Barwy narodowe Brazyli???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SołtysAndrychowa, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SołtysAndrychowa

SołtysAndrychowa Czeladnik forum

Kupiłem sobie pakiecik w którym są Barwy narodowe Brazyli - co mam z nimi zrobić???? :):)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Co zechcesz, możesz zostawić w pasku, gdzieś ustawić na farmie np. ogrodzie ozdobnym/wyspie lub cudownym pnączu, jeśli już je posiadasz.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To jest item, trzeba go umieścić gdzieś na trawce (bez pól) i będzie coś tam dawał, nie pamiętam co - sianogrosze albo punkty doświadczenia.
    Zerknij do poradników do gry (taki dział tu na forum), sporo tam znajdziesz info :)

4. SołtysAndrychowa

:):):) Oki już mam, problem w tym, że nie wiedziałem gdzie go szukać, ale juz go znalazłem, jeszcze raz dzięki - sorry że jestem taki upierdliwy, ale gram w to dopiero od niedzieli i się uczę:):):):) Jeszcze raz wielkie dzięki:):) Pozdrawiam.!!!!

snajper6007 i zzizzie lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Spoko, po to jest dział pytań, żeby pytać ;)
    Dla ciebie będzie wygodniej, jak poczytasz te poradniki - a i tak na pewno mnóstwo pytań jeszcze zostanie do zadania :)

BA_Salsa lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nic nie szkodzi. Kto pyta, nie błądzi :)
    A skoro zaczynasz przygodę z Farmeramą, to tak jak napisała zzizzie, zapraszam Cię do zapoznania się z działem FAQ, gdzie jest mnóstwo poradników pomagających poznać i zrozumieć grę. KLINIK TUTAJ.

7. SołtysAndrychowa

Poradniki staram się czytać sukcesywnie, ale dobrze wiecie że czasu nie ma za dużo, a i informacji masa:):):)

Dzięki jeszcze raz za wszystko (na pewno jeszcze będę pytał:):):):)

zzizzie lubi to.
  8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Spokojnie, na pewno za jakiś czas "ogarniesz" grę :) Życzę jeszcze raz powodzenia, a jeśli będziesz mieć jakieś pytania, to oczywiście zapraszamy :) Tutaj zamykam, bo chyba w temacie wszystko zostało wyjaśnione :)
    Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.