bateryjki do utylizatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 26 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry :)

W związku z tym OO:

"Event "Powrót utylizatora" rozpocznie się 31.08.2016, jednak nublońskie baterie zaczną pojawiać się podczas zbiorów już od 28.08.2016, od godz. 14:00."

mam pytanie, jakie są zasady wypadania baterii? Czy lecą ze wszystkiego (zagrody, drzewa, rośliny) i na wszystkich łąkach? Czy też obowiązuje zasada, że im dłuższy czas wzrostu, tym większa szansa na bateryjkę?

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Leca ze wszystkiego (przynajmniej tak bylo do tej pory) i chyba ze wszystkich pol (w poradniku z zeszlego roku nie jest to doprecyzowane, stad takie moje zalozenie)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zagma dziękuję za pomoc.

Ja też niestety nie pamiętam jak to było z tymi nublońskimi bateriami, ale wydaje mi się, że tak jak zawsze to jest z wypadającymi, eventowymi przedmiotami tak i baterie w poprzednim takim evencie wypadały losowo i z różną częstotliwością i zakładam, że i tym razem tak będzie i tak jak wtedy:

Pepa2016 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dziękuję za pomoc, można zamknąć :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.