bo zakładając, że trafiamy tylko zwierzątko, które trzyma w łapkach dwa talarki, ze zwykłej piłeczki na którą potrzeba 30 i 15 dwóch róznych wypadajek otrzymamy 30 talarków, tak? (Mamy 15 strzałów), a z premium dwa razy więcej, czyli 60 talarków, tyle że potrzeba dwa razy więcej jednej i drugiej wypadajki (plus złote liście), czyli odpowiednio 60 i 30. Czy to nie wychodzi na to samo?

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Rząd chmur srebrny i złoty - rozumiem , że to też po razie można zdobyć . Czyli w sumie 3 rzędy chmur.
    Czy młyn tylko na farmie, czy można też wykorzystać młyn na Bahamie?

6. Megan

Megan Komandor forum

Na razie pnącze sobie odpuszczę, wolę pozbierać inne nagrody tyle ile się uda.
    Wszystko będzie zależało od wypadajek i trafności w strzelaniu:)

martynka1428 lubi to.
  7. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Chyba tylko zaoszczędzasz na czasie produkcji w młynie.

Nutka i toDzasta lubią to.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Start
    Czwartek, 17.09.2015, godz. 14:00
    Koniec
    Wtorek, 23.09.2015, godz. 14:00

to we wtorek czy 23 w srode koniec?

przeczytałam poradnik i chyba zwykłe piłeczki bede robic, skoro z zagró nic nie będzie lecialo to te pochowam, na leśniej polanie wystawie same drzewa a na dzikiej i głównej i pola no i na bahamie troche tego troche tego. najgorzej ze drzewa beda 2 albo 1 raz dziennie do zbioru wiec z wypadajkami srednio moze byc...hmmm zobaczymy. plan minimum to uzyskac rzędy i itemy na nie, pozniej ZB, tsy, i reszte z ostatniej oferty a na sam koniec jak sie uda stare itemy. mialam na weekend wyjechac, ale w takim razie hmm... :p zastanawiam sie jeszcze czy w dzien siac roze czy kalafior te dłuższe czy normalnie cokowiek i tylko na noc goździki...pomysle :p

Ostatnie edytowanie: 15 września 2015
  9. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Bardzo mi się ten event podoba, co prawda ze starych itemów mam wszystkie ale te nowe też są fajne i trzy pnącza... hmmm :p Oby tylko wypadajki wypadały... Się trzeba przygotować i powystawiać trochę więcej drzew :)

10. chrumcia91

z przyspieszeniem wzrostu drzew moze byc gorzej-TNZ mam nieco ponad 500 wiec nie zamierzam tego wszystkiego zużyć...no cóż, powolutku powolutku bede zbierac...mam nadzieje ze sie uda

11. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

chrumcia91 -W kalendarzu Bawarskie święto kończy się w środę.

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Pierwsza reakcja, kiedy zaczęłam czytać poradnik: "O nie, znowu wędkarski". Dopiero kiedy doczytałam, że nagrody będę mogła sobie sama wybrać - odetchnęłam.
    Co prawda będę musiała zrobić totalne przemeblowanie, bo wczoraj(!) poustawiałam wszędzie zagrody... ale cóż.

Sekme, ma-ter, MaDzo i dalsza osoba lubią to.
  13. chrumcia91

wiem, ale w OO jest napisane ze 23 we wtorek wiec trzeba by to zmienic :p

***kacper*** lubi to.
  14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Może mi ktoś mądrzejszy ode mnie wytłumaczyć czy są do zdobycia 3 rzędy chmur? Z tego co czytałam to rząd można kupić tylko raz i będzie skreślony.
    Chora jeszcze jestem i coś główka słabo myśli :oops:

15. 7sarenka

7sarenka Czeladnik forum

Jak to jest z tymi rzędami chmur? Czy srebrny i złoty są osobno do zdobycia, czy są to "nakładki" na podstawowy? I czy w takim razie trzeba je kupować wszystkie po kolei, żeby mieć złoty?

ma-ter, Nutka oraz zazulec lubią to.
  16. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Każdy dzień ewentu cenny , więc niech się kończy jak najpóźniej. Byle tylko "wypadajki" dobrze leciały. Miłego dnia.

chrumcia91 lubi to.
  17. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Ekspert forum

wypadanki tylko z drzew i pól , o zagrodach nie ma mowy, czyli trzeba tylko sadzić nasiona.

18. -wiercipiętka- jeden z Twoich postów usuwam jako dubel i proszę nie pisz posta pod postem.

19. visa77

visa77 Komandor forum

Z tego wynika że zwierz do paska należy zwinąć a wystawić wszystkie drzewka z zapasu :D nawet podoba mi sie ten evencik a jak będzie w praktyce to okaże się jutro :p

20. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

jutro nie... dopiero pojutrze;)

visa77 i eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.