Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ups... faktycznie :)

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję.... to wszystko wyjaśnia:) U mnie zbiór tylko z farmy.
    Bahamę zbieram dopiero jutro.
    Uffff....a już się zaczynałam martwić, że coś nie tak z moją faremką.

3. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam pomponikowoxD
    U mnie po zbiorach wyszło 207 pomponów i 29 płatków z magicznych,bo pól na razie mam zero:)

4. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ustrzeliłem 30 talarków z premium i wybrałem sadzonki na bahamę i farmę oraz naklejka , jutro wybiorę s.paszę , w sobotę kupon i zagrody, w niedzielę s.nawóz a na koniec ZB albo wcześniej:p.Szału nie ma ale co zrobićxD

toDzasta i godia17 lubią to.
  5. ma-ter

ma-ter Komandor forum

przecież w poradniku jest napisane, że tylko drzewa i pola:(

6. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Wypadły mi 82 płatki i 58 pomponików, słabo.

godia17 lubi to.
  7. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Doskonale leca z cebuli, kazde super pole =1 wypadajka.

8. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Potwierdzam, słabo z wypadajkami, oj słabo:(

Żeby sprawdzić jak to wygląda ze strzelaniem, na próbę zrobiłam zwykłą piłeczkę i doszłam do wniosku, że to strzelanie zabiera sporo czasu, żeby oddać 15 strzałów zajęło mi to 35 minut, pojawiło się 8 zwierzaków z podwójnymi strzałami, zestrzeliłam je i to czekania, 5 minut, po 10 min utach odpuściłam, bo ileż można czekać, więc ustrzeliłam trzy z premium i znowu długo, długo nic, więc zużyłam cztery strzały na zwykłe i taki efekt...

Poszłam do sklepu i kupiłam TS-y....zatem u mnie pierwsze koty za płoty;)

Teraz uzbieram na piłeczkę premium i zobaczę jak to wygląda, żeby mieć porównanie:)

Wystarczy robić piłeczki w jednym młynie, na farmie niech kręci się SP:)

9. Grzechotnik83

Grzechotnik83 Forumowy żółtodziób

Potwierdzam, na dwóch polach miałam cebulę na super polach i z każdego poleciał płatek

czarsa lubi to.
  10. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

Zrobiłam na próbę 1 piłkę zwykłą, bo zabrakło mi pomponów na premium, ale skoro gra jest nie ograniczona czasowo to myślę, że spokojnie można upolować te podwójne i złote wyskakujące coś i lepiej czekać aż się uzbiera na piłeczke premium :)

Nutka, Megan, godia17 i dalsza osoba lubią to.
  11. Kathea

Kathea Baron forum

Mam uszlachetnioną tylko róże więc jednak przy niej pozostanę.
    Z resztą i tak już powoli kończy się SN.

12. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    U mnie po pierwszym zbiorze wygląda tak
    Bez rewelacji i nawet piłeczki malutkiej ukręcić nie mogę:cry:
    Jutro będę miała pełniejszy obraz co do brakujących płatków i odpalę pnącze :)
    Pozdrawiam i samych celnych strzałów życzę :)

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

est-orka - święta racja!

No przecież do końca nie może być idealnie. O czym byśmy pisali i na co narzekali, że wszystkie nagrody zdobyte bez problemu? [​IMG]
    A w temacie płatków 42, pomponów 79... [​IMG] Jak na zachętę, to super [​IMG] . Oczywiście na zachętę do [​IMG]
    albo do [​IMG] .
    To była reklama....

14. Menasa

Menasa Forum Pro

Ludzie! Bierzcie premium!
    12 podwójnych miałam, z tego co widzę to rekord. Powiem tak: pierwszy 6-7 nie ma problemu.:inlove: Do 10 da się wytrzymać.:music: Po 10 masakra.:eek: Po paru minutach jeszcze 2 mi się pojawiły,-.- a po następnych 10 minutach dałam sobie spokój. :cry:
    Jakbym miała czekać 2 razy z dwoma zwykłymi piłkami to by była jeszcze większa masakra.:wuerg:

15. JJoanna

JJoanna Książę forum

A mi wyleciało ( uwaga ) tylko 48 pileczek ...... A miałam obstawione trzy cale pola drzewami - tj. , Las tropikalny , Dzika laka , i Lesna polana - i prawie wszystkie drzewa XXL lub XL i dodałam Jabecznik z cukinia i Kersthol i kasztanowe pnącze i wyleciało 48 pileczek :cry::cry: a zbiory ze wszystkiego zebrałam po godz. 14.00 . Ja nie wiem jak to robicie , ze wam wylatuje po 150 pileczek 8)8) Na platki kwiatow czekam ze dwie godziny jeszcze bo posialam Gozdziki na super polach na farmie i Kawe na wyspie ( najwyzsza roslina na wyspie jaka mam )
    P.S.
    Mój poziom to 87

gadek, Megan, godia17 i dalsza osoba lubią to.
  16. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    ale fajnie... na 364 drzewa wypadło mi 86 pomponów... z tej radości zakończyłam zbieranie płatków na 450 szt
    Pomijam radosne zabawy z pnączem....całe 40 minut to trwało.

17. winiulka

winiulka Ekspert forum

strzelanie bardzo proste,ale makabrycznie denerwujace
    zdobyłam 54 talarki,ale tylko dlatego,że zabrakło mi cierpliwości
    przez prawie 15 min nie pokazał mi się żaden zwierz z 2 monetami " makabra",dlatego strzelałam do złotych
    jak cały czas tak będzie to bez waleriany sie nie obędzie

18. czarsa

czarsa Baron forum

Wszystkim farmerowiczom sypię płatki do stóp...:)) których jakoś mało...:cry:

Dzika łąka, leśna polana i las obsadzone drzewami ---- 114 pomponów
    Główna - goździki, baha - Imbir - 64 płatki...

tak jak myślałam...u mnie wypadajki jak zwykle...ja sobie a one sobie...ale może kurek odkręcą...??
    jak widać wypadajki nie zachwycają...cóż, najwyżej nie zrobię eventu...a szkoda by było...:eek:

Powodzenia wszystkim...:D...sobie oczywiście także...;)

gadek, Megan, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  19. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Znalazłam, prezenty można wysyłać jak się wysunie pasek sąsiadów, tam jest ikona prezentu. Należy w nią kliknąć i można wysyłać. Tylko dlaczego nie ma o tym informacji ?????????

eliza9070 lubi to.
  20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Na starcie 58 płatków i 70 pomponików. A ponieważ skusiliście premium to cierpliwie poczekam. Płatki szybko uzbieram.

Nutka, gadek, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  21. Atomcia

Atomcia Weteran forum

u mnie też to samo czekam i czekam na podwójne ale się doczekać nie mogę, po zebranu 4 z podwójnych blokada ,nawet jeden się od tamtej pory nie pojawił :D udanego rzucania piłkami życzę :)

Nutka i godia17 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.