Event Bawarskie Święto 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Witajcie Farmerzy!

Pora na Bawarskie Święto 2015! Powitaj Kima, uroczego czerwonego pandę i jego nową budę z grami. Czy chcesz przetestować swoje umiejętności i wygrać wspaniałe nagrody? Zapraszamy!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

START
    Czwartek 17.09.2015, godz. 14:00

KONIEC
    Środa 23.09.2015, godz. 14:00

[​IMG][​IMG]

>>PORADNIK<<

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 września 2015
  2. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

O rany:)Pierwsza?
    Idę czytać poradnik :)

Przeczytałam. Na razie mi się podoba (pomijając fakt, że za jedną piłkę Premium potrzeba straszne ilości wypadajek).
    Nagrody można sobie wybrać samemu? Bomba! Szkoda tylko, że są jednorazowe. Ale 5ZB, 60 SP, 60 SN piechotą nie chodzi... I TS... no no...

Ostatnie edytowanie: 15 września 2015
  3. iza_79

iza_79 Książę forum

fajny :)
    piłeczka premium się nie opłaca, chyba że tylko czasowo z młyna jako produkcja
    a jeszcze co nam dadzą poszczególne pnącza i itemy?

4. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

Będą złote banany do wygrania xD
    Oby tylko płatki ładnie wypadały z drzew i zagród!

5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Poczytałam i dla mnie jest to zdecydowanie za trudne 8). Jak to dobrze , że zaraz będzie dyskusja i drążenie tematu bo dopiero po poczytaniu farmerów będę mądra :inlove:;):p

6. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Po przeczytaniu poradnika stwierdzam, że nagrody są nawet nawet.
    Czy ja widzę aż 3 różne pnącza do zdobycia?
    Cieszę się na stare itemy bo właśnie tych mi brakuje do uzupełnienie starego pnącza z nimi.

Tylko słowo premium mi się źle kojarzy...
    Mam nadzieję, że trafialność będzie taka jak na Walentynki, a nie jak na rybach...
    Opłaca bo Ci się monety policzą razy 2

7. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Muszę poczytać ze dwa razy na spokojnie, żeby nie zadawać pytań w trakcie eventuxD

Złote banany najbardziej mi odpowiadają jako nagroda:)

zonaania2122, ania5757 oraz toDzasta lubią to.
  8. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Fajny ciekawy event bez smętnego siania to trzeba gdzieś zapisać bo taka sytuacja prędko się nie powtórzy :p oby wypadajki leciały jak zawsze i będzie ok ,nagrody bardzo ciekawe więc pozostaje czekać na start ;). Wydaje mi się ,że nie powinniśmy tym razem narzekać;)

pk432 i toDzasta lubią to.
  9. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Cena piłeczek jest zaporowa :(. Chyba , że to jakiś pakiet piłeczek w cenie 50 i 90 fl ;)

10. Megan

Megan Komandor forum

Czy ja dobrze zrozumiałam, banany możemy kupić tylko raz...

Nagrody z zakładki Różne można zdobyć tylko raz.

zonaania2122 lubi to.
  11. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

ale koszt jest też 2 razy większy, więc jak wcześniej wpomniane, zysk tylko na czasie w młynie , nie wiem czy warto za złote liście, wolę przehandlowac zapasy8)

ma-ter i aweva55 lubią to.
  12. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

i całkiem ciekawy evencik bez siania-to mnie sie podoba:)
    i nagrody całkiem,całkiem przyzwoite
    dobrze,że udało sie odkryc las to i wypadajek może bedzie wiecej;)

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mi też się podoba. Nie ma żmudnego siania :) i złote banany i 60xSP co za nagrody :) no i itemy oczywiście :music:

14. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam
    Całkiem nieźle, bez nudnego siania xD A resztę zobaczymy :)

Pozdrawiam

15. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Za dobrze by nam było jakby za tak mała liczbę monet można było kupować wiele razy takie cenne nagrody ;)

16. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

czyli z normalnej piłeczki mając 15 rzutów, a trafiając tylko w zwierzaczka trzymającego dwa talarki uzyskamy 30 talarków, tak? a że na normalną piłeczkę potrzeba 30 jednej wypadajki i 15 drugiej to, żeby zdobyć wszystkie 3 pnącza z itemami potrzeba 1790 talarków, czyli tylez samo jednej wypadajki i połowę tego, czyli 895 drugiej. Nie wspominając już o innych nagrodach.... Chyba trzeba się na coś zdecydować, bo takiej ilości wypadajek to świat nie widział....

Edit: czyli na wszystkie nagrody z kategorii różne (oprócz naklejki - bo to pierwsze to chyba naklejka?) plus złote pnącze i itemy do niego potrzeba 990 talarków, czyli tyleż samo niebieskiej wypadajki i 495 białej? Bo nie wiem czy dobrze liczę - troche skomplikowany ten poradnik :p

Ostatnie edytowanie: 15 września 2015
  17. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

rzeczywiście może by ciężko, bo wychodzi, że na same 3 pnącza trzeba 601 piłeczek (najbardziej optymistyczny wariant , że za każdym razem trafi się podwójne talarki), chyba że będzie lepiej wypadac niż zwykle, bo ostatnio leciało słabo, pomimo posiadania wszelkiej maści dopalaczy (puchary na maksa, pnącze, żółwiki)

ma-ter, Megan oraz toDzasta lubią to.
  18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Bez siania " eventówki" - bardzo duży plus. Fajne nagrody, dobra zabawa- byle tylko "wypadajek" było co nie miara. Wszystkim farmerom życzę zdobycia jak najwięcej upragnionych nagród. Miłego dnia.

19. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Itemy są do wielokrotnego zdobycia, Rząd Cudownego Pnącza - tylko raz
    Po zakupie Pnącze będzie przekreślone i oznaczone jako wyprzedane.

Czy to oznacza że pnącze trzeba kupić??

20. Annanasek

Annanasek Książę forum

Mi również podoba się nadchodzący event, a najbardziej to, że trafianie piłeczkami nie jest ograniczone czasowo, i można wybierać tylko tą kocicę-czarownicę, która dzierży dwa talarkixDOjj będę się na nią zasadzać:p
    Pod warunkiem oczywiście, że wypadajki mi na to pozwolą, a jest duże prawdopodobieństwo, że z nimi łatwo nie będzie:oops: Ale co tam, po tym globalu:wuerg: to mnie już chyba nic nie zdeprymuje;)
    Powodzonka Wszystkim!

...a teraz idę sprawdzić pasek-.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.