Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Może dlatego , że lepiej leci ze zwykłych drzew bo wypadajki zależą tylko i wyłącznie od długości wzrostu a nie od jabłecznika , kerstolu a tym bardziej kasztanowe pnącze nie ma wpływu na drzewa o_O;). Była o tym dyskusja w tym wątku ;)

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

U mnie celownik jakoś kiepsko działa tzn. tak jak kiedyś gdy był błąd w kretach..Póki co 30 talarków mam..Pompony dość kiepsko lecą..

toDzasta lubi to.
  3. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Nic się nie martw, u mnie po zbiorach całej (!) farmy uzbierałam składników na 1 zwykłą piłeczkę - chyba sobie odpuszczę ten event :( Mój poziom to 94. Myślę,że to jakie kpiny.

4. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

U mnie wylecialo 224 piłeczek,zostawiłam drzewa dalej,czesc podlałam skarpetami.Jak juz uzbieram troszku zajme sie cebulą,wydusze z gadziny ile mozna, tylko musze miec spojrzenie na to ile moge wycisnac z drzew by na darmo SN nie tracic.

gadek lubi to.
  5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

U mnie to nie działa od początku wprowadzenia. Może to jakieś testy jeszcze.

6. Kathea

Kathea Baron forum

Pomponów na chwilę obecną mam 6, płatków 1700 więc z farmą mam spokój do jutra.

Nutka, gadek oraz marzena5275 lubią to.
  7. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

witam
    mam ten sam problem ile niebieskich naprodukowac ,na początek 160 pomponów , narzazie 8 zwykłych czeka na próby:)

powodzenia w strzelaniu

marzena5275 i Mariolka7214 lubią to.
  8. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

I już wiadomo czemu nie ma
    Zepsuło się.

marzena5275 i godia17 lubią to.
  9. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

witam
    u mnie z trzech pól obstawionych drzewami wyleciało 118 pomponików, z goździków i zielonej herbaty na super polach 77 płatkow
    jedna piłeczka premium ukręcona, 38 talarków zdobyte, jak zdobędę więcej zobaczę na co wydam

gadek i toDzasta lubią to.
  10. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja chyba poczekam do końca eventu - jak mi się zbiora więcej pileczek i platkow kwiatow to wtedy może rusze do ataku - i może zbierze się wtedy na jakas nagrodę ? Dobrze , ze chociaż można wybierac nagrody jak tam cos ustrzelisz a nie jak w rybim dawali ci losowo BP czy tam ktoś inny :oops: ? co chcieli - co mi ciagle leciało samo PD - tego nie zapomnę ewentu:p To wtedy po zakończeniu ewentu Bawarskiego wybiorę sobie cos małego tak na pocieszenie i już a teraz nie będę sobie flakówxD ze zdenerwowania psula i już . Dobrze - ze sadzic czegos tam nie trzeba - tylko sobie posieje jakas rosline dlugorosnaca i już ( i mi się zbierze trochę na dożynki ) :p Poziom 87

11. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Aż oczy z niedowierzaniem przetarłam.....ze wszystkich drzew wyleciało aż 36 pomponików:cry:.....kpina jakaś.Z płatkami kwiatów lepiej bo z żyta i imbiru jest 106.Czyli aż 2 zwykłe piłeczki mogę wyprodukować hahaha.

12. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

To jest najgłupszy - chociaż nie, głupi to był event gdzie sialiśmy 50 tyś rośliny eventowej.
    To jest najbardziej oszukańczy event odkąd gram w tą grę (tak wiem, że tę grę, ale tak tego nie znoszę, że nie będę tak pisać :p ). Po pierwsze ilość wypadajek potrzebna do zdobycia wszystkich nagród (no bo kto powiedział, że farmer na 94 poziomie ma się zadowolić tylko częścią???) zwala z nóg, ale jak wiemy nie ilość wypadajek tylko ich wypadalność jest kluczowa. A z drzew lecą jak wszyscy widzimy - jak krew nosa. Z pól pewne będzie lepiej (nie wiem, bo nie siałam jeszcze nic na wypadajki), ale nic to nie da skoro pomponików będzie jak na lekarstwo. A po drugie i najważniejsze gra w strzelanie piłeczkami jest po prostu jednym wielkim oszustwem! Ja rozumiem, że zwierzątko trzymające dwa talarki nie będzie się pojawiało z częstotliwością dwa na sekunde, ale że po ustrzeleniu 8 takich zwierzątek nie pojawi się już kolejne??? To po dawać ludziom nadzieje, że na 15 strzałów będą mogli zdobyć 30 talarków? Ile trzeba by czekac żeby zdobyć te 30 talarków? Godzine, dwie, a może cały dzień, bo algorytm wyskakiwania zwierzątek z dwoma talarkami jest tak napisany, żeby pojawiały się raz na godzine?
    Żenada - tylko tyle.

13. Atomcia

Atomcia Weteran forum

EstOrko potwierdziło się to co znalazłaś ... 4 próby premium i ze wszystkich max 54 talarki :)

14. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Zaczęłam z ilością:

polnych pomponów - 198

płatków kwiatów - 13. Teraz mam - 887 szt.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

15. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

To jakaś porażka! :eek: BP sobie robi z nas żarty. Z tego co miałam powinno mi wylecieć z 1000% więcej wypadajek. Jak tak dalej będzie, to po raz pierwszy od pięciu lat zrezygnuję z robienia eventu!

{Monia}, zyfika oraz bari06 lubią to.
  16. deadwing

deadwing Komisarz forum

Wypadajki spadły na mnie jak zimny prysznic: 95 pomponików i 44 płatki. Toż to nawet na 1 piłeczkę premium nie wystarczy :cry:.

Wobec tego redukuję swoje naiwne i zuchwałe plany do absolutnego minimum: Różne xD.
    Pnącze i tak już mam za wysokie, po co mi kolejne piętro przy moim lęku wysokości. :p

17. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Jesteś w błędzie xD

pppppp26 i -MarekW- lubią to.
  18. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

Kalarepa na SP - jedno pole, jedna wypadajka. Posiałam róże, za 5 godzin zobaczymy ile tego wszystkiego wyleci.

19. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

to mozemy sobie reke podac a na dodatek tego wszystkiego tej pileczki nie moge wyprodukowac na baharamie. lev 97

dodotrzy i JJoanna lubią to.
  20. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Pomponów starczyło na trzy piłeczki premium, z każdej 54 talary. Gierka faktycznie nudna jak flaki z olejem :sleepy: Dokupiłam orzechów włoskich i praktycznie cała farma i wyspa zamieniły się w sad. XXL pozdejmowałam (z wyjątkiem tych najwyższych z Bahamy)- leci z nich baardzo słabo.

toDzasta i gadek lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.