baterie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

co mam zjeść żeby więcej baterii mi wypadało ,proszę o podpowiedż

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma żadnych przetworów z dzielnicy rzemieślniczej,które zwiększyłyby ilość wypadających przedmiotów.Są jednak inne sposoby na zwiększenie ich ilości.Przede wszystkim siejemy rośliny,które mają długi czas wzrostu, oprócz tego,ze im dłuższy czas posianej rośliny tym większe szanse na wypadajkę, jest jeszcze klika czynników,które wpływają na zwiększenie ilości wypadajek,np..: item "John Cytryna" -zwiększa o 5 % wypadanie przedmiotów,w tym tez eventowych wypadajek,oraz runa na -Drzewie mądrości "Żywa legenda",w której deponujemy zdobyte w misjach puchary i po zdeponowaniu,szanse na większą ilość wypadajek również się zwiększają.
    Dobrze tez jest zajrzeć do wątku eventowego,poczytać,zapytać : >>>KLIK <<<,tam Gracze na bieżąco udzielają sobie nawzajem różnych porad i wskazówek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

nie mam, dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.