batonik czekoladowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 2 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Co to jest i co robi batonik czekoladowy w mojej stodole w zakladce INNE - wartosc 6 SN

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W obecnym evencie Królowa karnawału rzuca słodyczami, między innymi batonikami czekoladowymi. Informacje na ten temat znajdziesz w poradniku: Królowa karnawału.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

tak, tylko co on robi w stodole w zakladce INNE a nie jest zebrany do kosza?

4. SMOD_Atena

Tego nie wiem, być może nie został wymieniony po poprzednim evencie z Królową karnawału i zostanie wymieniony przy najbliższej wymianie.

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

Jak przy najblizszej wymianie, skoro w tej edycji punkty za lizaci & Co. zapisuja sie bezposrednio w grze po zakonczeniu zbiorow do koszyka.

6. SMOD_Atena

W poradniku napisane jest:

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

Podejrzewam rozmawiamy dwoma roznymi jezykami polskimi. To co piszesz wszystko sie zgadza, to nie jest jednak moim problemem.
    Mam jeden jedyny baton czekoladowy ktory nie zapisal sie w grze (w listwie na dole) ale w stodole / inne.
    Moje pytanie pozostaje wciaz bez odpowiedzi: Co on tam robi i dlaczego?

8. SMOD_Atena

Wygląda na to, że rzeczywiście się nie rozumiemy. Tak jak napisałam wyżej, ten jeden batonik być może pozostał po poprzednim evencie z Królową karnawału z ubiegłego roku. Powinien już dawno być wymieniony, ale być może miałeś wtedy jakąś przerwę w grze i ten przedmiot został na koncie. I albo zostanie wymieniony po zakończeniu obecnego eventu, albo przy najbliższym działaniu skryptu wymieniającego takie pozostałości.

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

Z poprzedniej edycji nie pozostal, pojawil sie po zakonczeniu dekorowania wozu.
    Pisac w tej sprawie do PT i zwrocic uwage T/N? Po udzieleniu odpowiedzi mozna zamknac

10. SMOD_Atena

Jeśli jesteś pewien, że batonik pojawił się w Stodole teraz to zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do PT. A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.