Baterie nubloskie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Atomcia, 7 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:)Witam, mam pytanie : czy tylko mi zniknęły nublońskie baterie, które jeszcze kilka dni temu były w pasku pod "inne" czy po prostu te stare trzeba już było zutylizować ?

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja mam , na samym dole - takie szare jakby na razie nieaktywne :)

3. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Dzięki Amber jeszcze raz sprawdzę :)
    Sprawdziłam nie ma ich....

4. Farmer_woj

Farmer_woj Aktywny autor

Sprawdzałaś w stodole w zakładce inne?
    na samym dole u mnie na stanie jest 8

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Atomcia, "stare" baterie powinnaś mieć w stodole w zakładce "inne" na samym końcu - jak np. licencje czy wejściówki do Wesołego Miasteczka. :)
    Oczywiście o ile zostały Ci jakieś "stare" zapasy. ;)
    Jeżeli jesteś pewna że miałaś jakiś zapas i teraz ich nie ma to musisz napisać do Pomocy Technicznej, gdzie Twoje konto zostanie sprawdzone. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc. :)

EDIT:

Zanim napiszesz do PT, warto wyczyścić ciasteczka, ciasteczka flashowe oraz pamięć podręczną, jak również sprawdzić AFP i ewentualnie dokonać aktualizacji. :)
    Przez ten upał człowiek zapomina o podstawowych radach, które często pomagają. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 sierpnia 2015
  6. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Wadera :) poczyszczone wszystko reinstal flasha zrobiony, a baterii nie ma pewnie ich tam nie było - korespondencja z PT .... bez komentarza
    można zamknąć :) miłego dnia życzę

7. Zamykam więc i również miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.