Bardzo wolno wszystko działaaaaa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika margoshaaa87, 29 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

cosik sie dzieiej,przy zbiorze są kwiatki i chwile trwa zanim się zbierze,teraz musiałam się przelogować bo gra się zacieła :( :( ,gra poprostu zwalnia :(

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2024
    bogusiania, .stokrota2. oraz Andzia1967 lubią to.
  2. abawe

abawe Młodszy ekspert

Tak, gra muli zgodnie z wcześniejszymi opisami innych użytkowników. Myślałam, że to tylko mój problem, ale widzę, że nie jestem z tym problemem osamotniona.

3. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

u mnie muli od wczoraj i nawet na forum trudno pisać i widzę, że to nie tylko u mnie tak jest
    gram na foxie i mam takie problemy bo na chromie chodziło szybciej ale od trzech dni mnie tam nagminnie wywala i pomoc techniczna raczej tu nie pomoże

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Może warto wypróbować różne przeglądarki. Jeśli problemy są na Fierfox to spróbować na Chrome i odwrotnie, jeśli na obydwóch to samo to może na Operze będzie lepiej bo póki co czekam na jakieś informacje. A ja gram już od dawna na CCleaner Browser i rzadko miewam problemy.

5. -mala159-

Atenko na każdej-EDGE,lis,opera,,vivaldi i klient :( :(

jotka lubi to.
  6. SMOD_Atena

A Chrome? może też być jakieś przeciążenie sieci bo póki co nie otrzymaliśmy informacji o globalnych problemach.

Na stronie https://isitdownorjust.me/farmerama-com/ też napisane, że nie powinno być aktualnie problemów z grą.

7. -mala159-

Atenko nie dopisałam ale lis to dla mnie chrome,mam tam pocztę,fb i ......gre ;),ja zanim cosik napisze to lece po wszystkich przegladarkach jakie mam,jak widzisz sporo zainstalowanych ale dzieki temu piszę jak juz mnie nerwa biorą ;)

8. SMOD_Atena

No dla mnie "lis" to Firefox ;)

A jak z internetem? próbowałaś może zrestartować (odłączyć i po chwili włączyć zasilanie) modem/router?

jotka lubi to.
  9. -mala159-

nie nie próbowałam,mam światłowód i leci ok ;)

10. SMOD_Atena

Proszę spróbować jeszcze raz - teraz zamknąć i otworzyć ponownie przeglądarkę/klienta. Z otrzymanych informacji wynika, że to powinno teraz pomóc.

11. maciej.s.

maciej.s. Czeladnik forum

Próbowałam na różnych przeglądarkach i wszędzie tak samo muli albo ma takie zacięcie że wszystko stoi :cry:tragedia z tą grą
    tak jest od kilku dnio_O:mad::cry:

bogusiania lubi to.
  12. Kuliss13

Kuliss13 Aktywny autor

witam u mnie to samo przejście z pola na pole to tragedia nie wspominając o zbiorach ciągle się zacina i jest bardzooooo spowolniona ciągle wyskakuje komunikat że strona nie odpowiada poczekaj lub zamknij stronę

bogusiania i Andzia1967 lubią to.
  13. SMOD_Atena

.stokrota2. lubi to.
  14. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

witam. ja też mam kłopoty z grą zacina się i staje jak muł. no cóż powinno lecieć w/g naszego moderatora, ale nie pomaga, mam maca i nie mam klienta. Zgłaszam, bo żeby nie było że tak się dzieje tylko u jednej osoby.

bogusiania i .stokrota2. lubią to.
  15. Kuliss13

Kuliss13 Aktywny autor

nic to nie daje wszystko się powtarza z dokładnością do 2 min

bogusiania i .stokrota2. lubią to.
  16. SMOD_Atena

Dziękuję za informacje, przekażę, że nadal macie problemy.

bogusiania lubi to.
  17. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Od piątku gra nie działa,to już są kpiny jakieś,jest niedziela i nic się w tym temacie nie zmieniło.Jeśli uda się zalogować raz na 30 prób to nie można wejść na żadne pole gry!A event leci ,kupiłam sobie kombajn na ten czas i co dalej?

bogusiania lubi to.
  18. SMOD_Atena

Andzia1967 jeśli standardowe czynności nie pomagają, problemy występują na kilku różnych przeglądarkach, połączenie internetowe i oprogramowanie jest bez zastrzeżeń to zapraszam ze zgłoszeniem w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

19. mikołaj01011

mikołaj01011 Czeladnik forum

Mody potrafią tylko poradzić wyczyść ciasteczka , wyczyść przeglądarke , zaloguj sie ponownie , a w rzeczy samej nic to nam graczom nie pomaga chyba że sie wpienić na maxsa.

bogusiania, Kasiunia13 oraz Andzia1967 lubią to.
  20. -Gfarm-

-Gfarm- Forumowy żółtodziób

Dzień dobry, również mam problem z grą, ciągle mnie wylogowuje. Wszystko wyczyszczone, nowy komputer. Do wczoraj nie było problemów, niestety teraz co 2-3 minuty muszę się na na nowo logować.

bogusiania lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.