Basen gorgonii

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 5 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Moje baseny po nakarmieniu i napojeniu, gorgoń są puste! Jest płaska tafla wody, tak jak przed karmieniem. Czy tak ma być? I jeszcze pytanie, czy ten event będzie na stałe w misjach?

dantic3 lubi to.
  2. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Danusia tak ma być płaska woda pózniej ci się w wodzie pojawia.A jeśli chodzi o event nie jest na stale do 10 czerwca jest.

dantic3 i krasnal592 lubią to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Taka jest po prostu animacja tego baseniku. Danusia czy masz jeszcze jakieś pytania?
    Esterka, dzięki za pomoc ;)

dantic3 lubi to.
  4. arkadiusz.matuska

arkadiusz.matuska Forumowy żółtodziób

gdzie mam znalezc te baseny jakie zalozyc

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Musisz mieć co najmniej 14 poziom na Bahamaramie, a basen dla gorgonii wybudujesz w warsztacie w mieście. TUTAJ poradnik.

6. mariolas11

mariolas11 Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie mogę zbudować basenu gorgonii,skoro jest tyle surowców co potrzeba :(

na Bahamaramie mam ponad 2o poziom

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Salsa

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli masz co najmniej 14 poziom na Bahamaramie, to pewnie wystąpił u Ciebie błąd. TUTAJ Ogłoszenie w tej sprawie.

8. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję i dobrej nocy!

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.